Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasshammer

    tag

    válasz nyulnyulu #2655 üzenetére

    Nem én csinálok viccet az egészből, igazából ez a kijelentésed mindent elmond :) "msi,giga kártyákat futtatni,amik rotyognak 70-75 fokon". Korábban kifejtettem az álláspontomat az ügyben, nyilván mindenki olyat vesz és olyat ajánl, amilyet akar. De ez a "75 fok jujjujjjujjj" nagyon vicces, jól szórakozom rajta :)
    Én ár-érték arányt nézem mindig. 90e is fájt egy 1060-asért, 5000-ért olcsóbban már, húzósan, de belementem. És épp a giga lett az. Nem vagyok márkafan. Van, ki Inno3D-t vett, van, ki Gainwardot, méregetjük, nézegetjük a hőfokokat, de egyik hozzászólásban sem olvastam, hogy "deszar kártya". Nem azzal van a baj, hogy mit vettél, meg mit ajánlasz, hanem bizonygatod (csak magadnak igazából) a vásárlásod. Sokkal hitelesebb lennél, ha ezt nem tennéd, szerintem. Senki nem állította, hogy ugyanolyan a két kártya, azt se, hogy nem éri meg a drágábbat venni (mondjuk én nem tenném, de személyes szocprob), de te már szarozod is a többit. Miért? Miért kellene rábeszélni az embereket a 20ezerrel drágább dologra, mikor annyival nem kap többet casual felhasználóként? Azt majd megteszi a PR.

    52 fok felett 30mhz-ról beszélünk, mely a korábbiakban hozzászólók szerint egyszeri "throttling". Itt is túlzás a "lépked" szó. Neked mikor volt játék alatt 51 fok max hőmérsékleted? Ha volt, akkor ezentúl a strikszet is ajánlani fogom (mintha bármi mást annyira ajánlgattam vóna :D )

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, VH

Új hozzászólás Aktív témák