- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
Tudja valaki, hogy MSI GTX 970 vagy GTX 980-hoz honnan lehet BackPlatet szerezni, venni?
-
gaben88
őstag
válasz GeneraL_XTX #32656 üzenetére
GTX 970 Gaming 100ME-n van (de minek?).
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Érdemes lehet egy EVGA GeForce GTX 970 SC GAMING ACX 2.0 típust választani? Van valami nagyobb baja, nyűgje?
Előre is köszönöm a választ, üdv:BlackDog
-
Fr3eWar
őstag
válasz Fr3eWar #32631 üzenetére
Nos, meg is lett az MSI 970 Gaming, cicergést nem tapasztaltam Valley alatt sem, illetve játékok alatt sem.
Halkabb mint 670em volt, szóval nagyon elégedett vagyok. (a 290X-hez hasonlítani sem lehet.)
Tápom egy Enermax Modu87+ 500W-os (gold minősítés), a gépem leghangosabb pontja jelenleg a procin levő Scythe GlideStream 140 PWM venti (460-as fordulaton).
Nagyon hasznos volt elolvasni a fórum utólsó 200hsz-ét, mert ez alapján tudtam én is modellt választani. Ha nem olvasom biztos vakon egy Strix-re repülök rá, és lehet hogy meg is bántam volna. -
balint107
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #32656 üzenetére
Igen én is azt néztem 10K a legalja. Főleg, hogy az MSI kártyák egyébként is túlárazottak, még 10K-t kérnek pluszba egy hátlapért, ami más (olcsóbb) kártyánál automatikusan jár. Pár ezer ft-ot szívesen rászántam volna, de ennyiért inkább kihagyom Egyébként sem jobb semmivel az MSI pl a Giga G1-nél. Leginkább esztétikai okokból szeretnék továbbra is az MSI-nél maradni mondjuk egy GTX 980 esetleges váltásnál, mert az MSI vörös-fehér led fénye jól passzol a vörös led billentyűmhöz (asus cerberus) Persze lehetne kék Windforce is a G1+kék billentyű megvilágítás, de az annyira nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz balint107 #32662 üzenetére
nekem csak a fejhallgatóm cerberus
a bill tesoro" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
he7edik.
addikt
Azt tudjuk hogy a Bullet and Blades kuponok meddig beválthatóak? Ill hogy milyen ajándék kupon promóció jön utána nVidiájéknál?
[ Szerkesztve ]
Égő szöveg a flém vázon
-
BullZeye
veterán
MSI Gaming GTX970 meg egy i7 4790. Érdekes módon W10 alatt stabilabb a kártya, bár lehet az új driverek miatt, mert utoljára pár hónapja próbálgattam. +200mhz viszont csak Unigine alatt stabil, 210nél itt szemetel, 220nál kifagy. AC Syndicate alatt pedig 200nál már szemetel pár óra után, hiába csak 71°C max a hőmérséklet, és +190MHZnél mondanám stabilnak 5-6 óra játék alapján. És nem cicereg abszolút, nyitott háznál tőlem kb 70 centire, passzív táppal és CPU hűtővel és SSD-vel.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Grave_444
nagyúr
válasz birorichard #32667 üzenetére
Ha boltból vennéd Gigabyte van 105 körül.
Sipi85-nél kapsz ilyen MSI 970-et 100-ért. -
sid.:Rc211v
őstag
válasz BigBlackDog #32659 üzenetére
Hali nekem lassan egy éve van evga sc. Nagyon megvagyok vele elégedve hűtése halk max 35%-ig szokott felmenni a venti loadba. 65-67 fokos. idle-be lehet akár 0 is bár én 5-10%-ra állítom. így marad 35 fok körül. Minimális cicergés van de játék hangja elnyomja. Oc -ba alapfeszen 1475/7200 ami nem sok, de ez annyira nem érdekel. Semmi nyűgje nem volt eddig én ajánlom, nekem jobban bejön mint a giga vagy az msi. De ha most vennék akkor SSC-t venném annak még jobb a hűtője.
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
Eletke
csendes tag
válasz sid.:Rc211v #32671 üzenetére
Egy ilyen hozzaszolasra vartam, ugyanis en hetfon veszek at egy uj ssc-t! Koszonom!
Van annak egy neve, aminek azt hívják.
-
Eletke
csendes tag
Koszi sracok! Termeszetesen megosztom majd a tapasztalatokat.
Van annak egy neve, aminek azt hívják.
-
Archttila
veterán
válasz sid.:Rc211v #32671 üzenetére
Igen a ventiszabalyozas miatt nalam is az EVGA a nyero. (lenyegeben teljesen szabad kezet kapsz)
Es valoban, hozzad hasonloan en is az SSC-t vennem ha most lennek kartyavasarlas elott[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ittakary #32680 üzenetére
" 50GBnyi bugot futtatsz éppen "
neee, ezt a mellemre tetováltatom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Archttila
veterán
válasz ittakary #32678 üzenetére
Az akkori SG13-ba, es a mostani hazamba is hosszu lett volna a G1.
Nalam feszemeles nelkul 1505Mhz a GPU, gondolom menne egy kicsivel tobbet is csak lusta vagyok kitesztelni :-D
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
XaraX
addikt
Az előző MSI kártyámat gariztatnom kellett önhibáján kívüli okok miatt, amit "megjavítottak" címszóval kaptam egy másikat.
Az első ezt tudta, 24/7-ben is bármilyen alkalmazásban:
[link]
Tesztekre még kicsit többet is.
A mostani 1504 környékén megy stabilan, ezért "legagyiztam".
Ezek szerint mégsem, csak túl nagy volt az elvárás az előző miatt.
Közben vettem egy giga G1-et is, az sem tud többet. -
Patesz1337
tag
Hy.
Driver telepítési gondom van. gtx980as karim van, eddig a 358.87es driver volt fent. Experience panaszkodott, hogy rakjam fel a 390est, ezt nem tudtam experől, sem letöltött telepítővel. Gondoltam leszedek minden nvidiás dolgot és úgy telepítek. A gond az, hogy most nem akarja egyik verzióval sem telepíteni a drivert.
eszközkezelőben is töröltem a drivert, majd onnét is próbáltam. elkezd futni, felismeri, hogy 980as a kari, de 28as kódot dob (Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve). Ezek után megjelent a vidikarinál a kártya, de kérte a restartot, ha megvagyok vele, akkor már csak sima általános microsoft-videókártya szerepel.
Ha a letöltött telepítőt indítom, akkor elkezd dolgozni, grafikus illesztőrpogramnál is megy a folyamatjelző, mintha telepítene, be is villan, de utána sikertelen telepítést dob.
Valakinek tipp, hogy miért nem akarja amit kellene? -
Grafirka
őstag
válasz Patesz1337 #32689 üzenetére
Miutan torolted a meghajtoprogramot ...
1) C / program files/ Nvidia corporation foldert torold
2) Restart es lepj be safe modba, majd DDU -val ( display driver uninstaller) takaritsd le a regi meghajto maradvanyait.
3) Ezek utan telepitsd a friss drivert ( legyen kivalasztva a clean install opcio)DDU [link]
-
Grafirka
őstag
válasz Patesz1337 #32691 üzenetére
ezek szerint sikerult. A DDU-t erdemes hasznalni minden VGA driver cserenel .
-
Carasc0
őstag
Sziasztok. Tesóm lehet megveszi tőlem a GTX 770-et. Nekem egy I7 2600-am van. Ha megveszi akkor mindenképp 970-ben gondolkodnék.. Kérdés hogy ár/érték arányban melyik a legjobb? Asus márka kedvelő vagyok de jöhet más is, ref hütős cuccok kizárva. Most 100K környékén EVGA darabokat is. Nem tudom azok mennyire jók. Tápom elég rá mert 650W Corsair van...
Ajánlatokat szeretnék kérni a szakértőktől... Ilyen cicergő mentes darabok előnyben.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
blu79
addikt
válasz Carasc0 #32696 üzenetére
A backplate inkább csak design, melegednek a StriX ek, kicsi a tuningpotenciál, hajlamosabb nagyobb arányban a cicergésre, melegedősek
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
- = Zk = -
félisten
980 Giga G1 & EVGA nem cicereg? az én WF3 OC 770-em igencsak
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest