- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Néhány érdekesség a már üzletekben fellelhető képes készülékkatalógusból, ami rövid időn belül elérhető lesz a T-mobile háza táján:
Samu Galaxy Young, Galaxy Fame, Blackberry Z10, HTC One, Xperia E, Lumia 520, Lumia 620, Alcatel one Touch 4030, Alcatel one Touch 5020, ill. 6030, Huawei y300, Asus FonepadNem rossz szerintem
-
polonic
félisten
válasz Soulfly842 #26901 üzenetére
A lumia 620-nak örülök. Szülőket meg tudnám lepni vele. Remélem, hogy reális ára lesz.
-
tjb007
nagyúr
válasz Soulfly842 #26901 üzenetére
"Alcatel one Touch 4030, Alcatel one Touch 5020, ill. 603"
Dekódolom.
4030=S'Pop, 5020=M'Pop, 6030=Idol (sima, nem X, nem Ultra) -
Phreetsie
tag
az lenne a kerdesem, hogy.. van egy mozaik xs dijcsomagom. neha atteszem a mobile-stickbe es ugy netezek, mert telon nem hasznalom a netet nagyon
lenyeg... hogy a stickel lehet smst irni/fogani
van olyan progi vagy valami, amivel lehet hivast is inditani geprol? mert felhivtam a szamomat es kicsorog.. de nem jelzi a stick, hogy hivas jonne be[ Szerkesztve ]
Lumia 710 BLACK | vodafone HU
-
cris78
őstag
A my-tmobilban nincs benne a go!netXL. Ha ezt elküldöm sms-ben: +GONETXL , akkor aktiválódik?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
cris78
őstag
válasz cris78 #26906 üzenetére
Na megrendeltem sms-ben a Go!netXL-t. Erre most jön egy sms:Tisztel Ügyfelünk! Az ön szolgáltatásának adatforgalmi keret minden hónap 9.napjától mint fordulónaptól a következő hónap 9. napjáig érvényes. Most akkor a kedvezmény, hogy van? Előfizetéses vagyok. Ugye tárgy hó, plusz két hó akciós.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
club1
veterán
válasz Phreetsie #26909 üzenetére
A skype voip megoldás, azzal a modemet adatcsomagok küldésére-fogadására használod és nem telefonálsz. Tehát adatokat forgalmazó szoftverek használatára (így skype-ra is) pont a modem való, csak telefonálásra nem alkalmas (csak adathívást tudsz vele indítani, és nem tudsz vele hagyományos GSM/UMTS hívást fogadni/indítani).
-
polonic
félisten
Kifizettem a számláimat bankártyával, de még nem volt részletesen megnézhető a számla.
Viszont befizetés után nem látszik a befizetett számlák között a most befizetett. Gondolom azért, mert még nincs fent a részletes számla. Mikor lesz majd megnézhető? Ha felkerül a részletes, akkor? -
Csabi1984
addikt
Sziasztok, ez mit jelent?
a, hűség a t-mobillal azaz a tagjuk leszek,közbe áttérhetek domnosra
b, Csak havidíjas csomagok között variálhatok.Megmondom őszintén én inkább részletet fizetnék egyenlőre részben, hűség nélkül! Természetesen van xs csomagom,de nem szeretnék izgulni 24 hónapig..
Feltételek:2 év hűség az előfizetésre ?
Nincs hűség díjcsomagraKülönböző havidíjú és jellegű díjcsomagok közül választhat rendelés közben
-
1430
senior tag
válasz Csabi1984 #26915 üzenetére
B válasz, de én inkább úgy mondanám, hogy 2 év szüneteltetési tilalom kerül a hívószámra. Vagyis legalább az aktuális havidíjat fizetned kell, de közben nincs megszabva, melyik - elérhető és szabály szerint választható - díjcsomaggal használod (akár havonta válthatsz). Domino-ra természetesen nem válthatsz.
polonic
Email is jön róla (ha adtál meg email címet), egyébként pedig 4-e körül kezdik betölteni a számlákat, ami 4-5 napon keresztül tart, tehát lehet nem az első körben kapod meg.cris78
Ha nem használod ki a havi 1 GB-ot, akkor az adatforgalmi fordulónapnak nincs is jelentősége, egyébként meg a most kapott adatkeretet 8-án éjfélig használhatod, aztán 9-én hajnalban megújul és azt már május 8. 24 óráig kellene beosztani, különben a sebesség korlátozás addig fog tartani.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
cris78
őstag
Csak ez a rohadt kilencedike zavar :-)
Elnézést ha az idegeidre megyek :-)
Más kérdés :
A kislányom, 6 éves és cukor beteg lett, szeptembertől sulit kezd. Szeretnénk neki egy olcsó telefont, hogy ha bármi van tudjon telefonálni vagy a tanár nénik. Néztem hogy a Tescoban vennénk egy dominos telefont pár ezerért. Van olyan csomag vagy opció hogy két számot ingyen hívjon vagy valami megoldás? Bármi ötletet szívesen fogadok. Elofizetest nen akarok mert ahhoz még kicsi, meg ha ellopják....Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
1430
senior tag
válasz cris78 #26919 üzenetére
Erre talán elég lehet egy híváskérő is, tehát ha nincs is egyenlege, a rendszeren keresztül küldhet egy visszahívást kérő üzenetet neked. A másik véglet a Családbarát, amit lehet nem használnátok ki eléggé. A kettő között van még pár percdíjcsökkentési lehetőség, de ilyenkor is szükség van egyenlegre a hívásindításhoz.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
catroot
veterán
Járt már úgy valaki a T-Mobile felületén, hogy a havi számla fizetésekor kiírta a banki oldal, hogy sikeres tranzakció, ill. hogy nincs egyéb hátralék. (jött is a banktól az sms, hogy levonták az összeget)
Az T-Mobile oldala viszont hibásan frissült (ezt írta is) és az előzőleg befizetett összeg még mindig szerepel az oldalon.
