- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoolla
aktív tag
válasz prime77 #1500 üzenetére
Koszi, de ajanlas alapjan lecsekkoltam a Corsair RM850i-t es az tokeletes lenne. De! hoszabb mint az atlagos tap es igy mar nem fer be a valasztott hazba. Neztem mas hazat, de azok mar magasabbak, nagyobbak, rondabbak. de ha mar nagyobb haz, akkor 2011-v3-as lap es broadwell-e. Amire meg varni kell. Szoval hagyom ezt most pihenni juni 5.-ig.
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
gab3c
csendes tag
Kis erdekesseg, hogy Japanban a boltok nem engedik az elorendelest.(szemben pl. USA-val).
Holnap este 10-tol lehet venni 1080 FE-t a nagyobb boltokban, de itt sem fogadnak el elore rendelest.
Es meg arak sincsenek megadva.Kivancsi leszek mekkora sor lesz megint
Illetve a Dosparaban este 8-tol sorszamokat osztanak majd. Erre mekkora sor var majd...Itt van par kep a Palit-rol:
http://akiba-pc.watch.impress.co.jp/docs/news/news/20160525_759015.html -
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #1499 üzenetére
Kár hogy a régi/régebbi játékok nem lesznek DX12-esek így oda kell a kakaó, meg szerintem amúgy is.
-
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #1499 üzenetére
OC-zett 4770K-val én sem nagyon félek. Igaz én a 80Ti-re várok, de WQHD-n lesz hajtva és nem FHD-n. Nem tudom elképzelni, hogy kevés legyen alá a proci.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz m0h0senator #1509 üzenetére
Nekem játék alatt futás közben is rendszeresen 100%-on járt a négy mag.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
cyberkind
félisten
Nálam a Gta 5-ben volt ez, limites is lett egy pillanat alatt a 970 de ezt még a mai napig sokan vagy szinte mindenki nem hiszi el, kb mindenki szerint király és elég az i5 játékra(nálam nagy részben elég volt, de nem ezért vettem hogy itt meg ott limitet kapjak).
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
A Corsairt én hanyagolnám, eddig három Corsair félpasszívom (az egyik gyári hibás volt eleve) ment tönkre 3-4 év alatt (kimondottan idegesítő kizárni, hogy mi lehet a hiba táp vs alaplap) . Hosszú garanciaidőt adnak, de nem épp stabil tápok.
A mostani 650W-os egy 2500k, egy vinyó és 8 gb ram társaságában adta meg magát VGA nélkül használva...
végül is, biztos nagy volt a terhelése... (bizony mind a három szeretett sípolni, ciripelni, kattogni terhelés alatt)
ezért is vettem most egy EVGA-t, hátha
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
deicide
veterán
EVGA már biztosan lesz a startra pár darab.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
KorbiAniko
csendes tag
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz KorbiAniko #1522 üzenetére
Hat ilyenem biztos h nem lesz, Asus-t soha többet
deicide: szep ez a kártya, kár hogy egy hulladék a hűtője
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #1523 üzenetére
Nekem tetszene, jól mutatna a plexis házban, csak kérdés hogy ezúttal is szar lesz a hűtés vagy most nem tolják el.
-
KorbiAniko
csendes tag
Mi volt az oka? Nekem volt Asus Strix 970, 980 is, egyikkel sem volt probléma . Msi Gaming és Asus Strix között dilemmázok éppen . Majd elválik, melyik lesz a befutó. Bár a Giga xtreme is szimpatikus. A kérdés, nálunk mikor jönnek a custom karik... és nem utolsó sorban, milyen áron...
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz cyberkind #1525 üzenetére
Hát nem tudom, én ami teszteket néztem eddig, az Asus sosem tudott annyival jobb hűtést csinálni, amivel a 100+ árkategóriában megérné azt a 10-20 ezer forintot többletet más gyártókhoz képest... Néhány kártyájánál még coil whine-ról is olvastam. (700-as széria óta követem) Ettől függetlenül tetszenek az Asus hűtések is de jó azt látni, hogy néhány gyártó az új gyártástechnológiához újít hűtésben is. Persze többnyire ez csicsa mert ahogy előttem is mondták, a spanyol viaszt nem most fogják feltalálni, egy ideje egész jó hatásfokkal dolgoznak a custom hűtők.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
deicide
veterán
A hűtés relatív, amióta nVidiát használok, csak ref kártyáim voltak/vannak, semmi bajuk nem volt. Windows alatt ugyanúgy hangtalan, mint a custom, játék alatt meg nem hallom úgysem a játék hangjától. A tuning meg nem érdekel, max teszt erejéig, kiöregedtem, alapórajelen játszom.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
gainwardgs
veterán
válasz KorbiAniko #1522 üzenetére
Fuuuj asus
-
Dyingsoul
veterán
válasz cyberkind #1529 üzenetére
Én a Giga Wf3-al voltam minden téren teljesen elégedett. Nagyon gondolkozom, hogy hű maradjak-e a gyártóhoz, de szerintem meg fogom várni a komolyabb custom teszteket és fordulatszám/db és hűtési hatékonyság alapján fogok dönteni.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz KorbiAniko #1527 üzenetére
Akkor most soroljam? csak a közelmúltból egymás után két sz@r 290-es, egy teljesen indokolatlanul 80+fölé melegedő és hangos asus black 970 után inkább kerülöm a márkát.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Mennyi lesz a teljesítmény bukó PCI-E 2.0-ban?
1920-ban, játékoknál. Sem nagyobb felbontás, sem 3dmark nem érdekel különösképpen.
FPS dropra gondolok pl..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz malacka87 #1538 üzenetére
Hát azért egy 1070-1080-nak már nagyobb a teljesítménye, mint egy 7970-nek, vagy egy 680-nak. Ezért gondolom, hogy azért lesz pár százalék bukta, a kérdés, hogy mennyi. Érdemes-e lapot cserélni...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
-
deicide
veterán
-
nagyúr
válasz deicide #1543 üzenetére
Elvileg egy 1080 is elég kellene legyen az X34--hez.
Majd a 1080Ti vagy Titan kártyákat egy ilyennel használnám.
Priviben jöhetne róla egy saját vélemény,én is nézem egy ideje ezeket a monitorokat.Ki elől vannak elzárva ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
deicide
veterán
válasz akoska07 #1544 üzenetére
Áá, esélytelen 1 kártyával a 3440x1440. Ahogy már írtam valahol, még egy Trine 3 kaliberű játék is maxra hajtva küzdött a 100fps elérésével ezen a felbontáson. Division, AC-Syndicate meg meg sem közelíti a 100fps-t 2 Titánnal. Talán a 2db 1080-al el fogja érni.
Persze a G-Sync mellett igazából mindegy, hogy 80 vagy 100, csak a tudat zavar.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
VTom
veterán
válasz FollowTheORI #1541 üzenetére
Hát, nem tudom mi fogta meg, de 4690K 100% kihasználtság mind a négy magon, 980Ti 80% kihasználtság mellett.
i7-tel ez elmúlt.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Laraxior
titán
válasz FollowTheORI #1540 üzenetére
Akkor ezért nincsen a legtöbb alaplapon már 16x-os PCI-E sín? Mert néztem pl a Gigabyte alaplapja is "SLi" elnevezésű, de csak egy 16x-os sín van rajta a többi 8-as.
Köszi, akkor maradhat a lapom, sajnáltam volna, nagy kínlódás az alaplap csere."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest