Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
Szia, Bon!
-----
Vissza a gépekhez: vár még rám egy Sempron-os gép rendbehozatala (elszállt a winyó boot-része egy áramszünet miatt), így nem fogok unatkozni. Ez a gép is megvan pár éves, de annak, aki használja, bőven elég.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
RoyalFlush
őstag
válasz philoxenia #16799 üzenetére
Aki a lelassító kamion mögötti autóban ült ..
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
kételkedem
addikt
Szerintem:
kellemetes szép napot. köszön
megvert kolléga-barát már köztünk, fura dolgokat mesélt.. már jobban van a srác, dolgozik és közben mesél
lényegében, az elkővetők, ha kamerafelvétel is volt róluk, inkább Szabibarátomat kezdték lejáratni, majd mikor kiderült, h az "illető" (nem, nem nyilatkozom nyilvánosan az elkövetők faji hozzátartozásáról, ez nem az a topik) többszörösen visszaeső, akkor kezdték el komolyan venni az egészet. A történzekről felvétel készült, ám nem nagyon akartrak hinni a sértetnek, sőt!
közbiztopnság, rendészet, 2009 - siralom, borzalom véleményt nyílvánít a mai közbiztonságról és a nyomozó szervek munkájáról.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Racecam
nagyúr
válasz kraftxld #16783 üzenetére
Nem, ilyenről szó sincs: Portálok szétválasztása
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
kételkedem
addikt
válasz Racecam #16804 üzenetére
Nyitva maradt.
Engem nem zavar, de gondoltam szólok.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #16805 üzenetére
Én gyorsabb voltam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #16807 üzenetére
Moszkvában gazdag, de idehaza szegény?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #16803 üzenetére
így már kezd világossá válni
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #16801 üzenetére
Az előbb jöttem fel az egyik szomszédtól, gépet épít. Alaplap csere megvolt, de nem boldogult az előlapi cuccosok bekötésével.
Összedugdostam, izzítottunk.
Ventilátorok pörögnek, de semmi több - tye kép, tye hang.
Böngészem a dzsumbujt - videokártya kiegészítő táp vadászat ( nem volt rajta, emiatt nem lehet ), egyéb kábelek vizslatása - hoppá, a 12V-os kiegészítő tápcsatlakozó az alaplapon nincs bedugva.
Kérdem a jóembert: És ezt most így hogy? Válasz: Ja, azt nem mertem bedugni - miért, mi megy róla? Khömm - semmi, csak a processzor VRM-je
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Pisztillus
senior tag
válasz Bubu79 #16810 üzenetére
Na igen, ezek a szép dolgok... Ugyanettől az illetőtől volt nálam egy FuSi Amilo pi1505 lapos is. Elvitte valakihez, hogy installálja újra rajta az XP-t. Nem tudta, mert elvérzett az XP vs. sata winyó problémán. (Feltett nekik egy ubuntut - ezzel nem is lett volna baj, internetezni tudtak, csak a win-es progikat telepíteni nem.) Holott nála is ott volt a gép minden CD-je, köztük a gyári XP telepítő, amibe ugye integrálva van a sata driver. Egy délutánomba került, (adatmentéssel együtt) azóta vígan használják a notit.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
tildy
nagyúr
válasz Bubu79 #16810 üzenetére
Régi időkben nem kellett videókártyának külön tápellátás Sem ilyen olyan külön tápok az alaplapra pluszban...
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Szép délutánt szeretnék kívánni mindenkinek !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
kételkedem
addikt
-
rarri
senior tag
válasz kételkedem #16816 üzenetére
Köszönöm .
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
addikt
A régi időkben a Dos nem igényelt olyan számítási teljesítményt mint most a Windows Se7en
Jó étvágyat (bár kicsit elkéstem a kijelentéssel)
-
kételkedem
addikt
A régi időkben a dos maga a csoda volt. A vinyó nélküli gépbe betoltuk a hajlékonylemezt és a halom ócskavas életre kelt.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
a régi időkben a nyomógombos videoton TV-re kötött C+4es csodamasinához kapcsolódó kazettás egységbe egy BASF gyártmányú adathordozót bepattintva, 5 perc töltés után élvezhettük a mikrokapcsolós jostickkal irányított pixelfigurák által megjelenített kalandokat
-
addikt
-
Bubu79
addikt
Retro gépen nem tud a büdös kölke zsír új játékokat nyomatni
-
tildy
nagyúr
Régi idők: kb 4 éve.
De mit ne mondjak tavaly crysisoztam ati hd 2400-al, 2400+os amdn, és ahhoz sme ment külön táp.
mielőtt leoltanátok , hogy hogy lehetett vele játszani: alap-,medium grafikán játszhatóan ment.De manapság már más szelek fújnak, én csak azt próbáltam érzékeltetni, lehet nem csak az az illető hagyta volna le a plusz tápot....
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ladybug
őstag
A régi időkben....
Mi történt veletek? Szentimentális megemlékezés a gyerekkorunkról?Amúgy szép napot mindenkinek.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Tim82
félisten
A régi időkben gravitáció sem volt, csak a Föld szívatott mindenkit.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
philoxenia
MODERÁTOR
Régi időkben kétforint volt a mozijegy, még tévénk se volt....
A számítógépek meg akkoriban lettek tranzisztorosak. Persze nyugaton... Nálunk....[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
válasz philoxenia #16827 üzenetére
Talán éppen ezért annyit voltam egyetlen hétvégén moziban, mint most fél év alatt
-
tildy
nagyúr
válasz RoyalFlush #16829 üzenetére
Állat ez az egér, a te kezed munkája?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz kételkedem #16830 üzenetére
Nehogy azt mondd már, hogy volt tíz forintod?... Mondjuk locsolkodáskor igen...
-
NoLF
veterán
válasz philoxenia #16832 üzenetére
vagy tíz pálinkája
-
RoyalFlush
őstag
Csak tükröztem, átlátszó hátterűvé alakítottam és átméreteztem az eredeti képet.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
philoxenia
MODERÁTOR
Akkoriban még gyerekeket nem kínáltak szesszel... Viszont volt ahol csak 50f-t adtak.../A kis f fillért jelent, a forint /Ft/ váltópénze volt, létezett belőle akkor 10;20;50 -es címlet. A "lyukas kétfillér" már az én gyerekkoromban sem volt forgalomban... /
Ilyen volt a két és az ötfilléres[ Szerkesztve ]
-
Frost Ashes
csendes tag
Szevasztok, egy gyors válaszra lenne szükségem.
Gép beindít, felajánlja hogy csökkentett / normál módú indítás / legutóbbi helyes konfiguráció, majd bármelyikre nyomva pár mp után kékhalál az eredmény, de csak egy villanásra mert már indul is írja. Szóval a kérdésem az hogy mi módon lehet a kékhalál hibaüzenetét megnéznI?
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #16835 üzenetére
Az nem rémlik, csak a négy forintos buszjegy, meg alighanem későbbről a két forintos zsemle Nem most volt
Frost Ashes: Hát ez biza szopóka, nyalóka - ha eddig nem volt kilőve az automatikus újraindítás, akkor ez után már nem fog menni. Win reinstall...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Frost Ashes #16836 üzenetére
Esetleg ezt a kérdést inkább ide tedd fel
vagy ideValószínűleg adatsérülés történt a vinyón.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz philoxenia #16827 üzenetére
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
kételkedem
addikt
válasz philoxenia #16835 üzenetére
Megdöbbentem, hogy még 1992-ben is gyártottak 2 és 5 fillérest is. Emlékeim szerint már a 80'-as években sem fizettem velük
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #16840 üzenetére
ez most komoly?
én már a nyócvanas évekbe' se láttam 10 filléresnél kisebb pénztet itthul...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Winner_hun
titán
Fillér - emlékszek, hogy unokatestvérem nálunk a postán volt gyakorlaton és a zacskónyi fillért ő váltotta be, az egész volt tán párszáz forint...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Bubu79
addikt
válasz Winner_hun #16842 üzenetére
Akkoriban még biztos nem kértek pénzt a váltásért - jól rémlik, hogy a sarki kisboltban még örültek is az aprónak...
-
RexpecT
addikt
Nem tudom,hogy hívják azt a játékot amikor egy piros kört kell eljuttatni egy sárga csillagba és a papíron lehet rajolgatni.Nem a netes verzió érdekelne hanem a rendes telepítős.
-
Pisztillus
senior tag
válasz Frost Ashes #16836 üzenetére
Annyival egészíteném ki a Bubu által mondottakat - ha még nem kezdtél bele - hogy javítótelepítés, ha kellenek az adatok is. Nem kapott az a gép működés közben egy áramszünetet?
-
RexpecT
addikt
válasz bolondember #16846 üzenetére
Igen.Olyan mint ez csak ettől jobb .(ebben a zászlóhoz kell eljuttatni)
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #16847 üzenetére
Kékhalált csak úgy nem dobál a rendszer - lehet kísérletezni a javítással, de megmarad egy rakás szemét utána - szvsz.
Adatmentés másik gépen ( mert ugye jobbára az előzetes mentés luxus, hiszen mi baj történhetne - tisztelet a kivételnek ), majd format C kettőspont és friss win fel.
Patkolni talán egyszerűbb, de később sokat szívhat az ember vele...
Áramszünet a be- illetve kikapcsoláskor jön a legjobban - ilyenkor szokott egy jó nagy hátast dobni a filérendszer, aztán lehet vakargatni a buksit, hogy mi legyen
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen program, ami...?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest