- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ10Đ4
aktív tag
Keresek egy T-Mobile-os kollégát, aki tudna nekem segíteni.
(Nem hétköznapi dologban.)Privátban várnám a jelentkezőket!
Köszönöm!
Szép napot!
[ Szerkesztve ]
"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
törölt tag
xperia J Webshop dominós ár: 58 491 Ft
Samsung Galaxy S Advance Webshop dominós ár: 59 391 FtNagyon vihették őket a megnyomták az árát.
-
törölt tag
A specifikációkat véletlenül nem írták el?
Internet Wifi 802.11b/g/n.
Mobil netet meg se említi.
Memória
16 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthetőNexus 7 memóriája tudtommal nem bővíthető.
Gyártó oldalán szereplő specifikációk [link]
Csak 1 év garancia? 2 év van szinte mindegyik ismertebb webshopban.
-
dj79
senior tag
Tisztelt Egybegyűltek ,
tanácsot szeretnék kérni: már van egy usb stickem, ehhez szeretnék kb 1 hónapra mobilnet simet igényelni.Első körben feltöltőkártyásra gondoltam. Mivel rendes előfizetés van, a domino relaxnetekhez adnak külön kártyát, vagy ez csak a domino web esetében lehetséges?
Net&roll S is szóbajöhet, de nem igazán szeretnék aláírni hűségidőt, erre van megoldás?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Végülis úgy áll, hogy nem a céges díjcsomagba lépek be, hanem másikat választok mert a mostani használatot a céges mellett csak drágábban tudnám megoldani. Kérdés, hogy mikor válthatok díjcsomagot? Március 29-én jár le a hűség idő, a díjcsomag amit kiszemeltem: Mozaik XS. Aranykártyás vagyok.
Köszi a segítséget!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Like 300 díjcsomagom van és 3 t-mobilos számot ingyen hívok havi 100 órában, és az lenne a kérdésem, hogy ha az egyik szám kimegy külföldre akkor is ingyen hívom?
-
Soulfly842
addikt
Nincs egy felesleges Dominó kártyád? Azt átválthatod hűségidő nélkül üzletben havidíjas Net&roll S-re is....
Másik alternatíva, lehet venni csak szimpla Domino webes kártyát is, de majdnem hasonló árban van új stickkel együtt domino webes kártya (quick-es csomagban) is Media Markt-ban 3990 Ft, ha jól emlékszek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy ha 13-án vettem át webshopból rendelt készüléket (ipad mini) és hibás, akkor cseregarancia esetén beleszámít a 3 munkanapba az a nap amikor átvettem, illetve t-partner is cserélheti, ha van szervizük vagy csak hivatalos t-pont?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #48525824 #26262 üzenetére
szia,
szerintem élj inkább a 8 munkanapos elállási joggal, visszaküldöd vagy leadod megfelelő (szervizes) t-pont kirendeltségen, vissza minden a vásárlás előtti állapotra - amennyire a tényezők függvényében lehetséges -, és utána megrendeled ismét.
azért javaslom ezt a verziót, mert amennyiben a 3 munkanapos csereigénnyel élsz, úgy bukó lehet a nagyobb időintervallumú 8 munkanapos elállási jog!
példa a számításra; link
átvetted 13-án, 14, 15, 16, 17, 18, 19[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Köszi! Igazából nekem mindenképp kell a termék, elállni semmi esetben sem szeretnék, csupán a hivatalos t-pont szervizek úgy vannak nyitva, hogy a munkaidőm miatt nem tudok bemenni, erre próbálok valami alternativát találni. 8 napos elállás esetén nem köthetnek bele, hogy hibás a termék amit visszaküldtem?
-
legenda
válasz #48525824 #26264 üzenetére
nem köthetnek bele, indoklás sem szükséges, annyi a lényeg, hogy olyan hibája/sérülése ne legyen készüléknek, amit te okoztál!
azonos terméket is rendelhetsz újat elálláskor is, csak úgy megmarad a 8 munkanapos lehetőség is, ezért jobb - bár hátránya is lehet, például az, hogy 30 napon belül kapod vissza a pénzt.
amennyiben nem fontos számodra a 8 munkanapos elállás, mert tényleg csak a hibája zavar a készüléknek, más nem - biztos, hogy nem szeretnél más típust...stb -, úgy cseréljék 3 munkanapon belül.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz #48525824 #26266 üzenetére
Mivel az iPhone-okat sem cserélik helyszínen (legfeljebb refurbished készülékre), szerintem az iPad-eknél sincs ez másként (tehát 15 napon belül kapsz másikat). Minden esetre ha be is mész partnerhez, vedd figyelembe, hogy nem minden üzletben kapható iPad. Soulfly842 talán többet tud mondani, de én iPad forgalmazó T-Pontba vinném, még ha a szerviz nyitvatartási idején túl is érnék oda.
Gery1987
MIX-ed van ugye? Mert díjcsomagot bármikor válthatsz, de csak üzletben (mert SIM cserével jár). Viszont ha WS-ról rendelnél és MIX-ből nem MIX típusú díjcsomagra váltasz, akkor - technikai okokból - a hűség lejárta után tudsz rendelni.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Gery1987
őstag
Tisztelt 1430!
Igen MIX-em van jelenleg. Akkor jobban járok az üzlettel. Minden nap járok a megyeszékhelyen - konkrétan Pécs - ahol több T-Pont is van ráadásul kettő igencsak közel egymáshoz. Ott könnyebben elintézem. Viszont akkor gondolom, ha belépek a webshopba akkor az üzletre vonatkozó árakat kell néznem. Gondolom itt nem működik már az ami Domino esetben, hogy ha csak a csomagra váltok akkor nem lesz hűségidő és később vehetek készüléket, hanem egyből hűségidős lesz. Vagy tévedek (anno Dominoról váltva a MIX-be nem lettem kapásból hűségidős, csak később mikor készüléket vettem)?
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
meroly
veterán
"BELUGYMIN
Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe!
Belügyminisztérium"Most kaptunk, szerencsére mondjuk itthon ülünk a meleg lakásban, kaotikus állapotok uralkodnak odakinn.
Érdekelne, hogy ez hogyan jött? Ez valami vészhelyzeti csatorna? Atomháború esetén is erről értesítik a lakosságot?Impossible is nothing
-
club1
veterán
válasz meroly #26269 üzenetére
Katasztrófahelyzet esetén az összes távközlési szolgáltatónak lehetővé kell tennie a körzetenkénti értesítést.
(A kapott üzenet fontos, mert az elmúlt fél napban volt rá példa, hogy a 112 nem állt a helyzet magaslatán, az elakadtakat nem igazán sok jóval biztatták. Ez pedig ebben a helyzetben életveszélyes lehet, az sms ezt próbálja kicsit korrigálni.)[ Szerkesztve ]
-
legenda
miként és ki dönti el, hogy milyen telefonszámokra küldenek ilyen vészhelyzeti értesítést?
az egyik társkártyámra küldtek, de a főkártyára - amit én használok - és a többi társasra nem.
nem kell tudniuk, hogy a különböző sim kártyák az ország melyik pontján vannak használva, de a valóságban elég nagy szórás van. igaz, családon belül megoldjuk a problémát.club1; nem szabadna ilyet írnom, de a 112 ilyenkor túl "összetetten" működik, és feltételek sem adottak számukra minden szempontból. sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Körzetenkénti értesítés alatt a 20/30/70-et érted? Ilyenkor örülök hogy nem okostelefonom van ami egy nap alatt lemerül, milyen szar lehet állni a pályán elzárva a külvilágtól lemerült telefonnal.
kali: ha bemérik hogy hol van a készülék, az nem alkotmányellenes? Egyébként nálunk is a 6 telefonból csak egyre jött mondjuk
Láttunk már ilyet, lásd augusztus 20-i tüzijáték bp, pár éve. Ott se ment a 112 már.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Akkor mégis bemérik. Az hogy lehet hogy ugyanebben a körzetben nálunk a 6 telefonból csak 1 kapott? És amúgy bent vagyunk a városban, tehát a pályán gondolom már más körzet van (ha a körzet=cella).
Kedvenc tárgyam volt a mobil az egyetemen, de egy normális kérdést nem bírok feltenni bakker.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
legenda
válasz meroly #26272 üzenetére
nem arra gondoltam, hogy bemérik, bár a pozíció meghatározásának is van több szintje - pontosság, használt technológia, és jogi megfogalmazás szempontjából is -, csak kíváncsi vagyok/lennék, hogy miként választják ki bizonyos telefonszámokat!?!?
-
MODERÁTOR
Szerintem nem kezdték el szűrni, hogy hol van az illető. Mindenkinek küldik, minden számra. Indexen is írták, volt aki jelenleg külföldön van és ő is kapja..
A telefonszámok sorrendjében küldik, gondolom ezért nem kaptál mindegyik számodra még, édesanyám száma 30/25-el kezdődik, az enyém 30/29 és kb 30-40 perces csúszással kaptam meg, szóval elég sok időbe telik ez mire szétküldenek ennyi sms-t. -
adam3
aktív tag
A cellás hálózatok működéséhez szükség van arra, hogy Location Area szintjén tudja a hálózat, hogy hol vagy. Hiszen ha hívást kapsz, elég lassú és erőforrásigényes lenne a folyamat ha az egész országot végig kéne nézni utánad. Ennél kisebb a Routing Area, ez hasonló funkciót tölt be, csak ez az adatkapcsolat miatt kell. Ezt pedig már a site és a cella követi.
Hogy ezen SMS esetében melyiket használták a helyzet belövésére, az már jó kérdés. Én sztem mivel sok SMS félre is ment, valószínüleg LA szerint mentek ki, mert ez egy nagyobb területet fed le...
-
Nescafé
őstag
Én is kaptam sms-t nemrég..
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
legenda
válasz pepe091 #26276 üzenetére
továbbra is csak az egyik társkártyámra küldtek, a többi számomra nem, pedig van olyan két telefonszám, amelyik között nem sok eltérés van, és az az érzésem, a főkártyámra nem is fognak, mert az mindjárt 16 éves szám, és mindenből kimarad - de komolyan, a szolgáltató is mindegyikre küld például ünnepi jókívánságokat, de arra nem!
.bruszli.; a főkártyám 9-es kezdetű, mert az ugye még 6 számjegyből állt anno, amikor előfizettem 1997 tavaszán.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Lehet kiábrándultak belőled Nem elég nekik a 16 éves hűséged..
Amúgy én sem értem ennek az SMS-nek mi értelme, több mint a semmi, de mikor bejelentették, hogy küldenek SMS-t akkor én is azt hittem hogy cellainfó alapján megoldják, de ez így nem hatékony... Ha gyorsabban működne a rendszer akkor lehetne aktuális infókat küldeni, de így hogy mindenkinek küldik... -
Vangelis
félisten
válasz pepe091 #26287 üzenetére
Inkább küldték volna azt, hogy le vagytok xarva.
Mert sok helyről az az infó jön, hogy nem megy a segítség.Inkább küldtek volna egy 80 as számot, hogy lehet hívni ha gond van.
De ennek így semmi értelme! Max annyi, hogy tudják, hogy xar a helyzet.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
kp78
addikt
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz blueye #26294 üzenetére
Nálunk a 3 T-s számból egyre jött kb. 13-kor, de ezek a számok egy T-s folyószámlán vannak (egy csekk jön róluk).
Tehát lehet, hogy folyószámlánként csak egy számra küldenek. Vagy majd megjön később.
Nekem személy szerint nem jött, de nem is zavar, mert itthon vagyok szerencsére.
Csak azért linkeltem, mert erről volt épp szó, hogy ki kap, és ki nem.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest