Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3700 üzenetére
Jah jah
Gerzsi csak ritkán hagyja magát dögönyözni. Rozsdi viszont igényli. Képes órákig rajtam feküdni, de azt főleg imádja mikor sétálok vele föl s alá és közben ringatom mint egy gyereket. Behalok rajtaAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #3701 üzenetére
Minden cica más stílusú. Nagyon ari lehet. Nagyon tudják igényelni a szeretetet meg, hogy figyeljen rájuk az ember.
Bébi mindig jön utánam, vagy ha épp netezek felugrik az asztalra és puszilgat. És ha nem lát senkit itthon, akkor elkezd sírni. Olyankor szólok neki, hogy itt vagyok és szalad hozzám."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3702 üzenetére
Rozsdi mikor alszik és ha álmodik vmit akkor mindig felnyávog és akkor odamegyek hozzá megnyugtatom és alszik tovább.
De ő is felugrik az asztalra mikor gépezek, akkor hanyatvágja magát persze rá a kezemre h ne is tudjam mozgatni az egeret
Meg az asztalon lévő kislámpa alatt szokott szolizni
Melegíti a lámpa fénye és azt szereti, de azt inkább télen. Nyáron a ventillátornál szoktak hűsölniAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #3703 üzenetére
Irtó édi lehet.
Nah igen, pehely ugyanezt csinálja. Ráfekszik a kezemre, vagy épp beül a monitor elé, vagy a legjobb, ráfekszik a billentyűzetre. És ha le is teszem az asztalról, azzal a mozdulattal már újra rajta van. A kislámpás napozás nálunk is menő. Pehely szokása, hogy befekszik alá. Olyankor mindig hagyom, hagy melegedjen. Nagyon kis kedves cica."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3704 üzenetére
Haláliak tudnak lenni ezek a dögök! Imádom őket!
Bár sajnos ennek a befogadott fehérkéne semmi egyénisége nincs. Állandóan nyávog és követelőző és idegesíti a többieket
Már feladtam őt hírdetésbe, hátha kell vkinek, de eddig sajnos még semmi.Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
csyo
senior tag
Miért nem eszi a cica a szárazat?
CSak akkor eszi, ha nincs más a tányérba.
De a szűárazból se mindent eszik meg. A "Profi" gagyi száraztápot csak nézegeti, hozzá se nyúl.
A tiétek eszi a Profi tápot?Legyen szép a napod!
-
Tulipanti
tag
A gagyi tápokat az én cicáim se eszik meg. Ha a cica megszokott egy fajta kaját, akkor az attól rosszabb már nem kell neki. Meg nem is bízom az olyan tápokban. Nálunk a minimum a kitekat, annál rosszabbhoz már hozzá se nyúlnak, nem kell nekik.
Eddig milyen szárazat evett a cica?"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Mawyx
őstag
Metrós márkát Aro tápot nem akarja megenni, a kitekat a nyerő, de nem ehet mindig azt, az azért drága. Én is a sonkát szeretem, de azért nem zabálhatok állandóan sonkát, 400ft-os párizsit eszek alapból, néha meg sonkát, ha le van árazva 900ft-ra.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
szumoo
senior tag
Nálunk úgy van, hogy ha vmi oknál fogva nem márkás tápot kap, akkor nem nagyon ropogtatja. Most is ez a helyzet. Lehet fizetéskor veszek vmi normálisat, mert inkább csak a konzervet tolja magába, amiben meg nem túl sok vitamin és más számára fontos dolgok vannak.
A nyúlon túl?
-
Moneo
tag
A cica aki eltévedt és furcsa helyen lustizik... A kutyus aki tanácstalanul áll a dolog felett és a gazdi aki ravaszul megörökítettet a pillanatot
Imádom ezt a képet -
szumoo
senior tag
Már kérdezni akartam, hogy más macsekok is csinálják azt, hogy ha éhesek, akkor tologatják a táljukat? Mert a mi macskánk olyan, hogy pl. a tápos tálkával azt csinálja, hogy felé megy és az első lábával tolja hátrafelé! Volt már hogy a fürdő előtt találtam meg a tálkáját
A nyúlon túl?
-
Mawyx
őstag
-
Tulipanti
tag
Akkor azért nem eszi meg a Profisat. Szerintem adnak a márkásakba valami pluszt, ami miatt a macska csak azt eszi meg. Szerintem nem érdemes a gagyi tápokkal próbálkozni nála, úgyse fogja megenni. Nálunk is ez van. Már nem is veszünk nekik másfajtát, max. konzervbe vagy ilyen alutasakosba.
A cicák nagyon okosak ha kajáról van szó. Képtelenség átverni őket."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Csemike
aktív tag
válasz Tulipanti #3715 üzenetére
Szerintem a macska azt eszi meg, amihez hozzászoktatják. Gyerekkoromban anyám mindig főzött egy nagy fazék zabpelyhes csirkedarát, aztán azt ette kutya, macska. Ma már konzerveznek mindketten (másik kutya, másik macska), a macsek a DM-ben kapható olcsót kajálja (meg amit mi eszünk, tökfőzeléktől a sóskaszószig mindent megeszik), a kutya is valami "Morzsi" márkajelzést.
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3715 üzenetére
Válógatósak ezek a macskák!
A nedves kajából szinte mindent megesznek, de főleg az alutasakos dolgokat.
A DM-es kajákat az enyimek is szeretik.
Viszont a száraz csak CatChrow meg Freskise.
De h mégis mi alapján döntik el h most ez jó avgy sem az jó kérdésAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
csyo
senior tag
válasz cherilady #3718 üzenetére
nah, pont most adtam neki egy kitekat pulykát (a zöld színűt)
nem kell neki, bele se szagol.Tegnap vacsira, és ma reggelire panirozott csirkét(vagy valami madarat) evett, lehet azt keresi. (vagy az is plyka volt, és most elege van?:-D)
Mindenesetre csak fontorog rá, nem kell neki. Pedig nagyon beregett amikor adtam neki a a kaját
Legyen szép a napod!
-
Tulipanti
tag
válasz Csemike #3717 üzenetére
Hát igen azt eszik meg. Itt a baj. Ha kiskoruktól a kitekat van, annál rosszabbat már nem esznek meg. Nálunk legalábbis ez a menő. Nálunk is eszik a főttkaját is. Bébi kedvence a krumpli, de megeszi a répát, uborkát, paprikát,meg mindent.
cherilady: Igen nagyon válogatósak. Az alutasakosból nekünk is megesznek mindent, de szárazból minimum a kitekat, de persze a wiskas is menő. De azt tényleg csak mértékkel, mert ha arra rászoknak..... tuti, hogy van valami "kábítószer" ezekbe a kajákba. Mert nagyon rátudnak szokni egyfajta kajára.
csyo: Hát akkor nagyon finnyás a cica. Vagy ma csak ilyen válogatós napja van.
[ Szerkesztve ]
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
őstag
Nekünk nem tologatja, cak kapar mellette. Szerintem ezzel akarja jelezni, hogy ez neki nem kaja, hanem az alommal egyenértékű...
Megszokta a Felix-et. Egyszer kapott, aztán azóta balhé van, ha mást kap. bár már azt is kezdi unni, most megint jön majd a Kitekat és a Whiskas."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3720 üzenetére
Bezzeg a sült és a nyers husi az jöhet dögivel
Bár azt csak akkor kapnak ha épp főzök
És levágok a húsról egy kis nyesedéket kapnak.
De mikro csinálom szendvicseket akkor is odajönnek kunyerálni és persze megszánom őket és adok nekik egy kis párizsit vagy sajtot.Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #3724 üzenetére
Persze, azok minden mennyiségben csúsznak. Ez nálunk is így szokott lenni. Mindig kapnak egy kis husit, vagy egy kis sajtot vagy akármit. Imádják az ilyen kis falatkákat. Bébi a nyers krumplit szereti, de azt nem szabadna a ennie a keményítő miatt, úgyhogy arról most igyekszem leszoktatni. Nem egyszerű, mert amint valami leesik a földre, már eszi is.
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #3728 üzenetére
Huuuuhaaa az nem lehetett piskóta. Biztos nem volt éheztetve.
csyo: Szerintem nem egészséges ha egy cica dagi. Reumás lehet meg gondolom más betegségeket is előidézhet. Én úgy gondolom, hogy a 3kg lehet a normális. De persze ez nem biztos. Pehelyke még 3 kiló sincs, nem azért mert éheztetjük, hanem mert ilyen a testalkata.
-
cherilady
tag
Nagy macska volt, kandúr és télen volt olyan dagadt mert akkor csak evett aludt, de nyárra mindig leadta, szal nem volt úgy kövér.
A házi macska sztem azé ne legyen 10kgnál több
A Main Coon viszont eléri a 15kgot, de hát az jó nagy macskaAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
Igen vannak. A sziámi, korat cicák olyanok, de egy cicáskönyvben rengeteg ilyen cica van. De persze házicicában is vannak kicsit kerekebb cicák, meg olyan kis kecsesek. Ez a szülőktől is függ meg a tartástól. De ha cicát szeretnél egyszer, én azt tanácsolom, hogy fogadj örökbe, vagy ajándékba elvihető cicát válassz. Mindenkinek ezt tanácsolom, én nem vagyok híve annak, hogy több tíz ezrekért vegyünk cicát. Annyi kóbor állat van, akik igénylik a szeretetet.
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
A vízlopó-tök:
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
-
Tulipanti
tag
válasz puttputt #3738 üzenetére
Igen ez nálunk is így megy. Bár a wc mögé még nem ült be egyik se. Pehely beül a kézmosóba, és ott fürdik. Bizti azt hiszi, hogy az az ő mini fürdőkádja. Kiskorába mindig ott fürdettem.
-
puttputt
őstag
válasz Tulipanti #3739 üzenetére
Mi egy piros lavórban próbáltuk fürdetni... nagyon pici volt még, de akkora hisztit csapott...
meg általában vérző sebekkel kellett berekeszteniJa! A legfőbb ellensége a piros porszívó volt! ("Tűzokádó sárkány") Mindig menekült előle
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Tulipanti
tag
válasz puttputt #3740 üzenetére
Akkor őt nem lehetett fürdetni. Nem szeretik a cicák a plusz fürdést. Nekem muszáj volt fürdetni őket mert nyakig tejesek volt. Eleinte úgy itták a tejet, hogy belenyomták a fejüket, és lenyalták a szájukról. Na az ilyenek után volt a fürdés. Ha nem fürdetem volna le őket, picit büdik lettek volna.
Hát igen, a porszívók nagyon félelmetesek. Nálunk Pehely szalad előle meg Bébi. Olyan gyorsan elszaladnak, hogy indulhatnának a futóversenyen. Rosszi meg már nem foglalkozik vele, nyugodtan alszik.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz puttputt #3736 üzenetére
A mi macsekunknak ki van téve a kaja mellé egy vizes tálka, napi kétszer kap bele friss vizet. Hiába. Még egyszer sem láttam, hogy inna belőle, pedig imádom nézni, amikor eszik!
Viszont a kis csobogóból a szobában... onnan bezzeg iszik!@puttputt: A fürdetést még mi sem úsztuk meg sebek nélkül. (eddig csak háromszor kellett - szerencsénkre)
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Borify Péter
aktív tag
neki aztán mindenhova bele kell ám mászni
-
Tulipanti
tag
válasz PhoenixK #3742 üzenetére
A vizestálból nekünk is ritkán isznak. Csak ha máshol nem találnak. Imádják az esővizet is. De a felmosó vödör a kedvenc.
Borify Péter: Még szép, hogy be kell másznia.A cicák imádják a dobozokat.
[ Szerkesztve ]
-
Tulipanti
tag
válasz puttputt #3745 üzenetére
Hát meglehet. Ki tudja miért tetszik annyira nekik. De nálunk néha balhé van, hogy kié a doboz.
Fura egy cica lehetett. De a kukában talált falatok biztos jobban estek neki, mint ami a tányérban volt. Bébinek se kell a zsömle, ha odaadom neki, de ha lelophatja, úgy már eszi."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
csyo
senior tag
volt, hogy kerestük a macsát, hogy hol van, és benne pihent egy dobozban.
Élén állt a doboz, így miután bemászott, az "ajtaja" visszacsukódott.
Ha macska lenék, én is bemáésznék a dobozba:-D Jó móka lehet:
---
jaj, meg a nyloszatyor fülén átdugja a fejét, és néha egyik lábát is, aztán meg nem tud kijni belőle.
Azzal mászkál egy darabig a lakásba, kergeti saját magát közben:-DA szemetest nálunk is feltúrja, a popcornos zacskóért ki is szakítja, ha van benne, és széttúrja.
Legyen szép a napod!
-
Mawyx
őstag
válasz PhoenixK #3742 üzenetére
Az enyém se akar inni friss vizet, csak a csapból, amikor fogat mosok vagy valami. A táp mellé pedig többet kellene innia, de fölösleges elétennem, csak a tej fogy el mindig, azt lefetyeli szépen.
(#3745) puttputt: ez is egy az egyben az enyémre vall. Mosogatáskor a kajamaradék megy a kukába, egyszer odanézek, macsnak csak a farka csücske látszott ki a szemetesből, vígan lakmározott bezzeg amikor elé volt téve az a kaja frissen, akkor nem kellett
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
őstag
A tej: Szmöre nem hajlandó tejet inni. Semmilyet. Se sima bóti, se házitej, se laktózmentes...
szerk: Ellenben a sajtot imádja. Főleg a fimomra reszelt parmezánt szereti... pontosabban szeretné nagyon! Lehet, hogy valami elfuserált egeret tartunk???
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera