- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
Tudnál akkor valamit javasolni arra a problémára, hogy az 500 MB korlátomat nagyobbra cseréljem, amiért szivesen fizetek, csak valahogy azt érzem, ez senkit nem érdekel... :-/
Összefoglalom Novemberben vállaltam új 2 év hűséget az ECO+GoNet L csomagomra..
Ami eddíg rendben működött. Hála az LG Optimus L9-nek rendszeresen átlépem az 500 MB korlátot ami lassítással ját (kibírható, de bosszantó is egyben)
Szeretnék váltani úgy hogy a hűséget megtartom de nagyobb adatforgalmat kaphassak.
Nem akarok többet telefonálni sms-ezni, nem érdekel, hogy ott milyen áron van a tarifa. Jó az ECO, de még váltani is hajlandó vagyok, ha valami árukapcsolásban a nagyobb adatforgalomhoz úgy jutok hozzá.
Mik a lehetőségeim?
És nagyjából milyen áron?Nagyon megköszönném, ha erről tudnál valami bíztatót mondani...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz airmax_2.0 #25652 üzenetére
Aranykártyás vagy?
1.) Aranytráskártya Net&Roll XS Bár itt a meglévő havidíjas díjcsomagja mellé az is lehet, hogy csak elírás...
illetve
2.) Kapcsolat NetJó szerencsét!
-
cris78
őstag
Jó látni, hogy nem csak én voltam idióta, hogy a go!netr-re vállaltam hűséget
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
airmax_2.0
tag
Végülis nem volt olyan eget rengető a kedvezmény a GoNet-re kb ugyanannyi, mint a Mozaik XS-re, de még az is lehet, hogy kevesebb... Tehát miért ne lehetne váltani rá?
És további kérdés is felvetődik. Mondjuk visszafizetem a kb 10-15 ezer forintos kedvezményt és kötök egy másik hűséget a Mozaik XS-re. Ott visszakaphatom? Nem tudom ez nekem túl bonyolult marketingpolitika, túlságosan terelni akarják a fogyasztókat valahova, amit nem tudok hova, mert elvileg én is oda akarok terelődni, de valahogy nem megy... -
airmax_2.0
tag
-
airmax_2.0
tag
válasz cris78 #25656 üzenetére
Akkor azt hiszem sim kártyát kéne cserélgetni (vagy kétkártyás telefont, esetleg tabletet venni) illetve azt hiszem az más hívószámot is jelent... nem igazán opció...
Szinte már szégyellem magam, hogy a magam kis gondjával megoldhatatlan feladat elé állítok egy nagy nemzetközi multicéget... -
airmax_2.0
tag
válasz cris78 #25654 üzenetére
Igazából teljesen jó az a csomag.. Én romlottam el mert ha unalmas tv műsort néz a család akkor youtube videot nézek vagy újságot olvasok rajta... időnként a mozi trailereket az imdb-n... amit korábban nem tettem..
Ráadásul pont akkor lassul be amikor múltkor a navigációt használva rosszul mentem ki egy körforgalomból, és új térképrészletet töltött le, de mire lejött három sarokkal odébb voltam, és jó nagy kört kellett leírnom. normál esetben a gps azonnal reagál és a következő sarkon már vissza is vezet a jó útra...
Szóval megnőnek az igények, ez már csak így van... -
addikt
válasz airmax_2.0 #25659 üzenetére
ha unalmas tv műsort néz a család akkor youtube videot nézek vagy újságot olvasok rajta... időnként a mozi trailereket az imdb-n... amit korábban nem tettem..
Nem lenne érdemesebb egy router az otthoni netre?
A honlap szerint meglévő előfizetéshez kérhető az AK N&R XS, míg az összes többi új SIM-mel.
A 1430-at nem hívtad?
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
cris78
őstag
válasz dedike #25660 üzenetére
Még a nyáron mikor én is megoldást kerestem a go!net kiváltására bennem is felmerült ez a net&roll aranytárskártya, de akkor még nem így nézet ki a honlap és ott írta, hogy különáló sim kártyával jár. De ha számít akkor ott van, hogy mihez ajánlják és csak táblagép meg lap top van ott, okos telefon nincs ott.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Dákesz
tag
Én ugy tudtam, hogy meglévö elöfizetönek nem kell mobile előleget fizetni, de 50ft feletti értékü telohoz kötelezö...ezt mér nem tüntetik fel a honlapon v fentvan? csak én vagyok vak ?
-
icons
addikt
Hello!
2011 októberében kötöttem egy Like díjcsomagra 2 éves szerződést. A helyzet az, hogy a SIM kártya nincs meg (valójában megvan, csak sajnos elérhetetlen távolságban, legközelebb 1,5 hónap múlva tudnám újra a markomba tartani. Addig senki más se fogja használni).
Arra gondoltam, hogy nem szeretnék 1,5 hónapot SIM nélkül tölteni, ezért új SIMet igényelnék, vagy bármi hasonlót tennék. A kérdésem az, hogy erre milyen lehetősége(i)m vannak?Voltam T-pontban, az ügyintéző azt mondta, hogy 4ezer forintért tud SIM kártya cserét végrehajtani. A kérdésem az, hogy ez valóban így van-e, ennél olcsóbban nem tudom megoldani? (tisztában vagyok vele, hogy elvileg ő a hozzáértő, de én meg a szkeptikus vagyok )
Köszönöm!
-
zsoleer
senior tag
Jól tudom hogy elöfizetést hosszabbítani csak 22 hónap után lehet?? Mert régen 6 hónap a lejárat elött lehetett!
-
icons
addikt
válasz dptrsk #25668 üzenetére
Jó kérdés. Sajnos a másik hely Németország nyugati felén van, és ez kisebb bonyodalmakat okoz
Bár most így belegondolva, simán borítékba belecsempészve levélként is fel lehetne adni, egyszer valakinek a valakije azt állította, hogy ezek relatíve gyorsan meg tudnak érkezni sima küldeménnyel is. (napok kérdése) -
1430
senior tag
Nézd, túl sok lehetőséged nincs, mert a Go!Net L-t tartanod kell. Jó lenne ténylegesen látni a kötbéreket, mielőtt annak kifizetését tanácsolnám, ezért talán érdemes lenne betelefonálnod, mert nem tudom, egybe került e a készülékkötbérrel (még nem találkoztam Go!Net hűséges ügyféllel ). Ha egyben van, akkor ciki, mert a teljes készülékkedvezményt ki kell fizetni. Ha külön van, akkor még működhet a dolog, hogy kifizeted a Go!Net kötbért (szerintem ez 10 ezer Ft alatt lenne). Például a Mozaik tarifahűség egyben van a készülékkötbérrel, ezért ha valaki lejjebb vált, mint szabadna, akkor kövér csekkre számíthat.
#25655 Mozaik tarifahűséget csak készülékvásárláskor tudsz vállalni, tarifahűség cseréje pedig nem lehetséges.
Ha a kötbér nem járható út, akkor még mindig megteheted, hogy Mozaik XS-be váltasz, megtartod a Go!Net L-t és lesz kemény 700 MB-od 5200 Ft-ért, amiből 3200 lebeszélhető, de mint írtad, ha ezt nem beszéled le, az hosszú távon lenne pénzkidobás.
#25657 Ami az AT Net&Roll XS-t illeti, jól gondoltad, hogy ez egy társkártya konstrukció, külön SIM kártyán igényelhető. Vagyis cserélgethetnéd a SIM-et... Mondjuk ha olyan célokra használod a telefonod, amit írtál, lehet beruházhatnál egy tabletre.
Más adatcsomag nem jöhet szóba (pl. KapcsolatNet vagy Net&Roll opciók), mert a Go!Net L-nek aktívnak kell lennie, de egyszerre két adatcsomag meg nem lehet a hívószámodon.
Összefoglalva, ha otthon van vezetékes neted, akkor wifi-t neki! Ha nincs, akkor gondold át a fentebb leírtakat.zsoleer
Ez készülék törlesztőrészlet volt? (csak mert hó végéig annak van fizetési határideje)
Mert 30 napra korlátoznak, de ebben az esetben nem a 31-ig esedékes összeg volt a gond (nem onnan indult a 30 nap), hanem például a januárban kapott számla. A lényeg, hogy ha kimegy a figyelmeztetés, elindul a 30 nap, de hiába rendezed az elmaradást 30 napon belül, ha idő közben másik számla is lejár, tovább ketyeg a 30 nap. Tehát ha például 01.21-én figyelmeztettek az elmaradásról, akkor elindult a behajtási folyamat, de ha csak februárban fizetted be az elmaradt számlát (vagy addigra ért be az összeg), akkor nem állt le a folyamat, mert idő közben lejárt egy (vagy több) másik (törlesztőrészletes) számla is.
#25666 Viszont vigyázz ezekkel a korlátozásokkal, mert fél éven belül két ilyen elég az arany/platina szint megvonásához, és akkor 21 hónap hűség után sem vehetsz új készüléket.Dákesz
Meglévő ügyfélként, de új előfizetéssel vásárolsz készüléket? Mert akkor az előfizetői multadtól függ a dolog, de 50 Ft felett biztos nem (és 50 ezer Ft felett sem) kötelező előleget fizetni (tehát ez nincs összeghez kötve).
A közbér pedig benne van az ÁSZF-ben, illetve a rendelés közben is hivatkoznak rá:''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Breki
veterán
Szia
Medimania XS-hez nincs családbarát kedvezmény?
Vagy ahhoz hasonló amivel ingyenesen lehet hívni egy számot.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
1430
senior tag
-
icons
addikt
válasz Pttypang #25670 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek:d Megkértem az ismerősömet, hogy ha lehet, akkor adja fel ASAP, és lehetőleg csomagolja be minden jóba. A gond az, hogy Németországból érkezik, tehát így is drága lesz szerintem, nem tudom mennyit dobna az áron az ajánlott/tértivevény, stb
-
1430
senior tag
válasz dedike #25677 üzenetére
Ezt ennyire direktben nem akartam írni, de igen.
Dákesz
Ugye Te sem gondoltad, hogy ez ilyen egyszerű!
Elég komoly algoritmusok vannak az előlegszámítás mögött.Breki
Mert ezt csak ügyintéző tudja beállítani.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
szilard28
aktív tag
domino quick sim kártyát meddig kell regisztrálni a csomagon lévő dátumtól számítva?
Kösz
-
bubi92
őstag
ha most aktiválok netbővítőt pl. netroll1gb, akkor az arányosan lesz az e havi számlámon, vagy erre a 10 napra is teljes hónapot kell fizetnem?
-
buca84
őstag
nem tudok belépni a my tmobilba. nem tudom a jelszót beírni, mert folyamat kitörli. 3 böngészőben, 2 különböző gépen próbáltam. mi lehet a gond?
-
polonic
félisten
Az adatforgalmi értesítőnek nem kéne 80%-nál is jönnie? Nekem csak akkor jött, hogy elértem a limitet.
A számlán egyébként szerepelni fog, hogy mennyi adatot forgalmaztam?
-
-
polonic
félisten
válasz Soulfly842 #25691 üzenetére
Mibol gondolod, hogy droidot hasznalok?
lenne ilyen funkcio alapbol, ha a szolgaltato is tamogatna. . .
[ Szerkesztve ]
-
airmax_2.0
tag
Értem. Nagyon köszönöm, akkor utánajárok a kötbér dolognak, végülis ha nem eget rengető összeg lehet bele fog férni... ez esetben a mozaik xs +1 GB kieg opciót meglépem... (végülis a mozaik xs + gonet L is határeset.. meglátjuk)
Ha nem legfeljebb kivárom a maradék idők, és igyekszem nem videózni, anélkül ki lehet húzni az egy hónapot.. (nincs vezetékes internet a családban, mindenki mobilos internetet használ...)[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz Soulfly842 #25694 üzenetére
Wp8-nál sajnos nem. Kicsit speciális probléma, mert a szolgáltató nem engedi a Data Sense működését, lévén adattömörítést is használ.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
polonic
félisten
Ti amúgy a 21 megás sebességgel milyen sebességet mértek?
Nekem 5-6 körül szokott lenni.
-
veterán
válasz polonic #25696 üzenetére
Szintén. Sajnos még városokban is nagyon kevés helyen, mondhatni foltokban érhető el ennél nagyobb (valódi H+) sebesség. Ezen nagyon kellene már változtatni, de egyelőre ennek semmi jele, sajnos túlságosan az LTE-re koncentrálnak.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
motoflug
őstag
Ha vásárolok egy telefont,amely letiltásra került,de papíron még érvényes a garanciája,akkor az a garancia már nem érvényes a letiltás miatt?
-
1430
senior tag
válasz szilard28 #25680 üzenetére
ÁSZF 1.9.14.7. Előfizetői (SIM) Kártya érvényességi ideje
"Az Előfizetői (SIM) Kártya csomagolásától számított 2 (két) éves időtartam, amely alatt az Előfizetői (SIM) Kártya használatba vétele regisztrálásra kell kerüljön a Szolgáltató hálózatában. Az Előfizetői (SIM) Kártya csomagolási időpontja a csomagoláson kerül feltüntetésre. A csomagolás időpontjától számított 2 (két) év
leteltével lejár az Előfizetői (SIM) Kártya hálózatra való feljelentkezésének a lehetősége és az Előfizetői (SIM) Kártyához rendelt hívószám lekötésére való jog. Az Előfizető a 2 (két) év lejáratát követő 1 (egy) éven belül a Szolgáltató ügyfélszolgálatánál kérheti a lejárt és érvénytelen Előfizetői (SIM) Kártya azonos
Szolgáltatásokat biztosító – de más hívószámmal rendelkező - érvényes Előfizetői (SIM) Kártyára való kicserélését a Díjszabásban meghatározott díj ellenében."
Megelőzendő a kérdést: a Domino szerződés egy "Domino Egyedi Előfizetői szerződés", melyet a Domino Előfizető ír alá és Előfizetői (SIM) Kártya tartozik hozzá.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
zoli62
addikt
válasz polonic #25696 üzenetére
2011 nyarán az akkori mobilnet előfizetésemmel egy 21 Mps modemmel rendszeresen 14,4/4 volt a sávszélességem egy Relax M csomaggal. Aztán szeptembertől visszaállt a normál 7,2/1 értékre. Ezt azóta is sajnálom. Abban az évben vezették be szeptembertől a Net&Roll díjcsomagokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Playstation 4 PRO 1TB
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest