- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyigtasa
csendes tag
Üdv!
én nemrégiben vásároltam webshopon keresztül egy Iphone 4s készüléket, megérkezett, kibontottam a dobozt szemügyre vettem a telefont és elégedetlen voltam a minőségével, ferde home gomb, csúnya illesztések egy szóval hanyag összerakás, ennek tetejébe még egy pixelhibát is felfedeztem, utána egész nap dilemmáztam mi legyen,
másnap bementem a t-pontba ahol megkérdeztem mit lehet tenni, ők felajánlottak 1 garis cserét(természetesen a megszokott apple által javított kis fekete csomagos készüléket kaptam volna nem új bontatlan dobozost) valamint a 8 napos elállást említették még, 1 nap gondolkodót kértem.. harmadnap bementem és leadtam a telefont mindenestül(szerződések sim kártya stb.), sértetlenül a 8 napos elállási jogán, ügyintéző hölgy ellenőrizte be is kapcsoltatta velem(azt hiszem bekapcsolva maradt:S ilyesmibe beleköthetnek?).a kérdésem az lenne hogy van-e valakinek tapasztalata ilyesmivel kapcsolatban? mikor vásárolhatok újra?(1430-on és a t-pontban is mást mondtak.. t pontba azt hogy 1-2 napon belül amint az előfizetésem megszűnik, 1430on meg azt hogy akár már a leadást követően megtehettem volna).
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
Kártyás vagyok és tarifát váltanék Dominó 7-ről. Olyan érdekelne ahol a legolcsóbb a hívás.
És még valami: van most valamilyen net csomagom, havi 100 mega egy ezresért. Ennél van olcsóbb esetleg?
Asszem mindenféleképpen!
-
polonic
félisten
Mi van most a 1430-cal? Egy jópár menünél azt mondja, hogy a szolgáltatás jelenleg most nem elérhető.
-
polonic
félisten
válasz polonic #26690 üzenetére
Sikerült ügyintézővel beszélnem. Sajnos már nem lehet visszaállítani. Na mindegy, így jártam. Most már úgy van beállítva, hogy a havi számla terhére menjen a mobilvásárlás.
Egyébként nagyon gyorsan kapcsoltak ügyintézőhöz. Teljesen segítőkész volt a kolléga.
Az meg külön értékelendő, hogy küldenek a hívás befejeztével egy sms-t, hogy köszönjük a megkeresést. Reméljük segíthettünk és elégedett volt a xy (itt leírják az ügyintéző nevét) kollégánk munkájával.
Apróság, de mégis tök jó dolog.
-
tag
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
1430
senior tag
válasz polonic #26690 üzenetére
Bár már megkaptad a választ, de ha még megvan az SMS a vásárlásról (az első a kettő közül), akkor abban benne kell lennie, hogy a KAP pontok terhére fogsz vásárolni. Ekkor még lett volna lehetőség a visszalépésre.
A korábbi kérdésedhez kapcsolódóan, ha majd áprilisban Net&Roll 1GB LTE opciót aktiválsz a Mozaik XS díjcsomagodhoz, akkor mivel a Nokiád alkalmas rá, ha olyan területen vagy, fel fog jelentkezni a készüléked. Ha még sem, ellenőrizd, hogy az internet.telekom APN-t használja a készülék. (nincs szükség SIM cserére vagy hasonlóra)
Ronam
A 80-as számon majd megmondják.
Hány éves vagy?sanyigtasa
Meglévő előfizetéshez vetted? Mert ha igen, akkor meg kell várni, míg a WebShop raktárba visszaér és a sztornó részeként leveszik a kötbért (kb. 1 hét). Ha új előfizetéssel vetted, elvileg akkor is várni kellene a sztornóig, de a rendelést akár már fel is adhatnád, csak nem engedélyeznék, míg ott a régi előfizetés.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
polonic
félisten
Igen, én voltam a figyelmetlen, tényleg írja az sms-ben. Sokszor csináltam már mobilvásárlást, aztán megszokásból el sem olvasom az sms-eket. Na de megtanultam a leckét.
És ha már van net & roll 1gb opcióm aktiválva, akkor az átáll majd automatikusan lte-re vagy le kell mondani, aztán majd az lte-set igényelni?
-
Soulfly842
addikt
Egy-két dolog még a friss ÁSZF változások összefoglalójából:
"A Mozaik S és M díjcsomag LTE képessé válik új előfizetők és e díjcsomagba váltók számára (kínált sebesség 21,00 Mbit/s / 5,70 Mbit/s). A jelenleg e díjcsomaggal rendelkező előfizetők számára az LTE1800 hálózat elérését a Szolgáltató legkésőbb 2013. július 31-ig biztosítja.""A Mozaik M és MédiaMánia M csomagokhoz is igénybe vehetővé a DuoNet opció."
"2013. május 1-jétől hatályos változások:
A szolgáltató megszünteti a Like díjcsomag értékesítését. Ezen díjcsomagot használó előfizetők a díjcsomagot változatlan feltételekkel vehetik igénybe, de új hűségidő vállalására már nincs lehetőség"Nem kell megijedni... a Like 50 és a Like 300 marad!
Kíváncsi leszek a fun duplázó díjcsomag pontos részleteire...
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma reggel rendeltem dominosan telefont T-mobilnál és az a kérdésem ma miért nem szálítják ki? Rendes munka nap van nem? Miért 2-án szálítják azt írta.
-
cris78
őstag
Már a saját mérés szerint 150 megával túl léptem a GO!net L-t. Lassítás nincs. Sms nem jött. Olyan nincs hogy megszüntetik és nem szólnak?Vagy mi lehet most? Bónuszt kaptam?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Beca1990
senior tag
Valaki nem tudja a Facebook Zero nem lesz meghosszabbítva?
Elvileg március 31.-ig érvényes. -
törölt tag
Párom ma kicsit kiakadt. kb 4500-al volt több a számlája,megnézette hogy miért. Kiderült hogy a 12 éves kártyáját cserélték ki ennyiért amivel már gond volt. Úgyhogy ment is a reklamáció.
-
cris78
őstag
Most nézem április 1-től Go!net XL 2490 Ft 1Giga. Remélem ez is bekerűl a promócióba Rögtön váltok...
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Valaki le tudná írni, hogy milyen SMTP szerver/user/pass stb. adatokkal lehet rábírni egy iPhone 3G-t citromail szinkronizációra?
Anyám butafonjáról van szó, beküldtem a helyi T-Mobile-ba, hogy ott majd beállítják mert ők tudják ezeket a paramétereket erre a szervizes felírta egy cetlire hogy m.citromail.hu és még pénzt is kért érte.
Köszönettel:
Rhino666Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
club1
veterán
válasz Rhino666 #26733 üzenetére
A legegyszerűbb a T-Mobile email cím/pass megoldás. Ilyenkor viszont ott lesz a levélben, hogy by T-Mobile email címmel ment ki a levél.
A második legegyszerűbb a szervizes által javasolt m.citromail.hu oldalról letölthető mobil applikáció.
A harmadik legegyszerűbb: Olyan levelezőrendszert kell használni, aminek saját, de nem 25-ös porton működő smtp kiszolgálója van (pl. gmail). -
Flyme
senior tag
Sziasztok, vettem egy T-Mobile-os USB sticket mobilnethez, mikor az Internet Manager programban rákattintok a kapcsolódásra kiírja, hogy kapcsolat lezárva, és nincs netem, ez miért lehet? Nem, most nem mobilnettel írok
-
Sztbeni
őstag
valaki használ Domino Web SIM-et? Elvileg 7.2 megabitet tud. Ez meg szokott lenni? Mert a háló tud többet is, csak ez korlátozva van
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
GLOCK34
aktív tag
A Lumia 800 és az Xperia J drágább 2 év előfizetéssel,mint domino 5 csomagban.
-
.:ZS:.
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy átlagosan mennyi idő szokott eltelni a hamarosan kapható listába bekerülés és a tényleges megjelenés között egy telefonnál? Nekem sajnos nincs nagy tapasztalatom a T-Mobilelal. Kedvesemnek mi hamarabb kéne egy Lumia 620-as, de nem akarnánk már neki a másik szolgáltatóhoz kötni, mert a T-nél jóval kedvezőbb előfizetést kaphatna. Előre is köszi!
szerk:
Wa2x_: Köszi! És azt lehet tudni hogy a Lumia 620 mikor került ebbe bele?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Jól látom, hogy megszűnt a GoNet S csomag? Akinek jelenleg ez a csomag aktív, nála ugyanúgy marad a 30mb 600ft-ért?
Köszi
-
Richee11
senior tag
sziasztok.
a t-nél a mobilnet havidíját hogy számolják? megkötés dátumától, vagy hónap elejétől a végéig van számolva a hónap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?