- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Köszönöm az infókat, olvasgatok még választás előtt! Valahogy a MILC vonal nekem nem szimpatikus, de ne kérdezzétek, miért. A véleményem persze formálható, átnézek néhány tesztet, és meglátjuk. Az áron nem nagyon segít sajnos. De a portré markolat például rohadtul hiányzik a D3500-ról, a kolléga gépét próbálva rettentő kényelmes volt azzal dolgozni, és ezt MILC esetén megint csak buknám (ha jól látom, de nem követem annyira a piacot).
A fókusz kalibrálásra én is gondoltam, de akkor kábé minden képnek homályosnak kellene lennie, nem? Elméletben konstans téved a gép ilyen esetekben, itt viszont nem ez történik.
"Haladó vázak AF-ben és szolgáltatásban erősebbek."Igen, pont ezért nem lett D5600 a D3500 helyett, mert szenzorból ugyanaz volt benne, a többi feature meg hasznos, de nem vagyok profi, aki ezekből valóban profitálna. Talán a több fókuszpont az egyetlen kivétel, de a videós képességek például egyáltalán nem érdekelnek.
Objektívből egyébként kettőt használok most, de a tele a fontosabb, valahogy jobban kézre áll, mint a fix. (Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC és Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest