- Milyen joysticket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csyo
senior tag
van ere külön szerv is!
az állatvédőket kell felhívni!
A rendőrök meg mondenre vállat vonogatnak.
Akkor is feljelentést kell tenni, hiába akarnak lebeszélni róla!
Feljelenteni, + kihivni az állatvédőket + felhivni egy tévécsatornát, hogy kisérjék szemmel az eseményeket. Így nem lehet a szőnyeg aláé seperni.
Gerinces állat bántalmazása.
---
Legyen szép a napod!
-
Moneo
tag
A nagy macskás topicba egy kis cica videója
Cicabarátoknak kötelező
Link -
Bubu79
addikt
B+ ezt nem hiszem el...
Adott egy kis mókus. Plüss. Messziről jött, nem régóta őrizgeti a házat...
Szétnézve a szobában valahogy nem stimmel a kép - valami hiányzik
Kis agyalás után feltűnik, hogy a mókus nincs a szokott helyén - uccu, keressük meg.
Ő sumáksága, I. Picúr lapít ezerrel, úgy tesz, mint aki nem tud semmiről...
Ez már gyanús...
Mint utóbb kiderült, a mókus úgy döntött, hogy ülőfürdőt vesz - a sejhaját meresztette éppen a macska ivótálkájában - vajon hogyan kerülhetett oda?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
cherilady
tag
A kiscicáknak már kinyílt a szemük és elindultak nagyvilágot látni
Már kimászkálnak a dobozból, aztán persze nyávognak mert nem tudnak visszamenni
Olyan kis édesek!
A párom majd a képtárjába felteszi az új képeket aztán meglehet majd őket nézniAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Borify Péter
aktív tag
istenem de édesek lehetnek
nagyon úgy néz ki hogy az enyémek is életben vannak..egyik éjjel a tesóm hallotta sírni az egyiket a padlásról...bár nem értem..én megnéztem őket ott és nem találtam -
I_Am
veterán
Biztos szomjas volt, Te meg nem tudsz mókusul a macskád meg igen.
Az enyém most a csokis nápolyimra szokott rá. Valahogy a közelébe került. Az volt a feltűnő, hogy nagyon csendben volt a szobában. Aztán nézem, hogy már egyet benyomott.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Cuco
tag
Sajnos ennél azért bonyolultabb az ügy.
Ez az alak -elég nyilvánvalóan- egy aljas, sunyi, idióta. Az autónk
pedig kint parkol a ház előtt, ráadásul fák-bokrok takarásában...
Az utcánkban pedig már volt olyan "konfliktus kezelésre" példa, amikor
a sértett, mert "beszólt" a vétkes félnek, reggelre egy blokktéglát talált
a szélvédőjében. Így már gondolom érted, miért hagytuk végül az egészet.Sajna ez országos jelenség: gyenge törvények, még gyengébb rendőrség.
Míg a bűnözők bármit megtehetnek, téged ha önbíráskodnál (eszembe
jutott) egyből elkapnak (erre egyébként a vállvonogató zsaru is célzott),
hisz neked volt indítékod.Az állatvédők pedig -hála a 4 mancsnak- nálam leszerepeltek egy életre.
Ja igen, amióta beírtam ide, kapott az egyik macsekunk egy golyót is.
[ Szerkesztve ]
-
cherilady
tag
Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
cherilady
tag
Sajnálom. De amúgy van olyan cica ami elvan a lakásban is
Amúgy tényleg vki tud vkit vagy esetleg innen vki akinek kellene kiscica? Mert nem szeretném ha a nyakamon maradnánakAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
csyo
senior tag
válasz cherilady #3470 üzenetére
elvan a lakásban?
minsen elvan a lakásban, egy teve, vagy viziló is, csak nem tesz jót neki.
Van nálunk egy cica, lakótársamé, és ő is elvan.
A szabad leveőre nem mehet ki, csak a lakásban van egyedül, társa sose lesz valszeg, se gyereke, se barátja, se egy társa akivel ellehet.
Magában elven, meg aranyos is, de nem élet az élet egyedül sztem:-S
Legyen szép a napod!
-
cherilady
tag
Van egy macska könyvem és abban levan írva az összes fajta és az egyikre azt írja h nem baj ha a lakásban van tartva, mert nem igényli úgy a környezetet mint a többi macska.
De az tény h kell nekik a kert mert hát mégiscsak vadállatok és imádnak vadászni hancurozni a szabadbanAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
csyo
senior tag
válasz cherilady #3474 üzenetére
nincs is annál szebb látvány egy macskában,amikor társaival játszik a szabadban, lepkét kergetnek, hancúroznak.
De a szobacica szted mit csinál itthon egyedül egész nap?
Vagy ha elmegyek a szüleimhez hétvégére 3 napra? Addig itt kuksol egyedül, és kergeti az árnyékát?
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
válasz cherilady #3476 üzenetére
jaj, én kérek elnézést, ha félreérthető voltam.
Nem állt szándékomban támadniTéged.
Ha felháborodás is volt a levelemben, nem ellened irányult.
Lakótársaim pl pont így tartják a cicát itt, hogy elutaznak napokra, az meg egyedül itthon kuksol.
Igazából csak simogatni vették.
Szeretnék én is mecsekokat, jó 2-3at is egyszerre, hogy bandázhassanak.
Amugy mi ez a fajta ami a lakást szereti?
(ami a könyvben van)
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
látam már kutyát is zongorázni, a szinek, meg szagok sorrendjét tanulja be.
Persze nincs ritmuson, de elnézőek a nézők:-D
A cirkuszi lovaknak is nagy mutatvány, amikor dobszóra kapkodja a lábát, mert nem érzi a ritmust.
pár lépést is hosszú ideig tanulnak.
Legyen szép a napod!
-
-
cherilady
tag
Jah anyám elnevezte Fehérkét Nyunyu-nak
Nem tom h jött neki de Nyunyu lett a cica
Viszont eszméletlen húllik a szőre...
Hiába fésülöm csak jön jön jön ki belőle aszőr.
Vitamin hiánya lehet vagy mi?
Ennyire nem vedlik egyik macskám se csak ő.
Meghúzom kicsit a szőrét és csomóba jön kifele.
Remélem nem betegAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
csyo
senior tag
lehet, hogy egy kopasz macska az apa:-D
Legyen szép a napod!
-
Mawyx
őstag
Feltétlenül bele kell bújni gazdi hátizsákjába
kaparófáját beszórtam azzal a vmivel, amit a boltos néni adott, tök édi lett tőle, de kb 2percig tartott a hatása
[link2]
[link3][link4]
[link5]
[link6]
[eszi a füvet]
[eszi a füvet2][ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
fekeandras
őstag
Az mitől van, hogy haver macskájának a hátára nyugodtan felmászhat a két patkánya nem bántja őket, mikor megunja őket egyszerűen tovább áll.Viszont a napokban kapott ajándékba egy műegeret amire teljesen rágerjedt a dög. Úgy megy el pisilni az alomba, hogy elviszi magával a "prédát" kiköpi a doboz mellett és elvégzi a dolgát.Majd egér a szájban és jár kel a lakásban.Iszonyat röhejes mikor elmegy mellette az ember, a cicc műegérrel a szájában hangosan morogva jelzi, hogy ez biza az övé.De honnan tudja mi az?Világ életében panelban lakott, egeret még csak nem is látott eddig.
Érdekes egy állat a macska.[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
válasz fekeandras #3484 üzenetére
Egyreszt a patkany viszonylag nagy allat, nem kifejezetten predanak valo, masreszt tudja gondolom, hogy csaladtagok.
Nekem is volt 2 degum, sosem bantotta oket.
Eger meg valoszinuleg tetszik neki, nem kell ahhoz predaallatot latnia hogy a vadaszoszton meglegyen benne. Lehetne akar egy darab nyers hus is, amit madzagon rangatsz. Azzal is morog
Az enyem egy sarga szivacs-csillagba van belebuzulva, azzal focizik meg ropteti amikor elokerul a kanape alol ( mostanaban nem fog ). Bar o csak jatszik, nem vadassza le.Assuming Control
-
csyo
senior tag
Cica ki akar menni az ablakon.
Nagy párkány van, és ereszcsatorna is, meg minden. Téglaház, 3. emelet.
Kiengedhetem? Soha nem volt kint még a szabad levegőn, páne nem a tetőn...
(párszor a lépcsőházba kiszalad, vagy a gangon nézeget, de visszahozza a gazdája)
Legyen szép a napod!
-
_ak_
addikt
üdv,
ha esetleg nem ismernétek az oldalt: icanhascheezburger sok-sok vicces macs található rajta.
Let's begin, de gozaimasu!
-
tiv83us
veterán
Tegnap Heti Hetest neztunk a haverommal
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
csyo
senior tag
Szal mi a véleményetek?
A cica kimehet az ablakpárkányra, hogy sétálhasson a tetőn (a tetőn lakom), vagy sem?
Legyen szép a napod!
-
Mawyx
őstag
Hááát, így olvasva... inkább hanyagolni kellene
Még nem volt kint, akkor nem pont a tetőre kellene kiengedni szellőztetni a macskátEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Emeleti ablakba én biztos nem engedném ki. Szúnyogháló, ablak kinyit, aztán levegőzhet, nézelődhet, enyém is imád az ablakban meg a szúnyoghálón. Amikor felhozzuk az irodába, mindig becsukjuk az ablakokat, nehogy leessen az erkélyről a 3.ról.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
A lakásban is olyan szaltókat levág, amikor legyet akar fogni . Ha kirepül egy légy a 3.on, akkor itt ugrana utána? Nem örülnék neki
Itt 2x (kb 2mx5méteres) az erkély, ablakpárkány is van, de nem engedjük ki. Nálam bérházban zárt udvarba kimegy, onnan meg át a szomszéd udvarba de azzal nem tudok mit csinálni, teljesen bezárni nem akarom. Függőleges többméteres téglafalon felmegy, agyam eldobomKölcsönmacsra meg pláne nagyon vigyázni kell.
-
csyo
senior tag
jah, de nem tudom, hogy nem pont ettől lesz-e estelen a cica, hogy nem mehet ki soha, még a gangra sem.
Én simén kinyitnám neki a kisablakot, hogy mászkáljon le a belső udvarra, fedezze fel a szomszéd udvart is:-D
De óvják a Naptól, széltől.
Így esetlen marad, nem?
Legyen szép a napod!
-
Mawyx
őstag
Ebben is lehet vmi. Sokat kell vele játszani, venni/csinálni neki játékokat, de keres az magának, tőlem is ellopkodja mindig a mosogatószivacsot
A nyakörvére ráírtam a telefonszámom, de ahogy dörgölőzik vhogy ledörgöli. A szomszédomban kollégium van, féltem a köcsög egyetemistáktól, múltkor a koliban a hűtőben egy döglött cica volt, vki bezárta és lelakatolta Annyira barmok, nagyon félek, hogy elkapja vmi bunkó és megkínozza. Nem attól félek, hogy eltéved, nem hülye a macska...
-
Borify Péter
aktív tag
az én ricsim is benti cica volt..és mikor kikerült a szabadba igen ügyetlen volt
sajnos még most is az a többihez képest -
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #3499 üzenetére
Ricsi kinti cica volt, csak pár hétig volt benti (amig nálam volt)
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Horgász topik
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Ingatlanos topic!
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6