- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
na tegnap sikerült is vennem akcióba egy pedál szettet.
Holnap be is tudom szerelni az új évet már azzal kezdem el taposni.Renault power
-
Bjørgersson
félisten
Üdvözletem!
Van valakinek közületek nagyszerű első generációs Renault 19 GTR?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rob210
Topikgazda
előszőr nézd meg a gyertyákat nekem most volt egy jó adag rally és így jött ki 7,4 de ezt úgy képzeld el, hogy 60 alatt nem volt a kocsi és 4 es fölött sem azaz pörgettem mentem mint az őrült, sajnos muszáj volt a 24 órás napok most rövidek nekem.
Tehát a 9 litert én is sokallom.
Vagy az injektoron kell állítani vagy az alapjáraton vagy szondát kell cserélni valóban, vagy amire én gyanakszom az az fhp-lesz, mert az végzi a befecskendezés vezérlést és írtad is, hogy reggelente van hogy elsőre lefullad, az meg tipikus tünete ennek.Renault power
-
giigz
veterán
válasz rob210 #14204 üzenetére
A gyertyák vadi újak, tehát az lesz, hogy nem úszom meg a cserét. Az alapjárati motort is cserélni kellene, meg a jeladót is. 9 literrel csak nem akarok járni, az már túl sok, akkor vettem volna 2 literes 150 LE-s autót, az is ennyit fogyasztana...
Köszi a választ, akkor az elektromos ablakkal együtt megint elmegy ~50k...
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Bjørgersson #14202 üzenetére
Megane 1 elődje ha mondod mit szeretnél tudni lehet tudunk segíteni
(#14205) giigz: városba 2 liter benya nem 9 et eszik inkáb 11-12öt
Mellesleg télen többet fog enni a 8 szelepes motor neked szerintem 7-7,5 körül kéne lennie..
[ Szerkesztve ]
-
-
Bjørgersson
félisten
Most megyek el itthonról, de ha hazajöttem, zaklatlak pü-ben vagy itt.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rob210
Topikgazda
válasz Bjørgersson #14210 üzenetére
írhatod ide is mert nekünk ugyan az a kocsink annak a kivételével, hogy a meganeomban, több egy kicsivel az elektronika, meg más a kasznija.
De motorikusan ugyan az.Renault power
-
_NCT
őstag
No én letoltam megint 240km-t az autóval, átlagom így 6.53 lett. a múltkor 280-nál 7.1
Visegrád-Cegléd vonal, hegyi utak benne, jól teljesített a Maggi
Shell V-Power Nitro+ azonkívül hogy az autó halkabb nem ment jobban.
-
rob210
Topikgazda
tegnap már nem értem rá
csak motor
itt a felújító szett álltalában a csúszka kopik törik el.ha nem boldogulnál van még fent komplett is.
de szerintem mivel a motorod búg, neked a feújító szett elég lesz.Renault power
-
rob210
Topikgazda
nekem a shellel meggyűlt a bajom a lukit tankoltam eddig most 3 hónapja omv nél nyomom a nyálat azon kívül, hogy pörgősebb lett a kocsi meg szebben jár a motor más változást nem érzek, de ez elég is, hogy átpártoljak hozzájuk.
Sajnos nagyon elkezdtek a lukoil kúton cigánykodni.
A shellt meg meg se említem azokkal elég sok bajom van.Renault power
-
rob210
Topikgazda
minek az egészet kicserélni, ha elég ezt a kis műanyag szart átrakni.
Ne mindegy már megszoktam, hogy te mindig bonyolítod az életed
28-36e ig attól függ milyet veszel.
valeo, magnetti, pimax.Renault power
-
_NCT
őstag
Amúgy ma nagyon jeges volt az autó szélvédője, nyomtam rá ilyen jégoldót és kapartam is egy kis darabon a jeget. Elvileg a jégoldó tetején lévő kupak jégkaparó is. Ez a műanyag kaparászás nem karcolja össze a szélvédőt? :S
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
No hazaértem, úgyhogy mondanám is a problémánkat.
A vezetőülés hátulja megmihálylott (kitört?) és édesapámmal nem bírunk rájönni hogyan tudnánk kirobbantani a sínből, hogy megnézzük mi lett vele vagy esetleg meg is csináljuk. Remélem tudtok segíteni.
-
FRENK1988
veterán
válasz Bjørgersson #14222 üzenetére
sinnel együtt csavarozzátok ki
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
giigz
veterán
Ti egyébként szoktatok járni azzal az autóval?
-
Bjørgersson
félisten
válasz FRENK1988 #14223 üzenetére
Szerintem pont ezt akartuk elkerülni, de ha nincs más.. Köszi!
(#14224) giigz: Csak ritkán szoktuk használni (de akkor tuti van vele valami..), mert apáért busszal jönnek dolgozni, anyummal meg nem tudunk vezetni. Legalábbis én még nem. Inkább csak hétvégi nagy bevásárláshoz, meg ha összegyűlik annyi dolog Debrecenben, hogy kocsival érje meg inkább bemenni.
-
mycso
Topikgazda
Szegény [link]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
tresh
veterán
Ezt már rég szét kapták darabokra.. sajnálom
MMA87: rendelésre vitték az autót szerintem...nincs a top lopós autók között nem kell aggódni ....amúgy meg szerintem egy riasztó plusz motor tér zárral többre mész mint bármi csirivilicuccal ha már itt tartunk
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Riasztóval? Azzal biztosan nem (főleg hogy 80km-re leszek az autótól). A második fele amit írtál már közelít a megoldáshoz.
Azért elnézve a statisztikát igencsak a top3-ba van a Renault.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Tedd össze a képletet Ha visít a riasztó mit fog elsőnek kiiktatni ? Ezt meg akadályozza a motor zár és még evvel tököl az autó visít és nem hiszem hogy senkinek nem tűnik fel hogy barátunk ott hackeli az autót és az meg ordít...másik fel amit mondtam műholdas védelmet is tehetsz bele ha vinni akarják vinni fogják sajnos...
mondjuk még egy plusz indításgátlót megérhet a dolog + ez meg az előbbi kombó bőven elég.. (kártyás röncivel nem fognak tökölni jön a másik kocsi azt viszik..
szerk: listával kapcsolatosan avval egyet értünk hogy nem csak megane van a renaultból
Másik megoldás állj VW-en mellé
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Jó oké, nem csak Megane van, de ha lentebb görgetsz, akkor a sok kommerz autó közül a Megane 2. helyet vívott ki magának, ami annyira nem nyugtat meg.
Riasztónak mi értelme, ha majdnem 100k km-re vagyok tőle? Reggel 6tól du 4ig ott fog visítani az állomáson? Akkor meg bekúrják az üveget, mert idegesítő
Riasztónak akkor van értelme, ha az autó általában elérhető távolságra van tőled. Rablásgátlós immo + váltózár + motortérzár + egy kis okosság lesz az autóban.... Ez már engem meg fog nyugtatni. De így gyári immo-val nem vagyok nyugodt egyáltalán, nem kell hozzá sok idő, hogy vigyék.
Megoldás lehet még a hordozható kerékbilincs
Más: ez fááááááááááááj (
Közben őstag lettem?
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Rablásgátlós immo + váltózár + motortérzár szemét leszek de ezt egy szaki kb 5 perc alatt megoldja
Bocs lemaradtam erről az infóról...de ekkora távot miért is nem autóval teszel meg ? vagy nincs parkoló vagy valami a közeledbe vagy te mondtad hogy állomásig ki meg vissza van használva az autó ?
Mellesleg nekem gyári központi, plusz egy indításgátló és ennyi a receptem:..ja meg hogy VW mellé állok vagy szuzuki
szerk: grat a ranghoz
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Oké de még ezen kívül lesz más is Persze ha vinni akarják, és az enyém kell, csakis az enyém az egész földön, akkor viszik. De azért maradjunk a Földön, ha rájön h motortérzár + egyéb nyalánkság van benne (már ha bejut ) akkor keres másikat. Zárdugó is meg ODB csati védelem stb is van még.
Az ok egyszerű: benzint nem fizeti a cég, csak a vonatot. Állomásig ki + vissza + edzőterem + egyéb dolgok. Havonta max 600km-t megyek vele. Legalábbis mikor megvettem ezt mondtam.... Aztán most 2 hét alatt belevertem 500-at
[ Szerkesztve ]
-
laszlo168
senior tag
Hát én most szedtem ki a rablásgátlót a kocsiból, engem mindig szivatott, de ha el akárják vinni ugyis elviszik.
Csak enyhiteni lehet a káron egy cascóval, ha elviszik. -
rob210
Topikgazda
Pedig nem bonyolult.
A háttámlát kicsit hátra tekeritek tehát olyan 80°körül legyen és a sínről leveszitek a műanyag burkolatot.
Torx készlet kell hozzá nekem 15 ös fej de ez változó típusfüggő.
Aztán ha a burkolatot levettétek akkor le kell csavarozni az övfeszítőt ha van benne, 19-esben ritka, de ha van akkor azt ki kell venni.
Utána a sínrögzítő kart felemeled és előre a kormány felé eltolod az ülést.
Addig tolod amíg ki nem ugrik a sínből akkor szépen kiemeled kijátszod a kocsiból és javítjátok vagy cserélitek a "széket"Egyébként élek a gyanú perrel, hogy az állító tárcsa tört el, aminek következtében javíthatatlan ha csak nem vagytok kárpitosok, meg lakatosok, komoly hegesztő aparáttal.
Szerezzetek be egy vezetőülést 5-6.000.- bontóban.
Cseréljétek ki és nem kell vele szenvedni.Renault power
-
_NCT
őstag
-
Bjørgersson
félisten
válasz rob210 #14235 üzenetére
Köszi a tanácsodat, holnap megmutatom apumnak amit írtál. Valószínűleg az utolsó két bekezdésed lesz megvalósítva, mivel műszakilag eléggé analfabéták vagyunk.
-
rob210
Topikgazda
válasz Bjørgersson #14239 üzenetére
Rendben egyébként van hozzá leírás a neten.
Illetve vaterán én 5e ért vettem két első ülést még a Golfhoz, szóval a 19-eshez is meg lehet szerintem venni a párt ennyiért bontóban vagy vaterán.Renault power
-
tresh
veterán
2013 -as csirke válogatás nem volt de remélem 2 évvel ez előtti még belefér
-
Bjørgersson
félisten
válasz rob210 #14240 üzenetére
Meg lehet valahogy kókányolni, hogy megálljon a háttámla az ülés kivétele nélkül?
-
rob210
Topikgazda
válasz Bjørgersson #14243 üzenetére
Ezt nem merem biztosra mondani, mert látni kéne mi tört el mi pattant el, ahhoz, hogy ki merjem jelenteni javítható-e vagy sem.
De egy karosszéria lakatoshoz ha elviszitek, talán meghefteli fixre, de ez nem egy szerencsés megoldás.Renault power
-
rob210
Topikgazda
Ezek már elég öreg csajok.
2 év nagy időEz pedig kortalan.
Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön ilyen remek asztalról felemelnie poharát az Új Évi Koccintáshoz[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Bjørgersson
félisten
válasz rob210 #14244 üzenetére
Értem és köszönjük! Majd apum eldönti mi legyen a megoldás.
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
wertigo1984
őstag
Meghibásodásoktól mentes Évet Nektek!
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
giigz
veterán
válasz wertigo1984 #14248 üzenetére
Olyan nincs.
-
_NCT
őstag
Boldog Új Évet minden kedves renyó tulajdonosnak
Én már kiporszívóztam a drágámat, most elmegyek lemosatom, azután beállok és töltöm magamba a V-Power Törley-t
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest