Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • guess.who

    senior tag

    válasz Degeczi #15076 üzenetére

    Volt valahol egy cikk arról, hogy az FTDI232 (piros nyák) elég kis teljesítményt tud leadni, ezért vettem is régen a tesójából (amire típus nincs szitázva, de fekete a nyákja és normál USB csatlakozója van). Próbáltam azzal is flashelni, illetve próbáltam az általad írtak alapján is (csak az FTDI-t dugom be, a kapcsoló még nem kap 3.3 Voltot, majd az is megkapja a feszültséget), de így is pont ugyanaz. Azaz semmi.
    Pontosabban az van, hogy amikor elindítom az FTDI-t a kapcsolóval, akkor háromszor felvillan az RX és a TX LEDje is (azaz bootol a kapcsoló és kommunikál az FTDI-vel), de amikor a flashelést indítom a PyFlasherben, akkor már csa k a TX villog, azaz az FTDI próbál adatcsomagokat küldeni a kapcsolónak, de nem kap semmilyen választ.

    Amit még nézegettem: AP módba váltva a kapcsolót, megjelenik egy SmartLife-EBE1 nevű AP, erre tablettel fel is tudok csatlakozni (jelszót nem kér), ad is egy 192.168.1.2 IP-t az eszköznek, amiből feltételezem, hogy a kapcsoló maga a 192.168.1.1 IP-n csücsül, de ott semmiféle webes felület nincs, azaz nem tudok bejutni "mögé".

Új hozzászólás Aktív témák