Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • westlake

    félisten

    válasz akoska07 #1167 üzenetére

    Én értem amit írsz, de az OCUK egy shop a sok közül. Ha magas az ár, akkor nem ott kell TX-et vásárolni. Ennyi. Nem a TX ára ment fel, hanem egy bolt drágábban adja, mint korábban. Nem ugyanaz a kettő. Ha mindenhol annyiért adnák, mint az OCUK, akkor érteném és el is fogadnám a dolgot.

    Egyébként nekem úgy tűnik, hogy számodra ez önigazolás. Nem véletlen az sem, hogy gyakran leírod, hogy szerinted a 980 Ti SLI a logikus választás. Szerintem te valamiért úgy érzed, hogy a 1080 nem az, aminek szánták/igérték. Úgy gondolod, hogy ez a többség véleménye is, akik ugyancsak belátják, hogy a 1080 tükrében a GM200-as és GM204-es kártyák mégsem annyira gyengék az új generáció első tagjához képest, mint ahogy azt vártuk. És pont emiatt gondolod azt, hogy ezért a felsőkategóriás Maxwell kártyák tobbet érnek, mint a 1080 előtt. Vagy rosszul látom?
    Biztos vagyok benne, hogy sokan osztják a véleményed, de ettől függetlenül a 1080 pontosan az aminek lennie kell. Pontosan azt tudja, amit tudnia kell. Pontosan az, aminek "ígérték". Én egyáltalán nem csalódtam a kártyában és a többség sem, akik meg akarják vásárolni.

    [ Szerkesztve ]

    Play nice!

Új hozzászólás Aktív témák