- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
ma beneztem nyomkodni a telefonokat a t-pontba. eddig galaxy sII-ot akartam de olyan semmilyen tegla formaja van :S viszont a htc sensation nagyon bejon. az lehetseges hogy a htc-ket nem lehet reszletfizetessel megvasarolni? my t-homeba nem ajanlotta fel mondjuk egy ikon200-rol (lejart a huseg) mediamania s csomagra. csak olyat talaltam ami a jelenlegi tarifa megtartasaval erheto el. sorba nem akartam allni hogy rakerdezzek mert rengetegen voltak
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
addikt
válasz eisento #13802 üzenetére
Nem neked írta 1430, hogy amíg nem változtatod meg a díjcsomagod, addig nem fogod csak ezt elérni?
Egyébként dehogynem, minden 5 ezer forintnál drágább készülék megvásárolható részletfizetéssel!Szerk.: De neked...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
cettlee
őstag
Üdv
Megyek ausztriába, de a faluba nincsen bekötve internet. Van vkinek tapszalata a kinti mobil netröl? elég fontos lenne hogy korlátlan és stabil legyen, mert szeretek neten játszani és töltögetni is.
ötlet?
Köszönöm a segitséget előre is
-
addikt
válasz eisento #13806 üzenetére
Azt írtad, hogy:
nem ajanlotta fel mondjuk egy ikon200-rol (lejart a huseg) mediamania s csomagra. csak olyat talaltam ami a jelenlegi tarifa megtartasaval erheto el.
Utána:
atvaltottam mivel ha rajta hagytam az ikon200-on csak iphonet adott fel talalatkent, mas telefont nem
Már ne haragudj, de akkor nem értelek...
Jó szerencsét!
-
timea1991
tag
My t-mobilba dominosként hogyan tudok regisztrálni?
-
tjb007
nagyúr
válasz timea1991 #13808 üzenetére
1.Ellátogatsz ide: [link]
2.Rámész arra, hogy Nem tudom a jelszavam
3.Kiválasztod, hogy Domino előfizető vagy, telefonszám és CAPTCHA-kód beír, rákattintasz a Belépés új jelszó készítésével feliratú gombra
4.A válasz SMS -ben kapott kódot beírod majd elkészíted a jelszavadat, ezek után be lehet lépni. -
atillaahun
veterán
Lehet hogy nem egészen idevaló, de mivel jobb topic-ot nem találtam: tudnátok adni/linkelni egy korrekt mobil adásvételi szerződést? EZT találtam, ami szóba jöhetne, de nem engedi kijelölni. Ezen kívül érdemes még valamit beleírni?
Mod.: nemszóltam sikerült. Bár az utolsó kérdésem még áll.
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
válasz dedike #13807 üzenetére
na akkor. belepek my tmobile-ba telszammal jelszoval majd keszulekek - mobiltelefonok
itt felhozza az elofizetes jellemzoit kivalasztva a meglevo havidijas elofizetesre vallalt huseg 2 ev es a dijcsomagnal ugye az ikon 200-on van. na itt atallitom mediamania s-re es ekkor kilistazza a keszulekeket ranyomok a htc-re kiadja a htc keszulekeket majd ramegyek a sensation-re ott feladja a keszulek arat EGYOSSZEGBEN sehol egy reszletfizetesi konstrukcio. nemtudom igy ertheto-eMotorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Gedeon31
addikt
Bent voltam egy t-mobile üzletbe igaz egy pici bolt ez csak. Két bájos hölgy ült velem szembe.
Közöltem szeretnék egy domino kártyás sim kártyát. Amivel Domino Go!Net S csomagot tudom használni.Közölték ök nem adtak el ilyet még csak ,olyan simet amit laptophoz használnak.
Nem tudtam venni ,mert nem tudták most hogy müködik ez.
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy Relax 125-ös előfizetésem van ami februárban lejár. Szeretném megtartani a számot, de mindenképp át akarom irányítani (tudtommal az ingyenes másik T-s számra) a céges telefonomra az összes bejövő hívást, sms-t, mms-t, stb. Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy megtarthassam a számom, esetleg havidíj nélküli, feltöltőkártyás csomagra vissza tudok lépni?
Xbox GT: nozsolt
-
addikt
...arra ott van a telefonos ügyfélszolgálat, azaz a 1430....
kabalthenbk:
Természetesen a hűséged lejárta után át tudod váltani Domino-ra az előfizetésedet, 2700 forint egyszeri díja van, de az teljes egészében leforgalmazható. Ha havidíjas akarsz maradni, akkor pedig a Fun-t javaslom, ha van rá lehetőséged, ha nincs, akkor az ECO-t.
A hívásátirányítás díja Domino esetében, saját hálózatba: 11,- Ft/perc, havidíjas előfizetés esetén díjmentes!
Tehát neked kell kiszámolnod, melyikkel jársz jobban, a havidíjassal, vagy a Domino-sal![ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
tjb007
nagyúr
Csak hívást lehet átirányítani, SMS és MMS -t nem.
Domino előfizetésre való átváltásra van lehetőség, ezzel a számod megmarad.(#13823) Gedeon31
Rendeld meg a webshopból, így olcsóbb is és ingyen házhoz is szállítják.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Nem pont T-Mobile téma, de nem tudom, hogy hova tudnám feltenni eme kérdésemet.
Most hívott egy szám, kivettem a tokból a telefont és elhallgatott. Egy 20-as szám. Azt hittem, hogy a telefonommal van valami gebasz, ezért visszahívtam egyből.
Hívtam, ki se cseng, egyből kinyomódik.
Lehet, hogy valami lehúzós szám volt?
Google-ba beütöttem: 06202930041[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
timea1991
tag
Jó lenne egy domino klub dijcsomag ami hálón belül 25ft kivül 45ft persze ez csak álom
-
addikt
válasz Something_ #13829 üzenetére
Ez csak simán pech...
BéHGT:
365 apja???
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
derf
csendes tag
Üdv!
Ha valaki tudja T-Mobile BroadBand Stick MF195 külső antenna csatlakozójának típusát kérem ne hagyjon tudatlanul.
Előre is köszönöm -
timea1991
tag
Köszönöm
-
Jake88
tag
Azért durva lenne ha valakinek 365 apja lenne
I-phone 4S van itt valakinek?
Meddig bírja az aksija? Ugye I-phone-ban nincs t-mobile menü meg ilyenek se ki-be kapcsoló képernyő. 1,5éves Samsung Wave-t leakarom cserélni Iphone 4-re vagy 4s-re vagy Galaxy S2-re. Csak akkuval vannak itt problémák,hogy meddig bírja.Wave-em elmegy 3-4napot ha 2óra zenét hallgatok rajta.
Egy Iphone 4 vagy 4S elbír legalább 3napot?
Galaxy S2-nél ugyanez lenne kérdésem.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Something_ #13829 üzenetére
Csak tipp, de lehet, hogy blokkolta a bejövő hívást, legalábbis akkor is ez történik - fél másodpercre mintha kicsöngene, majd pittyegés, és "ledob".
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
addikt
válasz Jake88 #13836 üzenetére
Galaxy S2-nél ugyanez lenne kérdésem.
Nézd. Ha semmi mást (de valóban semmi mást!), akkor az is kibírja a két-két és fél napot. De ha van egy kis beszélgetés, SMS, email, böngészés, esetleg játék, akkor esélyes, hogy már este tölteni kell. (Ideértve a 30-35%-os töltöttséget is, hiszen azzal már nem kezdünk új napot!)
Jó szerencsét!
-
Varszegig
veterán
válasz Jake88 #13839 üzenetére
2000-es akksival nekem majdnem tudja amit a wave. értsd: ha nem nyúlok hozzá, simán kihúz 2 napot (persze a szinkronizálások mennek akkor is, csak nem jön annyi levél). Ha használom is, akkor ez nem igaz, de mivel droidon sok jó app van, nem úgy mint badán, ezért az ember elkezdi használni. De nem nagy para, minden este töltőre teszed, gondolom megoldható, csak nem sátrazol ilyen hidegben (Különben a szaktopikban erre bárki válaszol neked SII ügyben )
-
Jake88
tag
-
Varszegig
veterán
válasz Jake88 #13842 üzenetére
én úgy tudom nincs semmi belehekkelés, csak a böngésző ikonja, és neve lesz origó, de ez nem a t-s sw miatt, ugyanis nekem a független SII-n is ez lett, amikor T-s lettem. Meg persze a product kódja TMH, és nem XEH, mint a függetleneknek. Ennyi. Nincsenek olyan gondok, mint a wave-nél, hogy soha nem kapsz frissítést.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik