-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Ja, közben akkor elő is jött ezek szerint... F_sza. Na majd odaérek én is. Örülök neki. : ))
-
egyedülülő
őstag
Várom a valódi teszteket, hogy mire képes a 3070 ténylegesen.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
nubreed
veterán
Na csak megjött a 3090. Gondolom nem véletlenül fogalmazott úgy a 3080 -ra, hogy az a flagship, a 3090 -ből nem fognak (túl)sokat eladni 1500 -ért. Viszont a 3080 -nak ahhoz képest jó ára lett, a 3070 meg $500 -ért nálam a "Shut up and take my money" kategória ha tényleg veri (kicsit) a 2080Ti-t.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Motyi
senior tag
válasz egyedülülő #29704 üzenetére
Van már valamilyen hivatalos időpont, hogy mikortól lesznek tesztek?
-
addikt
Volt dátum bármire is?
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
2thletme2day
őstag
A szeptember 17-i dátum azt is jelenti, hogy azelőtt nem nagyon kell számítani benchmarkokra és tesztekre?
-
Laraxior
titán
Igen.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zoltn
senior tag
BFGpu ezen felröhögtem!!!! De azon is hogy a sütőből előkapta.
3070 esélyes nálam a CP-hoz.
"Music is your only friend. Until the end!"
-
szmörlock007
aktív tag
3090-nél a 36 shader tflops az úgy jött ki, hogy összeadták az int meg fp32-es számokat? Mert ha igen, akkor 18 tflops rendesen számolva.
Bár ez a többire is igaz. Marketing szagot érzekAmúgy elsőre nagyon tetszetős, gondoltam, hogy a 3070 jó áron lesz, most nem szálhattak el.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Azért le a kalappal, marketingből szokás szerint csillagos 5-ös az nV!
Tehát mindegyiket olcsóbban adják.
RTX Titan 2499$ -> RTX 3090 1499$ (én nekem ez drága így is)
RTX 2080Ti 1199$ -> RTX 3080 799$, ezt veszem meg.De még a 2080Ti verő RTX 3070 is csak 599$, egyáltalán nem rossz.
Szegény 2080Ti tulajok, most nem lennék a helyetekben, sub 600€-t ér a kártyátok innentől.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Alvin_ti4200
félisten
Raknám a kosárba a 3080-at, de még nincs fent az NVIDIA honlapján Remélem, szegény két hónapja vásárolt 2070S-em még nem érzi a vesztét...mondjuk ezek után nem tudom, mennyiért lehet majd eladni, jó ha kapok érte 300-350 fontot (Founders Edition az is)
-
DonDennis
senior tag
Azért a 2080ti tulajok helyében nem lennék... Kíváncsi vagyok mit virít az amd de addig eddig 3070 best buy, ez az 3080 innen szív és oda fúj az NZXT H1 házamba úgy se működne...
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #29714 üzenetére
A kis 40 perces live alatt esett a 2080Ti-k ára a felére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Locutus
veterán
09.17 - 3080 - 699$
Ehhez már elő is lehet rendelni valahol? Igazából ahogy ez az FE kinéz, nem is annyira érdekelnek már az AIB kártyák (na jó azért de, egy kicsit még)
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
pohár
félisten
499$ az btw
na jó, mire ideér, ebből a jó $/€ vs HUF árfolyam miatt biztos lesz 180k nettó (a 1070/2070 is ilyen áron kezdett nálunk a nagykerben, ha jól emlékszem)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dyingsoul
veterán
A 3070 csak 500$ (499), nem 600. Már ha jól láttam, bár fáradt vagyok kicsit...
Akkor jól láttam, keldor te valami más streamet nézhettél.
(#29721) Raymond : Te milyen GPU-t célzol meg VR-ra ha szabad tudni?
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
BITBOYS
addikt
válasz Alvin_ti4200 #29715 üzenetére
Én is rápillantottam
Na (f)eldobom gyorsan asus 1080 ti-t az apróra[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz Locutus #29718 üzenetére
Ez az első nem custom kártya ami tetszik az nvidiától. Ha a tesztekben az jön ki, hogy tényleg jó a hűtése, nem fogok custom -ot venni most először életemben.
#29723 Dyingsoul: Igen jól láttad, a 3070 500$.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz BITBOYS #29724 üzenetére
600EUR-t adok érte
-
Dyingsoul
veterán
Abu hol vagy? Szerinted mit lép erre az AMD? Bedobták már a törölközőt vagy van valami világmegváltó hír?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
gV
őstag
válasz szmörlock007 #29713 üzenetére
Ampere 2x32fp Turing 1x32fp [link]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz BITBOYS #29724 üzenetére
Mondjuk azt nem láttam, hogy ennek is fekete-e hátlapja vagy sem, mert az fontos Még a hűtést be kell fejezni (proci, első ventik), de ide fog kerülni
RTX 3080 elérhetőségéről nem esett szó vagy csak elbambultam egy pillanatra?
Szerk: megvan, szeptember 17. Addigra végzek a Borderlands 3-mal, teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
Demo77
csendes tag
Volt szó róla, hogy mindegyik újdonság hdmi 2.1-et támogat, vagy csak a 3090-en lesz hdmi 2.1 csati ?
-
paprobert
senior tag
Használt RTX 2080Ti-t $400-ért veszek.
[ Szerkesztve ]
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
atok666
őstag
Az, hogy kazan, egyszeriben mar senkit sem erdekel?
Atok -
Rison77
senior tag
Most akkor mondhatom vissza a frissen megrendelt 144hz 1080p monitorom egy 1440p-re mert a 3070 lazán fogja kezelni?
-
nubreed
veterán
válasz Alvin_ti4200 #29730 üzenetére
Szept. 17.
Vajon a 3060 -at odaadják 350$ -ért? Mert ha igen, az lesz az új népkártya.
#29735 atok666:
Nézzük meg a teszteket, aztán lássuk, hogy mennyire kazán.[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Mindenki bontja itt a pezsgőt, de igazából a marketingdumán kívül még semmi konkrét. Nagyon pályázom magam is az új genre, de azért nem kell fejjel rohanni a falnak.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
nubreed
veterán
A Big Navi mikor is jön? Novemberben?
-
veterán
Az a 3070 499-ért elég powernek tűnik! Várjuk a teszteket!
-
paprobert
senior tag
Ami meglepő, hogy az RTX 3080 30 teraflopot előrántott, szemben a híresztelt "alig éri el a csúcskártya a 20-at"-tal.
A másik, hogy jön a DirectStorage, azaz a PC is konzolosul.
Az ár pedig üdvözlendő, az érkező konzolok mégiscsak adtak egy láthatatlan gyomrost az elszállt áraknak.
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
nagyúr
-
Locutus
veterán
Gigabyte 3090 EAGLE OC képek @TPU [link]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Demo77
csendes tag
Azért a teszteket, számokat, izgatottan várom
-
Locutus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest