Aktív témák
-
nagyúr
válasz bolondember #15398 üzenetére
csalódtam benned...
akkor már inkább a sör...kit érdekel a bajor foci?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Apollyon
Korrektor
válasz Winner_hun #15400 üzenetére
Áhh kösz, ezekszerint nincs jelentősége, ha már írtam hogy írok akkor kész is van, jöhetnek majd a vélemények: [link]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nagyúr
válasz bolondember #15402 üzenetére
áh, hagyjuk a törpe minoritásokat...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz bolondember #15402 üzenetére
Olyan szép magasröptű gondolatot olvastam a kedvenc blogomban, hogy ezt be kell, hogy idézzem ide :
2009. 02. 15.
A csendes éjszaka idilljét csúnyán szét tudja törni, ha az ember a sötétben nem lát rendesen és túl közel áll a tujákhoz és pont amikor elégedetten nekiáll slanyálni, támad egy kis szél és a tuja a havas-hideg levelével óvatosan megsimítja a makkot. Még jó, hogy oda van nőve, sokáig kellene keresni a sötétben.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ngabor2
nagyúr
kipihent jó reggelt mindenkinek. ma nekem sikerült, igaz, "heccből" kb. 7-kor lefeküdtem. ma már később fogok.
-
BlacKSouL
addikt
Na, megjövés...Myjava környékén térdig érő hó van derékig érővé feltorlaszolva az utak mentén, meg a házak között. Akinek idén nem volt elég a hó, mehet megnézni. A két sávos másodrendű út a falvak között 1 sávon van letakarítva, kétoldalt visszapillantótükör magasság fölött a két hófal, és mikor a busz szembejön, akkor nehéz pillanatok jönnek. Szép vidék, kétségtelenül, csak a tél nagyobbat üt ott. Kárpátok.
De nem volt gond. És tegnap még jutott idő egy kis tekka-makira, meg kappa-makira is, sőt mindenki kedvence a katsu-toji is asztalra került, valamint a yaki-soba és a yasai-tempura is fincsi.
Na mentem melózni...Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Én sem azt rendelném magamtól, de a partnerünk akivel Szlovákiában tárgyaltunk ment tovább Miskolcra, és Pesten megálltunk együtt egy vacsorára, aztán mivel még nem kóstolt japán konyhát, mondtuk hogy itt az ideje. A főnök meg rendelt olyat is. Így jutott belőle. De én is jobban szeretem a lazacost, meg a tonhalast.
Basszus, nem vagyok normális, most összenyáladzom a fontos dokumentumokat.. És csak 9-kor reggelizhetünk..
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
BlacKSouL
addikt
Á, teljesen jogos. A tempurát is azért nem rendelném magamtól, mert az is csak amolyan rántott zöldség. Az meg simán megoldható itthon is. Viszont annak nem emlékszem a nevére, ami valami növény, fehér, lédús, hasábokra van szeletelve, és édes szójabab-krémmel kell enni. Az tegnap volt először nekem.
-
BlacKSouL
addikt
Én itt ettem ilyesmiket, most már másodszor, de biztos nem utoljára. (Kár hogy nincs honlapjuk)
Szóval olyan mintha valami óriás lédús karalábé lenne, vagy retek, kb az állaga is hasonló, amiből kb ujj hosszúságú és vastagságú hasábokat vágnak, és alapvetően majdnem teljesen ízetlen, ezért kell hozzá az édes szójababkenőcs A bab egyben van.
Na majd megkérdezem a főnököt hogy tudjukAláírás (nem kötelező megadni)
-
kételkedem
addikt
Most volt bent az egyik ügyfél, mindenórás a felesége. Nagyon várják már a kicsit, aki talán ma megszületik. Csecsemő gondozásban van aki segítsen nekik, otthon 12 testvér fogja lesni a pici minden mozdulatát.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #15418 üzenetére
az szép. nem csoda, hogy több gyermek születik manapság, mint amennyi halálozás van.
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Tim82
félisten
Az megvan, hogy miért születik annyi iker mostanában? Erre a világra a gyerekek már félnek egyedül megszületni...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
válasz kételkedem #15418 üzenetére
12 ?
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kételkedem
addikt
válasz BlacKSouL #15423 üzenetére
Az egyik kedvenc kabaré számom! Linkelni nem tudod esetleg?
tildy: 12-re lapot kértek, így lett 13. Gondolom a focicsapat volt a cél, ami lassan a kispaddal értendő. Mivel 30- körüli a pár, remélem sokáig gyönyörködhetnek még a gyerekekben.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Tim82
félisten
válasz kételkedem #15424 üzenetére
Izé, és az asszonyka milyen széles? Vagy lehet, hogy ez durva kérdés? De akkor is, 12 gyerek... ennek meg kell rajta látszania.
Én konkrétan meg fogok elégedni negyed-harmadannyi gyerekkel is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kételkedem
addikt
Mindössze 1/6 ennyi gyerekem van, már nem tervezünk többet.
Én csak az apukát szoktam látni, ő alacsony, vékony testalkatú.
Róluk viszont elmondható, hogy nem csak szeretik, tudják is!
-
Bubu79
addikt
Hogy nézne ki egy rakás harmadolt, vagy negyedelt gyerek?
Mindamellett szép termés - alighanem a hosszú téli esték tehetnek róla...
Szép dolog a nagy család, de azért több, mint egy tucat szobacirkáló... Mondjuk én beszélek négy testvérrel...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #15427 üzenetére
Kérdés, hogy hosszában vagy széltében.
Ja, ja, meg a rossz vétel a szobaantennával.
Sasold majd az emiledet.
mod: Ég Veled is!
Kételkedem: mit tudnak? Selejtes gumit venni? (Jajj, ez nagyon gonoszra sikerült. És pont én beszélek ilyeneket... )
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
-
-
kételkedem
addikt
kb ez a felállás, évente egy csemete, kezdés 14-15 éves korban.
Nem a lyukas gumi tehet róla. Vannak olyan emberek, akik kompenzációként "csinálnak" gyereket. Nincs munkája, nincs jövőképe, az egyetlen amit jól tud megcsinálni az a gyerek. Egy kisgyerekes szülővel kedvesek az emberek, gratulálnak neki, dícsérik a gyereket. A szülők így sikerélményhez, szeretethez jutnak, nem hiábavaló az életük.
-
tildy
nagyúr
válasz kételkedem #15432 üzenetére
Ja, hogy ebben éli ki az önmegvalósítást...
14-15 éves korban ?tim82: az már majdnem olyan lenne mint a lottóötös.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
BlacKSouL
addikt
Inkább írtam egy logoutot hsz helyett..
-
BlacKSouL
addikt
válasz kételkedem #15424 üzenetére
Sajnos nem, kerestem, de nem találtam.
-
NoLF
veterán
tudna valaki kölcsönadni erre az évre két fejet, 4 kezet, 4 lábat és egy pár telefont? de egy teleport is megteszi...
-
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #15439 üzenetére
akkor egy kórboncnokkal kell tárgyalnom hamarosan...
tudom, morbid
-
nike_
addikt
Halló!
-
kételkedem
addikt
Telefonálsz?
Ha valakinek így néz ki a névjegykártyája, akkor az illető polihisztor?
Ola*** Péter
Európai Parlamenti képviselő
Környezetvédelmi, Közegészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Bizottság tagja
Költségvetési Bizottság póttagja
Globális Éghajlatváltozással foglalkozó Bizottság tagja
Fenntartható Fejlődés Munkacsoport alelnöke
Postacím: 1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.
Iroda: Országgyűlés Irodaháza VI. em. 677.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
nike_
addikt
válasz kételkedem #15444 üzenetére
Nem
-
bnss
veterán
Sziasztok!
kételkedem: és mindez szabványos névjegykártyán (méretre gondolok)?
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
kételkedem
addikt
Nem telefonálsz, vagy nem polihisztor?
Légyszíves kicsit bővebben, ne kelljen minden szót harapófogóval kihúzni belőled!Bean: 6pt-s betűmérettel elfér, nagyobb betűmérettel átfolyik a hátoldalra
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #15447 üzenetére
Nagyítót is mellékelnek hozzá a gyengén látók kedvéért. Már én is gondolkoztam, milyen lenne a névjegykártyám, ha eljutok odáig, hogy sikerült munkát találni.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
BlacKSouL
addikt
válasz kételkedem #15444 üzenetére
Ha valakinek így néz ki a névjegykártyája, akkor 1. felvágós, 2. elfoglalt, 3. sok pénze van, 4. nincs ideje semmire. Vagy külön-külön, vagy mind együtt
De igazából 5. semmilyen fontos feladatot nem lát el
Ez olyan mint anno a Magyar Néphadsereg 36. Gábor Áron Gépesített Lövészdandárjának Menetdalverseny-elbíráló Bizottsági Tagja
Vagy a Fővárosi Kéményseprő és Tüzeléstechnikai Szolgáltató Vállalat Zuglói Tüzeléstechnikai Bázisának Energetikai karbantartási csoportvezető-helyetteseTehát nekiszegezni a kérdést: Jójó, de mi a frászt csinálsz te tulajdonképp
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest