- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
válasz rob210 #66044 üzenetére
Pedig érdemes. Nagyon sok minőségi cuccot össze lehet vásárolni az itthoni legolcsóbb ár töredékéért.
Az apró, itthon beszerezhetetlen, vagy horror árú cuccoktól kezdve (pl. Patentok, emelő gumipogácsák, ledek, elektromos csatlakozók, stb...) a komolyabbakig.
Csak, ahogy előttem írták, meg kell találni a megfelelő eladót.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
forceberg
veterán
válasz molnarpeter #66053 üzenetére
Az ázsiai cuccokkal az a baj, hogy néha tényleg hónapok, mire megérkezik a csomag.
Nekem pl. az endoszkóp kamera nem jött meg, már több, mint két hónapos rendelés.
Persze, írtam az eladónak, elvileg deladott a héten egy másikat.
Csak hát így buktam most azt, hogy olajcserekor be akartam nézni a motorba
A kommunikáció sem gáz, angolul mind tud levelezni.A totál bebiztosítás sem 100%, én buktam el már 9e Ft-ot, mert a paypal váltig állította, hogy keressem a bankomon a pénzt, mert ők visszautalták... a bank semmit sem kapott.
De összességében megéri rendelgeni.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
molnarpeter
nagyúr
válasz forceberg #66054 üzenetére
Az a tapasztalatom, hogy ha lejár a buyer protection, vissza kell kérni a pénzt és kész, aztán újra rendelni. Ez még régen alakult ki, mikor a PayPal még nem védett fél évig.
Nem hallottam még ilyen jellegű problémát, hogy eltűnt volna a pénz félúton Olyan volt, hogy paypal egyenlegre jött vissza, és onnan kellett költeni, nem kártyáról.
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
válasz molnarpeter #66055 üzenetére
Köszi, akkor nekiesek az Ebaynek. Szoktam onnon kütyüzni, de autóhoz való dolgokban eddig nem gondolkodtam.
Maine coon
-
rob210
Topikgazda
-
Jaded
őstag
Jó reggelt az Uraknak!
Van esetleg köztetek szolnoki vagy Szolnok környékbeli? Ha van, tudna esetleg nekem ajánlani jó szakit? Szükségem lenne egy megbízható szerelőre, aki ért is picit a Renaultokhoz és rá bízhatnám a kocsim.
Renault Megane IV Limited
-
mdav88
aktív tag
válasz rob210 #66044 üzenetére
No, esete megálmodtam, megveszem, írtam is az egyiknek hogy expressz posta helyett küldje simával, úgy kb 45 fontban megáll a mutatvány. (ha kell esetleg valakinek most jelezze)
Ám lenne két kérdésem, az egyik gányolós:
Mivel csak a gumi van elválva, nincs erre technika, hogy legalább ideiglenesen visszaragasszam, ne szakadjon tovább, stb.A másik, ha már megrendelem az eszközt, akkor szívesene veszem a gyakorlati tanácsokat, bár a youtubon van csillió szerelős video.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz GrooveHero #66063 üzenetére
Kösz, de nem kell vele sokat szórakozni, csak le/át kell törölni
-
eTrade
tag
válasz mdav88 #66060 üzenetére
Youtube szerelős videókkal azért óvatosan, mert elég sok olyan felvétel van fent ahol nem igazán szakszerű a szerelés, vagy maga a sorrend rossz.
Nemrég a Megane 3-as kocsimból kiszedtem a rádiót (kód miatt) és az első videóban rossz oldalról feszítette le a kesztyűtartó feletti műanyag burkolatot... sok anyázás után (nem akart lejönni) megnéztem egy másik videót és úgy simán lejött a burkolat.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Gombinyó #66068 üzenetére
Ez van külön sötét meg világos színű autókra is? Mert amazonon van belőle dark. Akkor ogndolom van világos is, ugye? Nekem ezüstmetálra kellene. Mondjuk én a normál zöld turtle-t használtam legutoljára, mondjuk nincs is ilyen jó
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Gombinyó
őstag
válasz GrooveHero #66069 üzenetére
Van külön, de a dark is ugyanolyan jó a világos autóra. A lényeg inkább a jó előkészület.
[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
válasz GrooveHero #66071 üzenetére
Is, majd a vizesgyurma, utána ipa és amikor annyira szennyeződés mentes, hogy magától lecsúszik róla a mikroszálas, akkor mehet fel a Fusso. Én el szoktam vele szöszölni vagy 3-4 órát, de így hónapokig tart.
-
femiki
tag
Tudnátok olyanban segíteni, hogy hol lehet beszerezni motorháztető hangszigetelést?
-
Gabady
aktív tag
Akasztón tudok egy testvérpárost. Dízelekben vannak leginkább otthon, de az én 2.0 benzinemen is probléma nélkül cseréltek vezérlést....
*** Megane 2 2.0 16V *** iPhone 15 Pro - Airpods Pro 2 *** DellbookPro15,2 i5-6300U - 16GB DDR4 - UHD 520 - 500GB NVme *** Ryzen 7 5700X - 32GB DDR4 - RX6950XT - 2x2TB NVMe - 2TB HDD ***
-
Bass
addikt
Sziasztok megane 2-höz keresnék mechanikus tükröt utas oldalra tea19 színben,de eddig csak elektromosba találtam. Kérdésem hogy az elektromos házába bele lehet rakni a mechanikus tükröt aminek a háza és hátlapja törött?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Jaded
őstag
válasz gixxergabi #66075 üzenetére
Én is gondolkoztam már rajta, de sajnos nem tudom napokra letámasztani az autót (vagy csak nagyon körülményes) és picit messze is lenne. Ettől függetlenül egyszer lehet, hogy meglátogatnám.
(#66076) vmk
Én is hallottam már jókat, múltkor alkatrészt kerestem, írtam nekik egy e-mailt a bajomról, azóta is válaszolnak. A kecskemétiek válaszoltak, pedig ők tényleg gyökerek.Egyébként egyelőre csak a futóművet szeretném átnézetni, valami nem kóser vele
Renault Megane IV Limited
-
polonic
félisten
Megvolt a tavaszi nagytakarítás. Alvázmosás. Kívül-belül takarítás. Belül minden ápolóvel átkenve. Gumikéderek is lekenve. Felnik lepucolva.
Az új nyári papucsok is felkerültek.Igaz, azóta már mentem vele. Kicsit poros lett, meg pár bogár öngyilkos lett a lökhárítón.
Robi! Bekerülhetnék ezzel a képpel az összefoglalóba?
Grand Scénic III - 1,6 dci - 2013
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
599599 most pontosan itt áll a számláló, teljesen véletlenül alakult így, ahogy megálltam vele, tehát még (már csak) 401 km kell a hatszázezerhez. Nyár végére meglesz!
Mostanában biztos nem ülök bele, mert egy rakás dolgom lesz külföldön és nyilván a másikkal megyek.
Az én lageszom elképesztő, több, mint 1 hét után is úgy indul, mintha 5 perce raktam volna le és mindenkit leakar tolni a pályáról. megküldtem nagyon Pécs és Baja, majd vissza között, nem tagadom.
De azt hallottam a városba érve most, hogy jobb hátul megint valami elkezdett huppogni , csak elég göröngyös betonon hallani egyelőre, nem hiszem, hogy micsoda elcseszett futóműve van ennek, helyesebben, micsoda elcseszett utakon kell járni, ami miatt ez lesz. Szerdán már meg is nézik (öcsém viszi) rendelni sem kell semmit egy egész raktáron van itthon futómű alkatrészekből (is). De tényleg, ami futómű, abból minden van, kivéve féknyereg meg dugattyú. -
senior tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy a vezetőülésben lévő kapcsoló hová van felfogatva?
Mert az enyém most kicsit szabadabban mozog, mint kellene, és nem találom hol lehetett.
(Clio 2, három ajtós, szóval eléggé bonyolult az ülés)
Valószínűleg az övbekötés figyelmeztető is azért csipogott néha olyankor is, amikor már kiszálltam az autóból.
Ennek a kapcsolónak egyébként mi a hivatalos megnevezése? Próbáltam rákeresni, de nem volt igazán találat, a "driver seat switch"-reA vezető oldali ülés alatt szokott lenni az a kis tárolórekesz?
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
mdav88
aktív tag
Kicseréltem ma a jobb féltengelyt, meg a lengéscsillapítóimat. A csillapítók elég elhasználtak voltak, a féltengely viszont azon felül, hogy a gumiharang már engedte picit az olajat, szemrevételezve nem volt problémás a tripod.... Milyennek kell lennie, hogy rázza a kormányt?
Egyelőre még nem tudtam tesztelni, mert a másik oldalon még ki kell cserélje ma szimeringet és kiszedni az önindítót, de holnap teszt....
-
maxatesz
tag
Sziasztok! Van egy Renault Megane 1- es 1.4 16V.
Mivel a generátor csapagyas lett így lecserèltem egy felújjítottra.Azt tapasztaltam hogy a Stop ès Töltès lámpa random felgyullad egy- egy pillanatra.Találkozott valaki már ezzel a jelensèggel? -
Norb175
csendes tag
Üdv Urak !
Hibajelenség :
Megane II 2004 1.6, JH3 váltó ; balra kanyarodásnál alászedve (indulás) most már nagyon erős kattogó hang a bal féltengely felől , de csak bal irányban ! kb. 100-110-es tempónál már érzem a rázást is.
Cseréltem bontottra , de a hibajelenség megmaradt ... átcserélgetem a saját tengelyre a bontott belsőt, a bontottra a saját külsőt , meg keresztbe-kasba , ugyan az a hibajelenség ( jobbra fordulva meg jó, semmi hang )- Nyíregyháza vonzáskörzetében tudtok e szakembert, aki vállal féltengely felújítást
- vagy marad az újthx
[ Szerkesztve ]
-
Norb175
csendes tag
válasz rob210 #66097 üzenetére
A bal külső féltengelycsonk lett már cserélve 2 éve, de a kattogás maradt ( a váltó közelében), sokat csökkent akkor , most viszont 1 hónapja egyre erősebben érződik és ráz is. A lemezfelni ET45 , gumi 195/55 R15, stab.pálca jó ( 2 éve az is cserélve lett ), felemelve , leengedve, kitekerve nem látok semmit , hogy beleérne ...
Arra is gondoltam, hogy a kormányrúd jobban kifordítja, de mindkét irányban ugyanannyit forog a kormánykerék.[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
válasz Norb175 #66098 üzenetére
Az a jó, hogy én màr jártam úgy, hogy a bal oldalt kattogott a tulaj szerint, de a jobb oldali tehermentesítő támasztócsapágy volt rossz.
A futómű összetett rendszer, ha jobbra tekersz baloldalt megfeszülnek olyan alkatrészek, ami eszébe se jut az embernek.[ Szerkesztve ]
Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest