- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nietzsche_
tag
válasz atillaahun #13899 üzenetére
Be kell menni és elmondani, hogy szeretnéd 30 napos felhasználóként rögzíteni magadat, ha letelt ez a biztonsági 30 napos idöintervallum - ami alatt az eredeti 'tulaj' ( ) jelentkezhet - akkor hivatalosan is a nevedre kerül a dominos szám.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz mr.geeZ #13875 üzenetére
Most is van készleten a WebShopban (fekete iPhone 4 8GB)...
Wind-Storm #13876
Még jó, hogy 3 hozzászólással korábban belinkeltem az oldalt, ahol egy interaktív táblázatban felsorolják (át kell kattintani az oldal tetején Domino-ra), hogyan lehet az univerzális egyenleget feltölteni...''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
atillaahun
veterán
válasz Nietzsche_ #13902 üzenetére
Köszi a tippet, de már más megoldáshoz kellett folyamodnom.
-
timea1991
tag
A segítségeteket szeretném kérni van egy domino net es kártya amin domino web van ami sávos díjszabású ezt át lehet váltani relaxnet m re?
-
tjb007
nagyúr
válasz timea1991 #13910 üzenetére
Két fajta mobilnetes Domino kártya van, a Domino Net és a Domino Web.
A Domino Net -es kártyán lehet aktiválni a Domino Web, Domino Go!Net S, Domino Go!Net M, Domino Go!Net L, Domino RelaxNet M és Domino RelaxNet L díjcsomagokat.
A Domino Web -es kártyán az alap Domino Web -en kívül csak a Domino Relaxnet M és Domino Relaxnet L aktiválható, más nem.
Az SMS szolgáltatás meg mindkét kártyáról elérhető. -
Gedeon31
addikt
T-homeos vezetékes telefonról lehet ingyen hivni a 1430-at?
-
lindermen
senior tag
Hogyan lehet a 1430-on belül eljutni az ügyintézőhöz? Régen volt a 0-ás gomb, meg csináltam olyat is hogy a lopott kártya menüre léptem, mert ott egyből kapcsoltak valakit, de már az is automata.
-
Gedeon31
addikt
giigz , BéHGT köszönöm szépen.
-
lindermen
senior tag
válasz atillaahun #13917 üzenetére
Köszi ! Megpróbálom akkor így...
-
Dyrtyho
őstag
best regards, egy fórumozó blogger
-
Ptech
addikt
Távszámlával szeretném fizetni a megvett telót és az előfizetést.
A távszámla regisztráció végénél Hiba történt az oldal feldolgozása közben üzenet jön minden egyes alkalommal.
Mindent kitöltöttem, ami kell, beikszeltem az ÁSZF elfogadását.Másnak se működik?
-
pepe10.10
tag
2011. dec. 23. án kötöttem meg média mánia S díjcsomagom, leghamarabb mikor vásárolhatok új telefont???
Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
pepe10.10
tag
2 év hűségem van rá.
-
pepe10.10
tag
értem, és ilyen aranykártyát hogylehet szerezni ?
-
Something_
őstag
válasz pepe10.10 #13931 üzenetére
My T-Mobil-ba meg tudod nézni, hogy mi alapján kapsz pontokat. Havi számla, plusz bejövő hívások után. Az elmúlt fél év számít bele. Szóval az utolsó 6 hónap alapján van egy pont és az alapján van arany vagy platinakártyás ügyfél.
Gondolom erre az előfizetésre értetted, hogy új telefont szeretnél. (hamar meguntad) Amúgy új előfizetést tudsz 3 havonta kötni, kedvezményes telefonnal, de e mellett nem tudod megszüntetni a jelenlegi (csak kötbér ellenében ugye). A 3 hónapon belüli kedvezményes telefonvásárlást pedig engedéllyel szokták jóváhagyni, szóval lehet többet is.
-
pepe10.10
tag
köszönöm a választ, nem untam meg a defy+-t még csak most kóstolgatom, csak kiváncsi voltam mikor cserélhetek legközelebb
-
Gedeon31
addikt
Megrendelem ezt a sim kártyát 2790 ft-ért és az van rá irva 2700 ft mobilhasználat akkor annyit le lehet telefonálni belöle?
Vagy rosszul értelmezem.
-
BéHGT
senior tag
Jut eszembe... Tavaly nyár elején mikor vettük anyumnak a Galaxy Ace-t, akkor kaptunk egy dominó kártyát, 12x 10 perc lebeszélhetőséggel. Most találtam meg a fiókom aljában, gondoltam kibontom. Ez meddig jó? Nem nagyon van hozzá írva semmi...
-
Gedeon31
addikt
St3ven,HGabor89 köszönöm szépen.
90ft-ba kerül ,akkor a kártya és még ingyenes a házhozszállitása. Megfogom rendelni.
-
addikt
12 hónapig..
Tedd be egy telefonba, és a *102# majd hívásindítás gomb kombinációval másodperceken belül láthatod, hogy meddig aktív a kártya!
pepe10.10:
értem, és ilyen aranykártyát hogylehet szerezni ?
Sokat kell beszélni és rendben fizetni a havi számlákat...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Kommy
veterán
Erről a hozzászólásról mi a véleményetek lehet benne igazságtartalom?
A magyar hálózatokon a telefonálás csak a 2G hálózaton megy, a 3G-n csak a mobilnet megy a T kivételével, mert ők a beszédet is átrakták részben 3G-re, hogy legyen frekvencia a 4G-hez
[ Szerkesztve ]
-
_Csordi_
csendes tag
Volt valami változás a dominós aranykártyával kapcsolatban a t-mobilnál? Töltöttem fel pénzt a kártyára, és nem kaptam meg az extra egyenleget ami az aranykártyásoknak jár. Megnézem a weboldalukat: nincs is aranykártyám. WTF? decemberben még volt. "Következő szinthez szükséges pontok: 0 Kártyaszín: még nem arany" Azt hogy értelmezzem, hogy nulla pont kell a következő szinthez?
-
JNashville
senior tag
Üdv, segítségre lenne szükségem. T-s mobilnetem van, még tavaly iPad 3Gre váltottam, ami ugye microSIM-mel megy. Most vennék egy laptopot, amihez ugye kéne stick is, viszont ezért nem akarok új hűségnyilatkozatos szerződést kötni, csak simán egy modem kéne. Tudna valaki egy pontos T-s mobil stick típust mondani, ami működik microSIM-mel is? Amit 2-3 éve adtak, nem akarja felismerni, pedig van rendes méretű SIM-re alakító adapterem.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
_Csordi_
csendes tag
válasz dedike #13943 üzenetére
Elképzelhető, hogy megszűnt, bár semmit nem változtattam a telefonálási szokásaimon. Az viszont sokkal jobban zavar, hogy ki sem jelzi, hogy mennyi pontot kéne összeszednem az aranykártya szintig. Konkrétan azt írja, hogy nulla pont kell a következő szintig. Amit én sehogy nem tudok értelmezni.
-
tjb007
nagyúr
válasz JNashville #13944 üzenetére
Olyan modem ami kifejezetten MicroSIM -mel működik nincs a T-Mobile -nál, nem is volt soha (de még világviszonylatban sem rémlik, hogy létezik ilyen).
Ha az adapterrel nem működik (lehet, hogy ki kéne próbálnod egy másikkal is, hátha) akkor marad a SIM kártya csere ami 4064 forintba kerül/alkalom. -
1430
senior tag
Majd ha meglesz az arany szint, onnantól a havi pontszámodat megkapod beváltható pont formájában is, és a kapott beváltható pontok 24 hónap után elévülnek. Vagyis ha évek múlva valamelyik hónapban egyszer csak megjelennek a lejáró pontok például a My T-Mobile-ban, akkor azt a pontmennyiséget 23 hónappal korábban kaptad, és azért jelöli a rendszer, hogy tudd, az a pontszám a 24. hónapban van, be kellene váltani.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest