- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Graphics #44667 üzenetére
Páran ismerik a canossa-járásomat.
Vicces történet...
Hónapok óta kínlódtunk az autóval, 1,5dci, sok kilométer, hidegen már egyre nehezebben indult.. eszi az olajat is, de még megy, ez számomra öröm..
Tegnap reggelre már 5x indítási procedúra mire beindult.. Melegen semmi baj, hidegen viszont káosz... Nem indult.
Villamossági szerelőhöz elvittem, mondtam neki, nézze már meg az izzítógyertyákat. Minden oké..
Nézi az EGR-t teljes kilazulva... / előző szerelő azt mondta visszaforgatta az eredeti pozicióba...,igen csak nem húzta meg? ... /
Indításnál fals-levegőt kapott a rendszer, emiatt nem indult rendesen.
Szóval: Meghúzta a villamosságis, hibakódot nézett , semmi. Ma reggel 2 fok, egy izzítás, pöcc-röff... Én meg már motort akartam cserélni...
Oké, hogy eszi az olajat, meg minden...Nem bízok a szerelőkben, viszont ez a srác logikusan látja legalább a dolgokat, és 2 ezer forintból megoldotta a gondjaimat egy időre...
Tanulság: Néha a legapróbb hibák okoznak bosszantó napokat.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
mycso
Topikgazda
-
gooool
őstag
Még egy utolsó kérdés EGR ügyben és csöndben maradok.
Tömítést külön lehet kapni idehaza vagy csak eBayről tudok rendelni? Én nem igen találtam, de hátha Ti tudtok valami forrást, ahol még a héten tudnék szerezni.
Köszönöm!
Üdv, Balázs
-
raczger
őstag
Anyám Mégane-jába kellene új akkut vennem, viszont fogalmam sincs, milyet, mekkorát lenne érdemes venni.
Annyi biztos, hogy Exide Premiumot fogok rendelni, csak kérdés, milyen megy bele?
2001-es Mégane, 1.6-os benzines (107 lovas motorral)
Ez például belemenne?www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
rob210
Topikgazda
Sziasztok.
Most nekem kéne segítség nem is kicsi.
2 évvel ezelőtt elváltam a kocsi a párom nevén volt, sajnos.
Most is azon van, de én használom.
Ma este 20:00-kor bejelentette, hogy kap egy kocsit a pasijától és vetessem le a nevéről a kocsit.
Na most ahogy nézem jelentősen változtak a jogszabályok, és már nem úgy megy, hogy kötünk egy üzembentartóit 12000 átkötöm a biztosítást aztán jól van.
Hanem ennek is illeték kötelezettsége van már.Hogy tudnám a legolcsóbban megúszni ezt?
Nagyon el vagyok keseredve, hogy fizethetem megint ki az összes átírási költséget a kocsira.
Aki jártas a témában segítsen már ha tud.Renault power
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
megállt a ventilátor a kocsiban utánna olvastam, állítólag, ha a rádióé kimegy a rádió szól, de a ventilátor megáll?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Predator2
addikt
válasz Graphics #46805 üzenetére
Ugyan csak 1.5dci 82ló
Reggel megyek melóba, hőmérő szerint 6fok volt kint!
Felpumpáltam, biztos ami biztos. Sajnos úgy indult mintha -20 fok lett volna kint. Hazafelé ugyan az, csak akkor pár fokkal melegebb volt.
Értelmes szerelőt meg nem ismerek. Csak nem hagyja magát megszerettetni a dci.[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
tresh
veterán
válasz rob210 #46821 üzenetére
Ha nem voltatok hivatalosan házasok és az Ő nevén van akkor sehogy se tudod kikerülni. Esetleg egy ajándékozásival be lehet próbálkozni mert úgy tényleg csak 12k (forgalmi,törzskönyv). Ott van még az Üzembetartói de az szintén szopacs ha netán később bármi ügyed van az autóval..
Predator2: Izzítást meg kéne nézni...(már ha csak hidegbe van ez a jelenség) pumpálni felesleges...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Predator2 #46825 üzenetére
Tegnap jó volt, ma harmadjára indult, úgy hogy megyünk tovább elektronika vonalon ,valószínűleg EGR hibára csinálja ezt / tudni kell nálam az EGR nem megy, mert leszakadt a csati.
Valószínű amikor ki lett nullázva a computer, akkor megjavult időszakosan, szóval most csatlakozót vadászok.
Szerk.: Most hívott az egyik szerelő, aki az EGR-t is néztem, azt mondja jobb oldalt szemből van az üzemanyagszűrőnek a háza, azt amit Te mondtál, rá kell pumpálni, mert lehet levegőt szív, nem sokat, de valamennyit igen.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
motoflug
őstag
Megjöttek a Renault belső kilincsek. Fogásra, minőségre jónak tűnnek, nemsokára bekerül a helyére, szerintem nagyon fel fogja dobni az autót, a jelenlegi ugyanis ilyen csúnyácska sötétzöldes-szürkés valami, ami nagyon elüt a fekete bőrtől.
-
mycso
Topikgazda
válasz #32577792 #46816 üzenetére
Rámegy mindegyikre a 16-os?
Úgy tudom, hogy a 4control-nak nagyobbak az első fékei. Illetve nekem az ajtón lévő címkén csak 17 és 18 van megadva felni méretnek.
Én is ezen dilemmázom, hogy hogyan csináljam a téligumi projektet.
Eddig úgy vagyok, hogy veszek a mostani 18-as alura télit, de jó lenne 2 külön felni garnitura. Viszont 17-es alut (ha tényleg csak az megy fel) nem fogok venni.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Predator2
addikt
válasz Graphics #46827 üzenetére
Az adott napon, rápumpáltam indulás előtt!
Mégis szórakozott.Dolgozom majd a levegősödés problémáján!
Nem vagyok otthon[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok.
Renault Megane Classic 1999.
Fűtőventilátor nagyon kinlódva megy de legtöbbször nem is megy. Az autó bal oldalán a fűtőmotornál egy kb 20 centis piros és fekete vezetéket mozgatok jobb lesz a helyzet. EZt a vezetéket a 2 végén lévő csatlakozásokkal ha cserélem elég lesz? Vagy azt is lehetséges, hogy cserélni amibe ez becsatlakozik? Ha jol láttam ez a rész is magában 16.000 ft . nem tudtok valami olcsóbb megoldást?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
FerNandor
őstag
sziasztok,
egyeztettem szerelővel ő meg váltóssal és úgy tűnik, hogy a nyelestengely csapágy búg nekem. úgyhogy hamarosan viszem majd javíttatni, újabb kb 60 rugó de legalább végre talán majd már csendben tudok suhanni."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
hát nem tudom igaziból kb 60 körül lenne ez a művelet, de amúgy nem szar a váltóm. Most ezt meg a még rossz csapágyakat cserélik és jó lesz elvileg. Más lehet, hogy nem foglalkozna vele, de engem zavar.
Felújított váltó nem tudom.. talán 80 körül lenne azt hiszem, úgy, hogy az enyémet oda kell adni és messze vannak viszonylag. Tehát az előbbi megoldás egyszerűbb. Még megbeszélem majd a szerelővel még meg a váltóssal is akarok beszélni, de amúgy én így nem látom rossznak ezt a megoldást. és a kérdésedre a válasz, elvileg nem lenne úgy olcsóbb
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
nbl2
senior tag
Sziasztok!
Egy hete akkumulátort cseréltem a kocsiban. (2002 1.6 Scenic)
Azóta ha elindulok a kocsival és elérem a kb 20km/h-t a kocsi automatikusan bezárja az összes ajtót (kívülről nem lehet kinyitni). Erre van is egy gomb a gocsiban, de én ezt nem használtam eddig és nem tudom hogyan lehetne ezt a funkciót kikapcsolni.
Eddig ez nem volt, most miért döntött úgy a kocsi, hogy mindig bekapcsolja a központi zárat 20/h felett?
Tudja valaki, hogyan kell ezt kikapcsolni?Köszönöm!
Never give up!
-
LamerGyuri
senior tag
Beülsz a kocsiba, összes ajtó becsuk, ráadod a gyújtást, központi zár nyitógombját nyomvatartod, amíg egy hangjelzést (csippanás, sípolás) nem hallasz. Kész. Aktiváláshoz ugyanez a sorrend, csak zárógombot kell nyomvatartani hangjelzésig.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
eTrade
tag
Sziasztok,
Mivel a nyárias őszi idő hirtelen téliesre változott, így a boci kapott téli ablakmosó folyadékot.
Nézegettem a fagyálló hűtőfolyadékokat is, és az AF12+ jelzést nem tudom mire vélni... ez lenne talán a G12+ longlife megfelelője, vagy ilyet még véletlenül se öntsek a kocsimba? (Megane I PH2 1.4 16v)A kiszemelt fagyálló: Mannol AF12+ longlife
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Kicseréltem az alapjárat motort mert nagyon pörgött a motor.Nem sok minden változott !
Tipikus hibák: kuplung kinyomáskor felpörög a motor 2, sőt 3ezerig is.Alapjárat 1500 körűl.A szereleő aki berakta azt mdta, hogy állított az alapjáraton.Hol lehet ezt?
Lehet, hogy megint kéne állítani?
Valahol említették, hogy alapjárat csetekor érdemes levenni az aksit mert akkor nullázza magát a kompjuter?( Scenic 1.6 16V , 2000évj)
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest