- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
őstag
-
rob210
Topikgazda
-
mycso
Topikgazda
válasz SocketA #15175 üzenetére
Hali, pontosan mi hiányzik, a dobbetétben lévő kivehető ajtó, vagy, ami mögötte van, a lámpán lévő kupak ?
Nekem az ajtó hiányzott, de mivel a kupak megvolt, nem ázott meg semmi, pedig sokáig futott így az autó.
Viszont ajtót sehol nem találtam, egy pesti autósboltból rendeltem, első dobbetét elsőrészt, ajtóstul, valami 2k körüli áron, asszem...
Annyi, hogy ez másabb anyagból van, mint a gyári, de tökéletes, már lassan 2 éve.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
senior tag
MMA87: Majd valamikor felveszem.
(#15208) mycso: Igen, a dobbetet ajtaja hianyzik, szerencsere a fenyszoron rajta vannak a kupakok. Most neztem en is, hogy nem annyira veszes, elegge fent van a nyilas, nem hiszem, hogy tul sok viz bemenne, illetve elektromos kabelbol sem lattam tul sokat. Szinte csak a kodlampa van ott.
Tudnal nekem linket adni, honnan lehet ilyet rendelni?
Mas: Sikerult leszednem a jobb oldali visszapillantonal levo muanyag haromszoget. Szoljatok, ha toltsek fel kepet, hogy nez ki. Az alapjan egyszerubb lesz leszedni.
-
senior tag
Igy nez ki leveve Levenni pedig ugy tudod, hogy elsonek az ablak felol kicsit benyulsz ala kezzel, ezzel meglazitod. Utana pedig egy csavarhuzoval (vagy van specko szerszam, olyan mint egy pici feszitovas) a masik oldalrol (ahol az ajto es a szelvedo talalkozik) alanyulsz a kepen lathato feher pocok mellett, es felhuzod a csavarhuzot.
Tehat magyarul: a kepen lathato ket feher lyukba megy bele a muanyag haromszogon levo ket pocok. Eleg masszivnak tunnek, nem hiszem, hogy tul konnyeb tornek, tehat van benned ero, egyszeruen csak le kell huzni a haromszoget. De szerintem csavarhuzoval konyebb alanyulni.Visszatenni meg egyszeruen csak ranyomod, es kesz. Nincs semmi rogzites.
-
giigz
veterán
Szintén egy kérdés Robnak, vagy bárki Megane 1 tulajnak:
Nektek honnan nyit a kulcs? Nekem akkor nyitja ki, amikor az ajtóhoz tartom kb. félméteren belülre. Ha pl. 2 m-re állok a kocsitól, akkor már nem érzékeli.
Ez másnál is így van, vagy elemet kellene cserélnem? Mintha úgy olvastam volna, hogy ennek így kell lennie, de közben meg a Focus-t tudom nyitni/zárni 10 m-ről is...
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz rob210 #15218 üzenetére
Akkor ezt jó tudni
Idáig az istenért sem tudtam rájönni, hogy mi alapján sikerül egyszer 1 méterről igen, egyszer meg 5 centiről sem Szóval akkor a belső visszapillantó felé fordítsam a kulcs elejét, és úgy nyissam? Mondjuk kipróbálgatom majd... Egyébként mi alapján rakták oda az érzékelőt?
-
hossszú
őstag
válasz rob210 #15218 üzenetére
Az enyém is infrás, nagyon utálom főleg ilyenkor télen. Először le kell kapargatnom az ablakot, ha ki akarom nyitni reggel az autót. Már megvettem a rádiósat csak idő hiányában még nem tudtam beszerelni.
A másik hátránya az infrásnak, hogy nagyon könnyen nyitható az autó, akár egy tanítható tv távirányítóval is nyitható az ajtó.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
ESP
őstag
Nos lenne egy kis gond.
Peugeot Boxer 2007 2.2HDI
Ebben a "hidegben" csak 2-3ra indul. Akksi új, izzít is de elég kevés ideig.
180k km van benne, első tulaj.
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
hossszú
őstag
válasz rob210 #15222 üzenetére
Ezzel teljesen tisztában vagyok, amit el akarnak vinni azt el is viszik.
Az autómban egyébként van más indításgátló berendezés is a gyárin kívül ami köztudott, hogy sz@rt sem ér.
Maradjunk annyiban,hogy rádiós vezérlésű zár nem biztonsági hanem kényelmi funkciót lát el.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
mycso
Topikgazda
Az izzít is, az mit jelent?
Az ábra megjelenik a műszerfalon, vagy néztétek az izzítógyertyákat is kiszedve?Ha csak az előbbi, akkor valószínűleg az izzítógyertyák valamelyike kuka. Nálam tökre ugyan ez volt a tünet, a négyből kettő nem izzított.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
FerNandor
őstag
ja, az nem jelent semmit. ellenörizni kell, ahogy Mycso is írta. nekem is régebben volt, hogy csak 3 gyertya ment, de nem lehetett észrevenni a visszajelzön semmit, ugyanúgy világított, csak diag írta ki. mondjuk akkor max ösz lehetett, hidegben biztos nehezebben indult volna a 3 gyertyával.
(#15209) SocketA kitaláltam, mit csinálj, ha nem kapsz sehol a láng autónál a jobb elsö doblemez elsö fele 2912Ft. és abban benne van az a kis fedél. ha nem kell az egész, akkor csak átrakod a fedelet (ha jó, érdemes elmenni egy lángba és megnézni), aztán lesz egy doblemezed késöbbre ha kell. bár nem gyári szinü elvileg.
vagy lehet, hogy francia autósboltban is adnak. ha akarod holnap megnézem, hogy van-e benne cikkszám.
nekem jobb elsö hátsó felét kell vennem, de majd bontottat fogok valószínü, hogy színben is stimmeljen, ha találok persze.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
senior tag
MMA87: Itt van egy video, milyen hangja van a kocsinak, amikor elindul vele. Termeszetesen nem igy szoktam menni, ahogy irtam mar, az egyest szinte egybol elvaltom, most csak azert huzatom, hogy hallatszodjon a hangja. Baaaar annyira nem jol jon at, de a lenyeg az lenne, hogy az egyesnek mas hangja van, mint a tobbi fokozatnak.
A Video -ban 7-mp-nel valtom el az egyest, 13-nal a kettest. Ha ide oda tekergeted a videot, hallatszik, hogy mas hangja van a ket fokozatnak ugyanannal a fordulatszamnal. De mivel fenykepezovel vettem fel, nem a legjobb a minoseg, bocsi.
Mas M2 tulajnak is ilyen hangja van? Mert en amikor kintrol hallottam sajnos nem. Masikat meg meg nem vezettem. Ki kene probalni parat, mi ?
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz SocketA #15234 üzenetére
Dobd már fel youtube-ra, mert nemtom megnézni.
tresh: attól függ, hogy a szomszéd pistike szereli-e be, vagy valóban hozzáértő ember. Azért nem véletlen szokták ajánlani a motortérzárat. Ez is olyan mint a váltózár, be lehet szerelni jól, illetve lehet hanyagul is, de akkor nem kell meglepődni, ha kinyitják 5 perc alatt.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
A motortér zárral se fognak tökölni...ha valaki ért hozzá azt is kinyitja Alap biztonsági rendszernél többet felesleges belepakolni a kocsiba,mert mint azt már százszor megtárgyaltuk ha akarod ha nem elviszik ha az kell nekik.
szerk: pénteken az aksim halt meg szombaton meg a generátorom ment el az örök nyugalom mezejére..ha minden igaz mára kész lesz...nincs kedvem bkv-zni ocsmány
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
-
tresh
veterán
válasz wertigo1984 #15238 üzenetére
Nem hiszem hogy cserélni kéne az átrozsdásodástól függ ha felületi akkor nem nagy pénz. Meg kéne csiszolni és látszik majd hogy mennyire nagy a baj
-
wertigo1984
őstag
-
tresh
veterán
válasz wertigo1984 #15244 üzenetére
Nem hiszem hogy ilyen nagy lenen a baj hogy az egész ívet cserélni keljen..bár csak a képről látottak alapján gondolom ezt. Viszont egy lakatoshoz bemenni megnézetni nem ártana lehet tényleg csak felületi ha pedig nem akkor is max kivágja és visszatesz egy passz darabot normális lemezből Ezekkel az utángyártott elemekkel az a baj hogy tökéletesen nem fog passzolni valószínű vékonyabb is mint a gyári lemez...Szerintem első körben meg kéne csiszolni hogy mennyire mély ez a rozsda és ha mély is de csak azon a kis részen akkor lakatos kivágja vissza hegeszti csiszimiszi+festés..és ha rendbe van ez is akkor te már otthon szépen kikenheted belül a dob részt alvázvédővel
A kavics koptatott jobb elso lemezzel mit tudok kezdeni?
Hát annyira nagy problémát nem látok benne így képről (lehet reggel van még) ha nem akarsz sokat rá költeni és az alapozó rajta van még csak a festék réteg pattant meg akkor kikeverteted a színt és szépen kijavítod
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Megane 1-re milyen gumit vennétek? R14 a méret!
Üdv: Csabee.
-
giigz
veterán
válasz FRENK1988 #15248 üzenetére
A gyári nem 175/70 R13? És ahogy mondod is 185/65 R14. Én legalábbis így tudtam a gyárit, nekem is ez van most rajta.
Szerk.: Akkor én sem mondom jól... Itt vannak a leírt méretek:
165/70 R13 T
175/70 R13 T
175/65 R14 T
175/65 R14 H
185/60 R14 H
175/70 R14 T
195/55 R15 V[ Szerkesztve ]
-
senior tag
MMA87: varom a videot
Beszeltem ma reggel az autoszerelovel, 25eFt-ert tud vezermuszij keszletet (Gates) + 6.800.- Ft a vizpumpa es 12eFt-ert szereli be, tehat osszesen 44eFt. Szerintem ez jo ar erte!
Mondtam neki, hogy lehet lecsereltetem, mert megyek sielni, aztan nem akarom, hogy kulfoldon szakadjon el. Erre O azt mondta, hogy meg lehet mondani, hogy 10eKm-t kibir-e vagy sem. Na most aztan kinek higyjek?!Mindenesetre abban allapodtunk meg, hogy Csutortokon atnezzuk megint a kocsit, aztan meglatjuk mit lehet tenni a rozsdaval, a valtoval meg a kuplunggal. Nagyon kivancsi vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest