- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shaza
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy az Fx 8350 procimhoz ha veszek egy gtx 980-at alap órajelen kb. milyen teljesítményre számíthatok?
Persze nyilván nem hozza ki belőle a maxot a 4 gh de lesz olyan mint pl a gtx 660 vagy 760-770 esteleg a 960?
Később majd fejlesztem az alaplapom meg a procim.Köszi!
-
Archttila
veterán
válasz - = Zk = - #32848 üzenetére
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Mennyire ajánlott megvenni a giga gtx 980-asát? Nem a gaming szériát.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Van egy Gigabyte HD7970 videokartyam.Es lehetosegem nyilt ra hogy lecsereljem egy EVGA 970 re.Erdemes megtennem?Tud annyival tobbet hogy nem leaz csalodas?
-
-
Lord Myn
senior tag
válasz Racecam #32838 üzenetére
Szia Racecam (te még vagy... ?)
GAI csinált róla egy tesztet és eléggé lehúzta hűtését (hangos, nem túl effektív), illetve úgy hallottam eléggé cicergős ez az ITX-es verzió. Azt hiszem az EVGA ACX 2.0 kártyák csak 264 mm-esek, de majd lemérem.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
D4ni
őstag
válasz ittakary #32857 üzenetére
https://www.pcx.hu/termek/gigabyte-gtx980-4gb-ddr5-gv-n980oc-4gd-videok-rtya-39817
Ez lenne az. Azért néztem ki, mert egy asus r9 290 esem most cserélték ki, és már megint rossz, kiharcolnám a levásárlást. 2000ft ot kell csak rádobnom.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
ittakary
nagyúr
Ha van rá lehetőséged inkább a Gaming G1-et válaszd, komolyabb hűtése van
Gaming G1 ----- Windforce (amit linkeltél)
Sok különbség amúgy nincs a kettő között, csak akkor éri meg a G1 ha pár ezer forint különbség van közöttük. De az alap Windforce is kellemes kis hűtésű, jó kártya
[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Egy darab GTX970 elég 7680x1440 felbontásra? Természetesen nem játékra, dolgozni akarok ekkora felbontáson, csak nem tudom meg tud e ennyit jeleníteni. Mind a három monitort DP-n szándékozom hajtani.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Racecam
nagyúr
válasz Lord Myn #32860 üzenetére
Szia!
Na mit szólsz, újra vagyok!
Mondjuk most éppen hardver bővítés okán, mert hová máshová is mehetnék, mint a jó öreg Prohardver-re, hiszen itt vannak a legjobb szakik és a legjobb társaság!De, hogy ne csak off legyen, lehet, hogy feladom a régi kunyhómat és lesz egy új házikó, amiben már nem korlátoz a kártya mérete. Ezért kérdezném újra, hogy GTX 970-es szériából mi mostanában ami hűtés, hang esetleg tuning szempontjából a legjobb vétel?
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
- = Zk = -
félisten
válasz Lord Myn #32860 üzenetére
Dec 6 közeleg, ofkorsz előkerül ...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Racecam
nagyúr
válasz - = Zk = - #32875 üzenetére
Mindig ez van, ha jön az én napom!
Andor22: A csend! úgyhogy, ha ebben jó az MSI, akkor az lesz. Bár MSI-m még soha nem volt semmiből...
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Lord Myn
senior tag
-
Fr3eWar
őstag
válasz Racecam #32877 üzenetére
Én is MSI-t vettem, pedig nem volt még tőlük VGA-m.
És 100% elégedett vagyok, 1hete van meg, ASUS R9 290X-et váltott, ami előtt egy ASUS GTX 670 volt.Nagyon halk kártya 0cicergés, max terhelésen is csak egy kis szélzaj jön de simán viselhető, alapjáraton hangtalan (az egész gépem ultra halk, belső winyóm sincs mert az mind hangos, csak SSD)
Valamelyik nap nyitva volt a szoba ajtó, és este 11 felé ülök a gép előtt, és valami ventizúgást/susogást hallok, odahajolok a géphez, nincs hang, fel az asztal fölé, hallom megint, le semmi, fel van eljátszottam 10-15 alkalommal, na felkeltem és kimentem a nappali/konyhába. A zárt hűtőn keresztül hallottam, hogy a hűtőben megy a belső keringető ventilátor <mikor kinyitom az ajtót leáll a hűtőventi, visszamentem a gép elé nyitott hűtőajtóval, és láss csodát csend, de végül úgy döntöttem, hogy jobb a békesség, és becsuktam a hűtő ajtót, mert lehet kaptam volna az asszonytól, ha úgy hagyom...
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz Fr3eWar #32882 üzenetére
Köszi Neked is!
És is szeretem a csendet, de talán ennyire nem vagyok rá érzékeny. (Azért a hűtő ajtót nyitva hagytam volna... )
Az MSI csak akkor jöhet szóba, ha házat is cserélek, különben nem fér be.
Viszont erre jó esély van, mert erre: Zalman H1 eléggé rákattantam...Com'è diverso il mondo visto da qui
-
trufa12
addikt
válasz Fr3eWar #32889 üzenetére
Én is most kezdek majd bele az ultra csendes gép építésébe ... ha egy légy is zümmögni fog , már megyek is rá........ vadászom le
kivagyok akadva én is ha valami suhogást, búgást hallok, agyfasz elkap ...
ha meg rezonál valami nah az[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
BullZeye
veterán
válasz trufa12 #32890 üzenetére
Sok sikert hozzá, konkrétan lehetetlen
Én megpróbáltam, nem sikerült (és nem olcsó cuccokkal próbáltam). Szélzaj eltűnt, helyette jött egy kibaszott magas sípolás, amit eddig a szélzaj elnyomott. Kiderült a tápból, és az alaplapból is jött egyaránt. Úgyhogy az őrület határán végül visszaraktam a CPU ventillátort, hogy elnyomja ezt.Kb 4 tápot próbáltam, egyik sem volt 100%-os.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
trufa12
addikt
válasz BullZeye #32894 üzenetére
Az nekem nem gond... vissza viszem én ha kell 8xor is... ha már valamiért súlyos ezreket fizetek, nem én tehetek róla hogy kínai .. meg sorozatgyártásba készül... a bolt se, de köteles cserélni, amíg ezt írja meg a törvény .. (fogyasztóvédelem )
Be Quite Silent Base 800-ast veszek először is, meg fél passzív tápot... jó béllel aztán kiderül a többi
vga meg 980-ti msi lesz ..[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Grafirka
őstag
Sziasztok,
Hasznal valaki Gainward GTX970 Phantomot ? milyen tapasztalatok vannak errol a modellrol ? OC nem erdekel , csak homerseklet es zajszint. -
- = Zk = -
félisten
válasz Grafirka #32897 üzenetére
én a 980 Phanomot nézegetem....
szal én is ott vagyok épp, ahol te" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.