Ilyenkor mi a teendő? Ez automatikusan elfog tűnni?
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
Köszi, legrosszabb esetben ez lesz, hogy írok nekik.
(btw, lehet hülye kérdés, de melyik címre írtál?)
@DS39
Próbálnék, de most ez van: "Hiba történt a kérés feldolgozása közben"
"A kérés feldolgozásához szükséges háttérszolgáltatások jelenleg nem elérhetőek."
"Kérjük, később próbálja meg újra !Kérjük, a vissza gombbal lépjen az előző oldalra, és ismételje meg a műveletet. Újabb hibaüzenet esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, és kérje ügyintézőnk segítségét!"
Várok egy kicsit, lehet magától megoldódik az egész.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
gagaracer
csendes tag
hy all!Kéne egy kis help.Vettem tavaly májusban egy Iphone 4et részletre.2 részlet van még hátra,de én szeretném egyben kifizetni.Van rá mód?Előre is köszi a választ!
iPHONE 4 8gb white iOS 6.1.3
-
Csabi88888
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék előfizetéssel rendelni egy telefont kamatmentes részletre. Az lenne a problémám, hogy napközben nem vagyok elérhető telefonon, így hiába hívnak a hitelképességgel kapcsolatos kérdésekkel és egyéb dolgokkal, egyszerűen nem tudom felvenni. Ebben az esetben milyen megoldások vannak? Adjam oda a telefonomat egyik családtagomnak és beszéljen ő velük? A telefon/előfizetés az én nevemre lenne és az átvételt már megtudom oldani. Tisztában vagyok vele, hogy hülye kérdés, de ez valós probléma
Köszönöm a válaszokat! -
Flyme
senior tag
Sziasztok, T-s vagyok, azon belül a Domino 5 díjcsomagot használom, ami ugye azt jelenti, hogy 5 általam választott számot kedvezményesen tudok hívni. Az egyik számot módosítanám az 5-ből, de a My T-Mobile-n keresztül nem tudom, egy ideig engedte a rendszer, de már nem. Ilyenkor egy idő után ismét módosíthatok 1 számot, vagy be kell ballagnom egy T-Pontba?
Kép: [link]
Tehát semmi szerkesztés gomb nincsen, egy ideig megjelent, de már nem.
Előre is köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
A lumia 610-hez megszűnt a mozaik xs mellé választható részletfizetési lehetőség?
Everybody lies.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok. szeretnék venni 1 note 2-t mozaik XS díjcsomaggal. neten a kezdőrészlet 27000 ft + 12x 8400 + előfizu
üzletbe valahogy máshogy van, már nem tudom kezdőrészlet 5600 + 24 x 6000 (kb, nem tudom pontosan)
na de van ez a mobilelőleg fizetés hitelképesség vizsgálat alapján meghatározott összeg. na most ez a vizsgálat hogy befolyásolja az összeg növekedését ill. csökkenését ? pl ha én mint pályakezdő ember, munkahely keresésbe folyamatba van, anyámékkal élek VS. apám akinek munkahelye van fix havi fizetés + egyéni vállalkozó akkor valószínűleg neki lenne kevesebb a mobilelőleg összege. (Gondolom én)valaki nem tudna kicsit felvilágosítani aki már csinált hasonlót ?
-
Sztbeni
őstag
Az igaz, hogy a Telekom a Vodával ellentétben nem szolgáltat a 2G háló 100%án EDGE-t, csak bizonyos helyeken? Volt régebben külön EDGE térkép is, de már nincs. Ugyanannyi a lefedettség, mint akkor?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Sztbeni
őstag
válasz polonic #26946 üzenetére
a T 2G lefedettségi térképe lószar. Pl. itt Keszthelytől Várvölgyig nulla háló van, de végig lefedettséget jeleznek. Plusz a Keszthelyi hg-ben is ez a helyzet. A telenor térképe hasonló, a Voda viszont jelzi a lyukakat.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
airmax_2.0
tag
Óóó... Megjelent a GoNet XL.
Meg tudná valaki mondani, hogy a novemberig hűségidős meglevő GoNet L -ről át tudok váltani erre az új XL csomagra, anélkül hogy bármilyen büntetést, vagy kötbért kéne fizetnem?..
Vagy csak majd novemberben...?[ Szerkesztve ]
-
airmax_2.0
tag
válasz airmax_2.0 #26948 üzenetére
(közben lejárt a szerkesztésre adott idő bocs ...)
Szóval az on line ügyintézési felületen nem található a Go Net XL, így ott nem tudtam kipróbálni a váltást... -
airmax_2.0
tag
Nagy a T-nek... illetve a 1430-nak...
Nemrég épp itt sopánkodtam a GoNet L miatt... Most 2 perc alatt tudtam váltani a GoNet XL-re..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest