Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flow

    senior tag

    Sziasztok! 5-6 éves Samsung Syncmaster 205 BW monitorom problémájával kapcsolatban fordulok hozzátok. A tegnapi nap folyamán egyszerűen elment a fényerő.
    Nagyon furán hangzik, de a jelenség a következő: a kép éles, nincsen probléma a minőséggel, de olyan, mintha "dimmed" lenne. Nagyon sötét az egész. A gombokra nem, vagy csak részben reagál a mointor, ami azt jelenti, hogy ha az "Auto"-t megnyomom, akkor középen marad egy téglala üresen (eredetileg az input info lenne benne), ha az inputválasztót nyomom meg, akkor ugye átvált(ana) analóg bemenetre, a kép sötét, semmi nem jelenik meg, utána már csak a hátsó főkapcsolóval lehet újra működésre bírni. Az osd nem jön elő, nem történik semmi. Többször kihúztam már, kibekapcsolgattam, paskolgattam (hogy kiderüljön, ha esetleg kontaktos), de semmi. Olyan érzésem van, mintha a világító panel nem működne tovább - DE! Az előbb említett infó téglalapok (amiket a monitor generál, nem pedig a gép), amik kiírják, hogy digital, vagy analóg - rendes fénnyel égnek! Ergó a "világítás" mégiscsak működik.

    Szerintetek kuka? Analóg kábellel még nem tudtam megpróbálni, de holnap hozok a melóból, bár nem sok reményt fűzök hozzá... :\

    Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

Új hozzászólás Aktív témák