- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz polonic #25696 üzenetére
A stick amúgy tudná egyáltalán a 7,2-nél nagyobb sebességet?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
polonic
félisten
-
qfm
őstag
Sziasztok,
vettem 2 hónap híján 2 éve egy like előfizetéses kártyát, telefon nélkül. Most gondolkozok rajta, hogy vennék egy telefont erre az előfizetésre. A probléma viszont, hogy már nincs diákim. Ha webshopból rendelem meg, 2 év hosszabbítással, akkor is kérik a diákit? Hogy ellenőrzik le abban az esetben? Vagy mi történne ebben az esetben?
Köszönöm
-
veterán
válasz polonic #25707 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Nem a túlterheltség miatt nem nőtt a sebesség, hanem mert egyszerűen nagyon kevés a HSPA+ cella. Szekszárdon is csak a déli városrész néhány pontján mértem ~9-11/2,5-3 megát. Budapesten is hasonlóan rossz a helyzet.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
addikt
Örömmel (?) tapasztaltam, hogy nem tudnék semmilyen módon készüléket rendelni a Webshopból egy lejárt hűségidős, nem aranykártyás, Fun díjcsomagú előfizetés mellé....
Jó szerencsét!
-
motoflug
őstag
Vettem egy új független készüléket(Xperia U).A mobilnethez milyen beállításokat kell megejteni,hogy működjön?
-
veterán
-
Wa2x_
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Hali!
Azt mondja mar meg nekem valaki legyszives, hogy hogy a rakba jon ki 93.75 forintra az atlag percdijam Dominoval? Nem tudom pontosan melyik csomagom van most, az ami alapbol be van allitva amikor megveszed a kartyat. 24 perc kimenom volt. Ennek kb. 60%-a halozaton belul, olyan 35% vezetekes halozatba, a maradek kb. 5% Telenor. 3000-et toltottem a kartyara, es 760 forint maradt rajta. Es igen, Androidot hasznalok, de a mobile data ki van kapcsolva. Mokasak ezek a percdijak...amikor Angliabol hazahoztam anno a Vodafone-os kartyamat, azzal kedvezmenyesebben tudtam beszelgetni itthon (!), mint a hazai szolgaltatok szolgaltatasaival. Rohej.
Melyik Domino csomagot tudnatok ajanlani, amivel halozaton belul tudok a legkedvezmenyesebben beszelni, foleg delutan, illetve este?
Koszi!
-
csemberlen
őstag
válasz Fitzgerald #25715 üzenetére
Perc alapon megy a hivás, te sokszor beszélsz röviden, vagy 1p10mp-et.
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
addikt
válasz csemberlen #25716 üzenetére
És a Domino díjcsomag percdíjai hasonlítanak a hánydékhoz....
Jó szerencsét!
-
motoflug
őstag
válasz szabogabor10 #25712 üzenetére
Koszonom,mukodott
-
szilard28
aktív tag
válasz Fitzgerald #25715 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/voip_telefonalasrol_beszelgessunk/friss.html
3,5 ft-os percdíj bárhova a freevoipdeal-lel.
-
St3ven
addikt
Mi a T-Mobile mail-to-sms gateway címe?
Egyáltalán van a magyar T-nek ilyen? Mert az osztrák, német, amcsi T-Mobile-é megvan csak a magyarét nem találom sehol.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
Aki bekapcsolni se tudja a számítógépet. Viccet félretéve, azért sokan. Pl. nekem T irányba havi 30 sms ingyenes. Nem fogok kikelni az ágyból, hogy sms-t írjak. Meg így megvan a komplett társalgás a telefonomon.
Konkrétan arra kellene, hogy értesítést kapjak a beérkező emailekről. Feladó, tárgy. Nekem ennyi elég lenne.
De most komolyan, még a horvátoknál is van.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok! At szeretnek iretni egy elofizetest mas nevere. De van rajta 1husegido illetve 1 ev tarifahuseg. Milyen feltetelei vannak es mennyibe kerul? Koszonom a segitseget!
-
prannk
őstag
Amikor új telot veszek és kapok 120 díjmentes perecet. Azt meddig tudom elhasználni? Meddig szól? Az adott hónapra?
-
legenda
kap a t-mobile egy pirosat; tegnap délelőtt rendeltem webshop útján egy xperia z telefont, hétfő délutánra - következő munkanap - igazolták vissza a ppp átvételt, erre jön hajnalban (04:38) az sms és e-mail, hogy megérkezett az átvételi helyre, így át is vettem délelőtt.
olvastam régebben 1430 tollából (billentyűzetéből), hogy gyors a dolog ha budapesti ppp, ráadásul 0-24 üzemidős omv esett útba, ezért oda kértem, de ilyen hajnali kiszállításra nem gondoltam volna, pláne szombaton!
ja, és délután már jött is az sms, hogy a 120 díjmentes perc hálózaton belüli kedvezmény is aktiválva lett![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hermanyi
addikt
Urak egy egyszerű kérdés van egy T függő SE mini pro telefonom ami T függő . A kérdés ,hogy nem tudjátok e ,hogy a T mennyiért függetleníti ki?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
elöfizus
De amit írtál kicsit vicces összeg Akkor inkább megy a kukába nem ér annyit a telefonAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
addikt
Meg ne haragudj, de ezek a "függetlenítési" árak már a hatalmas pofátlanság kategóriájába tartoznak!
A normális az lenne, hogy a lejárt hűségidejű készülékek függetlenítését ingyen, vagy mondjuk ezer forint ügyintézési díjért elvégeznék, ha már egyszer így, vagy úgy, de kifizetted az árát a készüléknek! Persze tisztában vagyok vele, hogy nem jótékonysági intézményt játszanak, de ezek a függetlenítési árak a lehúzás és a sz@rrágás kategóriájába tartoznak. Érdek vagy nem.
Szerintem.
Persze tarthatnánk róla szavazást, ki hogyan gondolja....
Jó szerencsét!
-
tomy86
addikt
válasz dedike #25741 üzenetére
+ 1 szavazat
Nem tudom, hogy ez a lista mennyire fedi a valóságot, de ha igen, akkor magasan a T kéri a legtöbbet a sim lock feloldásért. -
legenda
válasz dedike #25741 üzenetére
én egy szóval sem mondtam, hogy teljesen rendben vannak a függetlenítési árak, de ugye a szolgáltató nem feltétlenül a készülékek eladásából él, hanem inkább a szolgáltatások értékesítéséből, amin pedig kevés a nyereség, vagy másnak tesz/tenne vele szívességet, azzal ugye kevésbé szeretnek foglalkozni - és ez nem csak adott szolgáltatóra igaz...
raziel01; 1997 áprilisa óta nyomom ezzel a szolgáltatóval - illetve jogelődeivel -, több mint 20 mobilteelfont vettem már tűlük, mondhatni mindig a drágább kategóriából, és sosem okozott problémát függőn eladni, bár volt néhány olyan is, amit függetlenül adott a szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Vadmeggy
aktív tag
Sziasztok!
A tmobile hónap első napjától a következő hónap első napjáig számolja az adatforgalmat?
Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
kp78
addikt
válasz Vadmeggy #25748 üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen csomagról van szó, van ahol 1-31-ig, de vannak mobilnetes csomagok, ahol nem.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Playstation 4 PRO 1TB
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest