- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarth
aktív tag
Lehet noob kérdés,de a hűtőfolyadék hőmérséklet érzékelő benzinesnél és dizelesnél is ugyanaz? (Clio 1 92)Tehát a dízelesét belerakhatom a benzinesbe?
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
-
törölt tag
-
hossszú
őstag
BUÉK minden kedves fórumtársnak!
Lion01 nagyon szép a Lagunád
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
rob210
Topikgazda
válasz FerNandor #35050 üzenetére
Szép otó.
Nekem vagy biztosíték vagy motor gond mert nem búg.
Ez szokásos hiba sajnos ismerem az előzőbe is cseréltem.Ha búg és semerre nem nyomja ki akkor az irányváltója ment szét.
Ilyenkor a tartályban leveri a folyadékot de nem képes nyomást előállítani.Renault power
-
törölt tag
Új év, új szolgáltatás, karácsonyra megérkezett az üvegpolírozó szettem! Tegnapelőtt letesztelve a Fiatunk szélvédőjén, volt egymás fölött 3 db kb 0,5 cm széles és 25-30 cm hosszan ablaktörlő által okozott csík és egy csomó karc, mindent szépen eltüntetett, fénytörés és homályosodás nélkül. Ha van rá igény akkor ezt is tudok vállalni!
hossszú Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz diablo1984 #35057 üzenetére
Szép darab és ritka ez a szín!
-
rob210
Topikgazda
válasz diablo1984 #35057 üzenetére
Jók ezek a lagunák a renault ezzel tette e a névjegyét a II-es széria már nem örvendett ilyen sikernek, mint az egyes.
Renault power
-
diablo1984
veterán
válasz rob210 #35059 üzenetére
jah, nekem is tetszik, mikor ránézek valahogy a formája mindig megfog, főleg oldal/hátulról! az enyém még nem a beszélgetős változat(kolegámnak benne van és mikor jön az elektromos hiba az óracsoportban, elkezdi neki sorolni felfelé hogy ez is hibás, az is hibás ), klíma sincs benne(sajnos), de minden más ami nekem számít benne van.
nyár óta készültem a sajátomat kicsit lepasztázni, de kánikulában nem lett volna értelme, amikor meg az idő jó lett volna, akkor meg én nem értem rá! most meg egy mosás is elkelne, de most meg be van fagyva minden!tetszenek a 2-es lagunák is(még robosztusabb, tele extrákkal), de annyi rosszat lehet hallani róluk, hogy ez után szopórollernek gondolnám! pedig talán egy 1.8 16V-t elfogadnék belőlük, de nem tudom, annak mennyire jó a fogyasztása, csak nagy a kasztni.....
Lion01: köszi. a fényezés állapota sosem lesz olyan szép mint a tiednek, nagyjából mióta az enyém, azóta van garázsban(fél éve), az előtt eléggé napsütötte, a lakk sok helyen megpattant már rajta, színes paszta fakít rajta, de polírozni géppel nem merném, mert lenne egy matt fehér autóm(ilyen az alapozójának a színe), mert lekapná a gép róla a színt az biztos!
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz diablo1984 #35040 üzenetére
Megane II 1.6 16V vvt Grandtour, kérdezz nyugodtan, bár még elég friss a házasság.
De pont két dízel szívás miatt vettem ezúttal ismét benzinest. -
FRENK1988
veterán
válasz diablo1984 #35064 üzenetére
Hát én még nem láttam rozsdás Megane-t. De amúgyis talán 12ev atrozsdasodasi garancia. Ami még nem telt le
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
törölt tag
válasz diablo1984 #35060 üzenetére
Sokat suvickoltam (kb 5x políroztam át az egészet) ö volt a gyakorló autó mire megtaláltam a megfelelő anyagokat, technikát illetve a Megane-t 2x. Garázs az nekem sincs itthon így a szabad ég alatt parkol, de most már megvan a megfelelő védelem rá. Sajnos a lakkhibával nem lehet mit kezdeni, a Fiat nekem is olyan, azon meg lehetett csiszolni, meg durvább beavatkozásokat próbálgatni.... mióta megvan az lett a tesztautó.
FRENK1988 Valóban nem vagyunk közel egymáshoz, talán ha valami oknál fogva erre jársz Pest környékén.....
-
mycso
Topikgazda
Beraktam, akiket be kell, elég szép számmal vagyunk már renaultosok
(#35049) FerNandor: nemrég cseréltem a szélvédőt, én végül is nem a hangszigeteltet választottam. Elsőre az égvilágon semmi nem tűnt fel, viszont, hogy többet használtam, valóban valamivel több zaj jön be a sima szélvédőn keresztül, bár nem bánom, hogy nem fizettem ki még tízezreket a hangszigetelésért.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
FerNandor
őstag
Köszi majd ha jó idő lesz, szépen megtisztítása és lesz szép kép róla.
Én az előző kis megane-omba is ilyet rakattam és ha már kell ebbe is, akkor ilyet akarok megint. Hívtam is ugyanazt a céget, volt 1 db csak kedden a megvétel után már nem tudták megcsinalni mert nem volt műhely, de leküldi nekem Pécsre és itt megcsinálják azon az áron.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FRENK1988
veterán
urak meglepett a drágám az óév utcsó napján.
Reggel indult rendesen de a rádió kérte a kódot. Beadtam neki de ma délelőtt ismét kérte és még a kp zár nyitása előtt láttam, hogy a középső kijelző világit. FolyamatosanNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
keresd a hibát: [link]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
gabx76
őstag
válasz gabx76 #35079 üzenetére
Hirtelen ezt találtam. Unokatesóméké ilyen. Full fekete díszcsík mindenhol.
Tudom, hogy felszereltségfüggő, is, de feketéknél vagy színre fújt (akkor viszont lakk is van rajta, tehát nem matt), vagy sötétszürke, esetleg (mint az enyémnél is) világosszürke, de semmiképp nem matt fekete.
Vagy orrot cseréltek rajta, vagy átfújták....de az is lehet, hogy rossz helyen keresgélek...
az is fura, hogy a HD képen sem látszik a díszcsík felirata...[ Szerkesztve ]
-
mycso
Topikgazda
válasz gabx76 #35080 üzenetére
Ez nekem olyan, mintha utólag lett volna fényezve.
Nekem is fekete az autó és a díszlecek ugyan fényezve-lakkozva vannak gyárilag, ilyen szürkés-barnás színűre. Hogy ezt a renaultnál ki találta ki nem tudom, de nem volt okos.
Ja díszléceken az első ajtón nekem sincsen gyárilag semmilyen felirat, tehát ez gyári megoldás.
*mod.: ja közben látom, hogy felemás a két oldalt a díszléc.Egyébként ezért nekem is utólag lesz fényezve feketére mindegyik, majd tavasszal ha jön a jobb idő.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
rob210
Topikgazda
válasz FRENK1988 #35076 üzenetére
Szerintem ez DCI díszcsík és a hirdetésben 1.4 benzin van.
A műszerfalról nincs kép sajnos.Viszont ma megcsináltam az ablakmosót sikeresen.
Kicseszett velem a biztosíték.
Kiderült, hogy az volt a szar de nem látszott rajta.
Kikábeleztem direktre a szivattyút ment na mondom akkor itt más hiba lesz.
Relét megnéztem megy, mondom a mocsok mindenit hát mi van itt.
Aztán gondoltam egyet szerencsére kimértem a biztosítékot és halott volt, pedig a szál ép volt benne.Mindegy túl vagyok rajta, Öröm Boldogság.
Renault power
-
-
FRENK1988
veterán
az enyémbe melyik lenne jó?
MII 2005ig jó
ezmegtán egy Laguna IIbőlNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Ck.
addikt
Annyiszor szóba jön eza távvezérlő dolog a fejegységnél, hogy muszáj megkérdeznem. Hol van ezekben a Rönyókban a távvezérlő vevője és hol van a tárolója? Nekem eddig 3 Renault-val volt dolgom, de egyikhez se volt távvezérlő, vagy csak van vmi rekesz, amit még nem találtam meg. Mondjuk sok értelmét nem is látom, max a hátül ülők tudnának bohóckodni, de ők csak utasok, ne ők döntsék már el, hogy milyen muzsika szóljon, arra ott a pilóta. Nekem tökéletesen elegendő a fejegységen lévő gomb + a kormánynál lévő kis fülecske. Baromira kézreáll, el nem tudom képzelni, hogy mi pluszt adhat még egy távkapcs.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
Legalább ezen nevettünk.
Az új matrica rendszeren úgy sem lehet.
2 órája próbálok meg megyei matricát venni. de egyszerűen a 4 óás regisztráció után ehhez már nincs türelmem.Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok