Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandiahegyro

    tag

    Most kb úgy tudnám jellemezni magam, mint aki egy könyv minden 10. (optimista, hehe) oldalát olvasta futólag! és ez alapján akkor mi is a lényeg. Behozhatatlan infotömeg ennyi idő alatt a határidőig. Mivel a cégeknél is káosz van, legalábbis leterheltség az tuti, így vakon vagyok. Had ne mondjam kik, olyan alap kérdésre engedély beadással kapcsolatban nem tudtak válaszolni, hogy mi a helyzet A növeléssel egybekötve. Hibrid, asszimetrikus kulcsszavakra azt a választ kaptam, hogy ilyen kérdés még nem merült fel, igaz csak x hónapja dolgozik ott.

    Emiatt visszamennék a kályhához, és kérnék megint segítséget, 5 rövid kérdésig.

    Jelenleg régi, nem szabványos káosz, fa a mérődoboz. Ezt szerettem volna szabványosítottra, Amper növeléssel, H-tarifával elintézni a nyáron. Villanyszerelő természetesen megszivatott, 2 hónapig az ment, hogy nem kap sehol szekrényt, elfogadtam. Meguntam, szereztem. Ekkor jött, hogy elmenő is kell, azt sem tud. És a kérdésemre, hogy ha azt is szerzek 3 napon belül mi a helyzet? Rengeteg a futó projekt válasz jött, tehát vártam rá 3 hónapot és megvan a csatáris cuccom, azóta porosodik, de nincs megcsinálva.

    H-tarifa bekavar bármit is napelem, szaldó témában?
    Tudja bárki egyáltalán, hogy mi lesz szaldó után? Nem hiszem, hogy azzal lehet számolni, hogy aki belépett élete végéig benne marad. Hogyan lehet így bármit számolni x évre megtérülést?
    Csak az veheti meg az invertert, panelokat akinek a nevén fut a jelenlegi szerződés a szolgáltató felé?
    Egy néven 2 szerződés van 2 külön ingatlanban, az egyik zártkerti és ide is napelem lenne tervben, okozhat ez bármi problémát?

    Nagyon köszönöm, ez kitisztázná legalább az alapokat.

Új hozzászólás Aktív témák