Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz paprobert #37641 üzenetére

    ,,Ahhoz fejleszteni is kéne. "

    Az hogy paprobert kollega a prohardver forumon azt erzi hogy se az Nvidia se az AMD nem erdemli meg ezt a profit ratat mint az elmult 2 evben, es csak ne sporoljanak a gyartaskoltsegen, kulonben se fejlesztettek semmit es az felsokategoriaban ugyanott van a perf/watt mint 6 eve, es ennek az erzesenek hangot is ad attol meg – kapaszkodj meg – senkit nem erdekel. Alternativakent lehet majd venni Intelt, ahol a csucs lesz az mint itt a masik kettonel a belepo, biztos majd melyen alavag az Intel arban. :DDD

    Ne erts felre, nekem se senkinek se tetszik ez a szitu, de nem lehet mit tenni, az hogy ki mit erdemel meg irrelevans. Oruljunk neki hogy legalabb kapunk vegre belepo kategoriaban 3070TI teljesitmenyt 6600XT fogyasztassal. Leszarom ha ez 6nm es nem 5nm-en fog keszulni.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák