Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Phoenixres #5549 üzenetére
-
Phoenixres
tag
válasz bulikavagyok #5550 üzenetére
Én a forza 7 multit tolom napi több órát amióta megjelent.
Corsair 850W TX850M Cooler Master MasterCase Asus TUF GAMING B550-PLUS H500 Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz HyperX Predator AMD Ryzen 7 3700X Be quiet! Dark Rock Pro 4 Kingston A2000 1000GB Adata SX6000PNP 512 GB WD EZEX 1 TB Acer Nitro XV272UPbmiiprzx Gaming RTX 3080 GamingPro
-
Phoenixres
tag
válasz #15779328 #5551 üzenetére
Király és az a cockpit ami mozog alattad a kormány tipusával egyetemben hol és mennyibe lenne kb boltba? Privátba is jöhet a tipp.
Corsair 850W TX850M Cooler Master MasterCase Asus TUF GAMING B550-PLUS H500 Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz HyperX Predator AMD Ryzen 7 3700X Be quiet! Dark Rock Pro 4 Kingston A2000 1000GB Adata SX6000PNP 512 GB WD EZEX 1 TB Acer Nitro XV272UPbmiiprzx Gaming RTX 3080 GamingPro
-
nagyúr
válasz Phoenixres #5552 üzenetére
Én is azzal kezdtem a szimulátoros pályafutásomat! Pontosabban a FM4-gyel - ha jól emlékszem. Nagyon rendben van ez a játék is, de ha már meguntad javaslom, h lép feljebb egy szinttel!
[ Szerkesztve ]
-
Dadpool
aktív tag
válasz -=RelakS=- #5556 üzenetére
Ahogy nézem a videókat engem személy szerint idegesítene FPS közben. De autos játéknál viszont adom😁
Na meg soha többet VA panel.
Olyan ghosting volt a 240hz samsungomnak hogy nem gondoltam hogy ilyen létezik.https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
szasanyi
félisten
válasz -=RelakS=- #5556 üzenetére
Lehetséges, de ez (is) a gond. Kicsit megfontoltabbnak és türelmesebbnek kellene lenni (de akár úgy is mondhatom, hogy okosabbak) és az eszetlenség helyett middle finger-t mutatni.
De sajnos 14et kell értenem abban, hogy amíg ilyen pofátlan árazás mellett is van aki(k) veszi(k) addig aligha lesz olcsóbb. Hacsak nem lesz hirtelen mindenhol elég nagy a kínálat (de sajnos ez sem valaszínübb, minthogy az ostobaság kihal). -
warcat
veterán
Gondolom már más is észrevette, de oázisnál már nem elérhető a 480k-s Giga...
EA: It's in the crate!
-
törölt tag
Crysis Remastered megette a memóriát!
-
Zsombors97
tag
Én szerintem meghülyülnék egy ekkora monitortól... Nekem már a 32" is soknak tűnik.
-
-
GAbre
veterán
[link]
Érdekes kis vélemény.
Kb meg is értem.
Csak kicsit fura,hogy referencia kártyát ajánlja 2. helyen.Zotacot meg utolsónak
Bár mondjuk így elnézve videót tényleg nem értem miért kell msinek 3 tápcsati....Avatar
-
KillerKollar
őstag
-
gabor0928
tag
-
warcat
veterán
Ha már volt Crysis:
EA: It's in the crate!
-
MomoSinX
aktív tag
válasz gabor0928 #5572 üzenetére
Mire ez komoly gond lesz a kártya már elég elavult lesz és sokaknak már érik a váltás. Bár én nem értem ezt a 4k "őrületet", még messze nem mainstream és ilyen monitor/tv árakkal kétlem hogy 1 év alatt az lesz. Szerintem 1440p az arany középút még sokáig. A VR is tiszta Hype volt aztán alig van valakinek... Aki meg megengedheti magának az inkább vegye komolyabban és vegyen 3090-et.
-
LoyalGuard
tag
válasz MomoSinX #5575 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy jelenleg olyan árakon mozognak a 4k TV-k mint kb. 5-6 évvel ezelőtt a FHD készülékek. Monitorok között is kapni már 75k körül 4k-t. Szóval a 4k is abszolút mainstreamnek tekinthető szerintem.
A 8k az már valóban indokolatlan.
[tökéletes példa]"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
MomoSinX
aktív tag
válasz LoyalGuard #5579 üzenetére
Az alapabbak olcsóbbak (mint a példád), de ha valami normálisat akarsz 144Hz-en ott már bukott is a dolog és akkor még a panel típus és egyéb dolgokba bele sem mentünk. (csak személyes vélemény, én már 60Hz-re nem lennék képes visszamenni)
-
elite.cs11
senior tag
válasz elite.cs11 #5581 üzenetére
Hat egy ket erdekes dolgot talaltam.
A nemet asus mondta elvileg hogy kuldik a szallitmanyokat folyamatosan, raadasul dhl expressel, egy masik redditor ezt megerositette, de hat ki tudja. Elvileg egy nemet elado (cyberport) kapott 200 kartyat a multheten (gondolom ez tuf es esetleg par strix, de passz). De valaki mondta, hogy az osztrak megfeleloje a boltnak meg nem tudta, hogy mikor kapnak kartyat (vagy csak aquahoz, meg a tobbiekhez hasonlo gyakorlatot folytatnak, hogy nem mondjak el).
Masik erdekesseg, hogy az uj zelandi computer lounge ezen a heten kapja meg az elso szallitmanyt a kartyabol. Remeljuk lassan hozzank is jon
-
gabor0928
tag
-
KAMELOT
titán
válasz LoyalGuard #5579 üzenetére
Normális panellel 4k monitor 200k+ kezdődik. Ami alatta van az sajnos olyan is. 144hz meg annak kell aki versenyszerűen játszik, de ott is sokminden közbeszól.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
veterán
Megerősítem 4k/120 ég és föld , el lehet lenni nélküle természetesen de fantasztikus
-
ericdrawen74
senior tag
Egy projektor 160-as képàtló, 1440p... nem cserélném el semmi fullos monitorért.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
veterán
válasz ericdrawen74 #5589 üzenetére
Az nem jobb hanem más Érted mindegyik a maga nemében jó, azelőtt dögleni lehet stb, én ülök 80 centire a 43-4k/120-al elég nagynak tűnik
-
Zorel
senior tag
válasz elite.cs11 #5581 üzenetére
Most néztem, hogy a Strix esetén is csak 121%-ra tolható ki a power target!
TDP 320W -> ~385W. Ez elég karcsú, +10W a TUF-hoz képest! Már nem is érdekel annyira... -
AC2
kezdő
Ha valaki tapasztalt TUF 3080-al coil whining-et, le tudná nekem írni a jelenséget és, hogy milyen környezetben jön elő?
Csak összehasonlításként:
Az RDR2 benchmark-ban az utolsó nagy jelenet kivételével nálam elkezdett jól hallható elektromos zaj keletkezni kicsit hasonlít ahhoz, mintha a venti hozzáérne valamihez, de egyértelűen elektromos zaj (gondolom rezgésből származik).Néztem Linus videóját a témakörben, de az övével ellentétben nekem teljesen egyenletes a zaj.
2 dolgot sikerült kiderítenem:
1. Ki kellett cserélnem az alaplapot, mert a zaj nagyobbik része onnan jött (de nem mind)
2. Undervoltoltam a GPU-t. 900mV-ig 1905-1950Ghz tartományban stabilnak tűnik (azért tartomány, mert az MSI afterburner kicsit mozgatja a kártya hőmérsékletének függvényében). Ez szintén segített, de nem tűntette el a jelenséget.Érdekes, hogy az RDR2 benchmark utolsó jelenete ugyanolyan erőforrás igényes, mint a többi, de mégsem jelentkezik a zaj. Teszteltem még Borderlands 3-at, de ott nem jött elő egyáltalán.
Bár lecsökkent a zaj, de ettől még ott van
-
Zorel
senior tag
válasz snecy20 #5592 üzenetére
Sajnos nem igazán...amennyire kitudtam tesztelni undervolt FHD-n volt nagyon hatásos, illetve még 2K-ban is, de ott is van jó pár olyan játék 4K-ba pedig kb az összes, ahol undervolt mellett is folyamat power limit van.
Viszont a fenti írásom, úgy fest Strix esetén csak a Q mode-s bios-nál igaz, P mode-ba engedi 400+W fölé is. -
AC2
kezdő
válasz KAMELOT #5595 üzenetére
Új alaplap volt, nem hajtottam meg ezelőtt, bár gyanús zajok jöttek az AIO pumpa felől is. Viszont csináltam ellenpróbát a 2070S kártyámal, ami korábban nem volt zajos és ugyanúgy jelentkezett (csak halkabban). De az tény, hogy mind az alaplap, mind pedig a TUF hibás a dologban. (menetközben pedig sikerült lenulláznom az új alaplapot. szégyen)
-
carrast69
kezdő
Rog strix update:
ASUS Republic of Gamers Deutschland szept 30. 12:13
Tisztában vagyunk vele, hogy az RTX 3080 és az RTX 3090 kártyák jelentősen túllépik a keresletet, ami frusztrációt okozhat sokak számára, akik már régóta várják az új kártyáinkat.Szeretnénk tehát megmutatni néhány intézkedést, amit már megtettünk annak érdekében, hogy az összes GPU minél hamarabb megfelelő kezekbe kerüljön: a tiétek!
Szállítás kitérő nélkülMinden elérhető GPU-t azonnal összeállítjuk és teszteljük kártyáinkon (akár 144 órán belül). Utána (és ez új) a kész kártyákat közvetlenül a DHL Express-en keresztül szállítják a gyárból a megfelelő webshopba. Így szűnik meg a megszokott megállók, és értékes időt takarítunk meg.
Igazi játékosoktól...Grafikai kártyáinkat PC játékhoz tervezték. Nem érdekel minket, hogy mást is használjanak a szerencsejátékon kívül. Ezért csak az RTX 3080 és RTX 3090 kártyáinkat szállítjuk olyan üzletekbe, amelyeket közvetlenül magánvásárlók részére tudunk eladni.
... igazi játékosoknakAjánljuk a boltokat, amelyekkel dolgozunk, ügyfélenként csak egy kártyát bocsátunk ki. Emellett a megbízható számlákat is előnyben részesítik.Mi a következő lépés?A hatalmas kereslet miatt, ami még a legnagyobb elvárásokat is felülmúlja, egy kis türelmet kell kérnünk.Jelenleg hetente többször küldünk új lapokat a dílereknek, és természetesen továbbra is dolgozunk azon, hogy aki RTX 3080 vagy RTX 3090-t szeretne vásárolni, az is megkapja.
Ezen kívül:
ASUS Republic of Gamers Deutschland
Mivel sokan kérdezték:Összeállítottuk a jelenleg szállított RTX 3080 és RTX 3090 szolgáltatók listáját mind a ROG Strix és TUF sorozatból:
Alternate Caseking Notebooksbilliger Media Markt Saturn Computeruniverse Conrad Cyberport Arlt Bora Amazonbocs a hosszú posztért
-
csibuka85
senior tag
Sziasztok , tudom hogy nem ide tartozik de mintha láttam volna hogy valaki használ itt LG34GN850-B monitort. Csak a tapasztalataidat lennék kíváncsi hogy érdemes e váltani egy AOC AGON 271QG monitorrol. Elnézést a kérdésért amiért nem ide való.
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?