Hirdetés
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Szeretnék a házunk emeletre, a közlekedőben egy központi helyre egy érintős kijelzőt rakni, mögé természetesen valami vasat, mert nem tabletben, annál nagyobb méretben gondolkozom, 19-22". Amit futtatni/elérni szeretnék rajta_
- Home assistant: nagyjából a lényege az lenne, hogy lehessen kapcsolni a földszinten mindent, ha valaki lemegy az emeletről, akkor legyen világos, reggel lássam az időjárás előrejelzést, radarképet, kinti hőmérőim állapotát
- Kamerák elérése: szeretném a kameráim (reolink+NVR) képét is elérni, ha ugat a kutya éjjel, vagy valami történik a kertben vagy az utcában, meg tudja bárki nézni (gyerekek telóján nincs HA)
- videós kaputelefon: ha csengetnek lehessen válaszolni (Eufy), megnézni ki az.Utóbbi két eszközt nem tudtam megfelelően HA alá integrálni, a kamerák képe lassú vagy be sem tölt (a Reolink kamerákat igen NVR nélkül, az NVR-t nem tudtam rendesen belőni rendesen), laggol, több mp-t vagy fél percet késik. A reolink saját integrációját is néztem meg az ONVIF-et is, kb ugyan az, a gyári androidos apphoz képest gyíkfng
Eufy-val az a bajom, hogy az eszköz (belső rögzítő egység) csak egyfelé tud kommunikálni, vagy HA vagy telefonos APP vagy Alexa. Maradt a telefonos app, Ha kilőve, gyerekek telefonján nincs HA.Mit javasoltok? Próbáltam egy pi4-et 8GB-RAM mal androiddal egy érintős kijelzőre feltenni, nagyjából jó volt, de rémisztgettek, hogy az sd kártya miatt lassú lesz és az meg hamar tönkre fog menni. SSD-ről nem tudtam az androidot telepíteni/indítani, valamiért nem bootolt a pi külső ssd-ről ha andoid image volt rajta, minden mással igen (pi os, dakboard).
Lehet megoldás egy x86 thin pc+andoid, vagy thin pc+win, viszont így bukom az eufy-t, mert nincs windows progija. Vagy a combosabb pi5 esetleg droiddal+az appok? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Foscam C2M típusú (mágneses) beltéri kamera
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- LEDVANCE Panam asztali lámpa
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest