Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulipanti
tag
válasz pc-user #4301 üzenetére
És nehéz a tartásuk? Én nagyon szeretnék bárányt meg nyuszikat. Valahogy odavagyok ezekért (is). Igazából én egy igazi farmot is elfogadnék. A múltkor láttam valami filmet, pajtába voltak az állatkák, hát az nagyon tetszett....
[ Szerkesztve ]
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
pc-user
senior tag
válasz Tulipanti #4302 üzenetére
Különösebb nehézségeim nem voltak, amit nem tudtam, azt megkérdeztem (ez már csak így szokott lenni... ). Fontos volt, hogy folyamatosan odafigyeljek rájuk; a nyulaknál pl. problémát okoz a szúnyogcsípés (nagyon be tud dagadni az orra, feje szegénynek) és a fülüket is nézegetni kell időnként és ha szükséges, kezelni...
[ Szerkesztve ]
-
Tulipanti
tag
válasz pc-user #4303 üzenetére
Akkor jó. A figyelés nem probléma. Nagyon szeretek állatokkal foglalkozni, nagyon jól megvagyok velük.
Igen ezt már olvastam máshol is, hogy a szúnyogcsípésre figyelni kell. Van oltás is amit be kell adatni nekik.
A bárányokról a neten olvastam, meg a múltkor láttam, hogy nyírják őket. Elképesztő."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Mawyx
őstag
Azt hogy kell kivitelezni? Emberi fültisztító pálcikával? Nem lesz boldog, többemberes dolog, kell egy ember, aki lefogja, kell ápolónő sebkötözéshez...
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Kidus
őstag
válasz Tomekk. #4309 üzenetére
Veszel fultisztito folyadekot, barmelyik allatboltban/allatpatikaban.
Belenyomod az allat fulebe, es varsz kicsit, kintrol osszefogva meg is cucakolhatod kicsit, hadd szorcsogjon.
Fogsz egy kis vattat, kisujjad vegere csavarod, es ameddig leersz vele, addig kitisztitod.
Tobbit kirazza maganak.
Fulcuca nem jo, mert tulsagosan le tudsz nyulni vele, ha kemeny fulgyulladas van, akkor kell, de inkabb bizd allatorvosra. Neki lathatoan csak nagyon koszos, eleg az, amit irtam fentebb.Lefogni tan ehhez nem kell, ha megis, akkor kerj meg valakit, hogy fogja meg a grabancat, es a 2 elso labat fogja ossze ( finoman, csak akkor kell erosebben, ha nagyon mocorog, sok cica attol lesz ideges, hogy szoritjak ).
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Mawyx
őstag
Hoppá, akkor itt rontottuk el. Mindig párom kértem meg, hogy segítsen bebolhairtózni a cicát, neki viszont mániája, hogy szorítja nagyon, kiszorítja a szuszt is belőle. Azóta nagyon fél tőle a cica, kerüli, alig tudja megsímogatni, csak futólag tudja végigsímítani, nem marad meg nála, elkapni is csak én birom
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Tulipanti
tag
Bébi új kaparófája a lábam. Felágaskodott a lábamra és a nadrágomba kezdett el kaparni. Minek ide kaparófa?
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Tulipanti
tag
válasz Borify Péter #4314 üzenetére
Kis rosszaság. Nálunk is néha a bútorokat használják, de Rosszi néha még a füvet is kikaparja ebből a célból....
-
-
puttputt
őstag
válasz Tulipanti #4313 üzenetére
Az enyém meg előfordult, hogy mikor fekve néztem a TV-t, rám ült, aztán a fenekét kezdte mutogatni, a farkincáját a számhoz lendítette meg az orromhoz, majd elkezdte gyűrködni, gyömöszölni a takarót, meg kapargatni a hasamat a már szépen megnőtt karmaival... mondhatom, felemelő érzés volt
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Tulipanti
tag
válasz Borify Péter #4316 üzenetére
Szegényke. Jobbulást neki.
puttputt: Ismerős dolog. Nekem Pehely szokta ezt csinálni. De ő van amikor még a takarót is nyalogatja. Kiskorába Bébi is csinálta, de van hogy még ő is elkezdi. Pehely gyűrí és közbe nyalogatja. Olyan ki aranyos.
-
őstag
válasz Borify Péter #4314 üzenetére
Nekünk két dologgal sikerült leszoktatni a cicust a kaparászásról:
- vizipisztoly: Elektromos készülékek közelében csak óvatosan!
- sűrített levegő spray: Az ultimate megoldás! kb fél éve egy üres dobozzal ijesztgetjük, ha rosszalkodik..."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
válasz Borify Péter #4322 üzenetére
Próbáld ki a fent említetteket... Érdemes!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
-
cherilady
tag
Reggel Gerzsi egy egérrel érkezett, még élt mikor az ajtóelé hozta
Aztán félrevonult és megette.Az a sokmacskás videó nem semmi! A nő úgy etette a macskákat mint a nagyim a csirkéket
Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Def26
félisten
Nekem arról kéne leszoktatni, hogy reggelente (hülye vagyok, hajnalban) ne támadja meg a takaró alól kilógó lábunkat. Hihetetlen szar érzés erre kelni. Ha megmozdulok akkor meg a kezemnek esik, már tele vagyok harci sebekkel.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mawyx
őstag
Ezért alszok hálózsákban, pedig már kinőttem ebből a korszakból
Rájöttem, hogy nem volt szerencsés ötlet a baseball ütőt az ágy fölé, a fejem fölé rögzíteni. Tépőzárral van rögzítve a gyors kioldhatóság kedvéért, de macs szereti leszedni a tépőzárat, rágja, tépi, így hajnalban egy baseball ütő esett a fejemre Hülye ez
Egy órát ordítoztunk, de nem birtam felkelni és kidobni a kis dögöt, aztán hagyott még aludni kicsit.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz puttputt #4328 üzenetére
Ja L alakú a tartókonzol, így a hengeres ütő legurul róla, de a tépőzár megtartja, egészen addig, amíg nem buzerálják. A konzol végét meg kellett volna még hajlítani, hogy U alakba menjen át, de túl kemény, nem bírom megmunkálni satu nélkül. Nem cserélem le, jó így, csak nem kell b@sztatni a tépőzárat.
-
puttputt
őstag
Gondoltam, megosztom veletek ezt a "csodálatos" játékot... (nemrég futott le az RTL-Klubon, véletlen "belebotlottam") ki kellett találni, milyen "mögöttes értelme" van a képnek, ill. mi a rejtett szó.
[KÉPJÁTÉK]A tippeket várom, úgysem fogjátok kitalálni!
/Segítség: a "cica", "alom", "alszik", "kiscica"... már elhangzott mint megfejtés... - sőt, már a helyes megoldás is - a műsorvezető által /
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
-
puttputt
őstag
válasz Tulipanti #4332 üzenetére
Kíváncsi voltam, mikor mondják be az adás alatt, hogy; "Macskaürülék" (S most nagyot stilizáltam...)
Mondjuk, az a "szétszórt holmi"...
Lehetne a megfejtés: "Rossz cica"... "Sicc"..., de nem... Estig hagyok gondolkozási időt!Várjuk a képeket Zorroról!
[ Szerkesztve ]
-
Tulipanti
tag
-
csyo
senior tag
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
Legyen szép a napod!
-
puttputt
őstag
-
-
puttputt
őstag
Jó játékot!
[link]
(Kis "retro feeling"&Macsek )
Nyugi, olyan a könyvtár kicsomagolás után, mintha vírusos lenne..., de nem az...):LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
Pedig egyszerű. Csak csomagold ki (másold ki) a könyvtárat, aztán lehet is indítani.
Kisablakos játék, meg kell várni, míg betölt.Addig is: [A Macskák-"jólelkűsége"]
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz Tulipanti #4348 üzenetére
Milyen igaz! Abszolút elfelejtettem!
A tegnapi [KÉPJÁTÉK] megfejtése, tehát:"ALMAFA"
Ez most komoly..., ezt mondta be a nő...
(Aki, egyébként nem tudta elmagyarázni, hogy miért ez... - már kezdem érteni, mikor be sem mondják -; csak habogott, hogy fa, meg alma, meg izé, hát, meg a fa..., aztán gyorsan játékot váltottak... Leglább annyit mondott volna, hogy; "Macska-kaparófa..."??? )
A nyeremény pedig itt is annyi, amennyit a TV-s játékban nyertek a nézők, egy nagy[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- Egérpad topik
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem