- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
hajjaj
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
Bub0rek
tag
Szép estét, mindenkinek. Ugy látszik itt valamiről nagyon lemaradtam, tildy megkérték a kezedet?
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
luw2win
őstag
Hali!
Nem tudom h hol kérdezzem meg de:
Hogyan kell olyan képet belinkelni, amire ha rákattinok akkor a teljes méretet adja.
kiskép- nagyképKöszi szépen
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
bnss
veterán
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha hiányozna egy hozzászólás - méghozzá a sas lány követte el..
---
[link] - tömegközlekedés, látnivaló.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
NoLF
veterán
jesszusom még mindig milyen szarul vagyok. sok volt a jim beam és a sör tegnap, nagyon sok...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ladybug
őstag
Segítsetek, kérlek, mert agybajt kapok.
[link]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
venember83
nagyúr
-
ladybug
őstag
válasz venember83 #15813 üzenetére
Nem. Eddig működött. Egyszer-kétszer jött ez az üzenet, de aztán el tudtam küldeni az e-mailt. De ma már kb 100-adszorra próbálkozom. Már jelszót is változtattam. De semmi.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
rarri
senior tag
-
bnss
veterán
válasz venember83 #15810 üzenetére
Éreztem, hogy hiányosak még a matematikai ismereteim, de hogy ennyire. Köszönöm, hogy befoltoztad ezt a lyukat.
-
-
bnss
veterán
Rossz, aki rosszra gondol.
---
Régi fényképeket válogatok, erre aktképeket találtam magamról, még egy éves sem voltam. Micsoda felkavaró élmény.
Ennek tiszteletére el is megyek aludni, jó éjt!
venember: bölcsészekkel? A lányok kivételek lehetnek?
-
Szép estét mindenkinek!
Megyek filmeket nézni, jobban mondva el sem mozdulok, csak a netbookot teszem félre, és a helyére ültetem a laptopot.
Nevetséges. Tök gazdagnak látszom a gépparkom alapján, pedig az ingem-gatyám ráment a kütyükre... Ráadásul a laptop egy viharvert darab, kész csoda, hogy a sok eséstől nem purcant még ki.
Hm, fura dolog a fogyasztói társadalom. Biztos, hogy jó irányba mozdult el az érdeklődésem, amikor nyolc évesen PDA-ról kezdtem el álmodozni?A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
válasz fokukac #15824 üzenetére
Már leírtam párszor, hogy kiskoromban az élénk fantáziám az akkori kütyüket egybe gyúrta egy tenyérgép alakjában. Sajnos, álmomban hiába tettem a párnám alá a csodakütyüt, reggel sosem találtam meg.
Lehetett vele gépelni, rádiót hallgatni, filmet és tévét nézni, egy csomó programot futtatott tenyérnyi méretben. Mi ha nem PDA volt álmaim kütyüje?A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
tkazmer
addikt
nem tudja valaki, miért nem megy a prog.hu?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
frame>24
addikt
válasz fokukac #15824 üzenetére
a C=64 mekkora cucc volt, ihajj!
ott programoztuk a fos basic progikat...én már "modern" ge*i voltam, mer rögtön floppy disk-essel kezdtem
annyira fos lett a játékipar amúgy, hogy mindenki kínjában retrózik, nosztalgiázik emulátorokkal.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
venember83
nagyúr
Új hét, új lehetőségek?
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #15829 üzenetére
ja... nincs bérlet, marad a bicaj
-
kételkedem
addikt
Új hét, új lehetőségek!
Szép napot mindenkinek!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zolynet
veterán
mire gondolsz, h 'felkúszik' az otp 1000 alá
jóreggelt mindenkinek
Life is too short to stay stock!
-
addikt
Egészséggel teli napot mindenkinek (nincs háború, de én még is f..élek)
-
bnss
veterán
Szép hétfő délelőttöt - már amennyire szép lehet egy hétfő délelőtt.
-
BlacKSouL
addikt
Akárkitől hallom, a többségnek C nevű gépe volt, csak én nyomkodtam egy ZX-et. Kazettással persze ahogy kell. Szomszéd volt nagy spíler, lett is tőle vagy 6 kazettányi játék. Köztük a Turbo, meg a Tomahawk pl. Plusz a gyáriak. Amiből a Flight simulator és a Jet Pac volt nagy kedvencem.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Szép jó napot és hetet mindenkinek!
Csak öt órát aludtam. Hideg vízzel nyakon öntött mormotáé a hangulatom.Az időjárás remek. Enyhe a lég, bárányfelhők csúszkálnak az ég kékjén, és napfény.
Én meg egy elázott kisállat mentalitásával szemlélem a tavaszt.Látszólag ébren vagyok, de agyam 60% alszik.....
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
bolondember
MODERÁTOR
tiszteletem.
Csütörtök éjjel egy kollégámat, barátomat kirabolták, pénzt vetettek le a számlájáról és úgy megverték, h majdnem egy napig eszméletlen volt - tök mindegy, h ki volt, mi volt, de ilyenkor hol vannak a rend éber őrei?
az ember nem mehet el egyedül sehova?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #15841 üzenetére
hogyhogy hol vannak? pont ott, ahol nem kellene. hülye kérdés...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
zolynet
veterán
merre vett föl pénzt h arra még véletlenül se tévedjünk ... bár van egy bejáratott helyem, máshol nem is nagyon szoktam pénzt felvenni
Life is too short to stay stock!
-
-
kételkedem
addikt
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
<NewL>
addikt
Modik : valamilyen topicot töröltetek? kevesebb hsz-om van.
azt láttam ,hogy a kulturált eltűnt de más is?Sziasztok!
There's an app for that
-
Léptem. Majd este jövök.
Szép napot mindenkinek!
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
addikt
Jó étvágyat, (gyomorfájásra (hasmenés gyanujával) fog jól esni a mákosguba )
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest