Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
Még vasárnap telefonáltak. Nem tudom ki vinné el, egy pár ennyit tudok!
Amúgy most már mintha nem nyávogna annyit...Nekem mindegyik macska csinálta ezt a zümmögést! Tök édesek tudnak lenni
Szerintem erre szokták mondani h beszédes macskaAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Borify Péter
aktív tag
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #4156 üzenetére
és ilyenkor válaszol?
--
el kel intézni, mint Eric Cartman: "rossz cicus!" :-D
tegnap nézetem a macska orgiát:Legyen szép a napod!
-
Borify Péter
aktív tag
igen..szokott válaszolni
mikor jön a hűtőhöz kérdem tőle: Hát nem adtak enned?
erre ő: NEEEEEM!..halálkomolyan
néha nyávogok neki
és visszanyávog
és úgy vettem észre próbálja utánozni a magánhangzókat
ha kissé evel mondom ő is
ha á-val akkor ő is
nézzek bolondnak de így van
ricsi a csodamacska -
csyo
senior tag
este kiscicával álmodtam!
egy kis falatka volt!
elfért a tenyeremben is:-DReggelre amikor kimentem, leverte a kávéfőzőt, meg az üvegedényt is, de nem tört össze.
azért megkergettem, h tudja, nem szabad ilyet.
Legyen szép a napod!
-
puttputt
őstag
válasz cherilady #4159 üzenetére
Az "ásítva nyávogás" nálunk is divat volt..., akkor csinálta, mikor sokat dumáltam neki egyhuzamban
A rövid "e" nyekkentés úgy látszik, valamilyen egyenkifejezés, mert én nagyon sűrűn hallottam tőle
A magánhangzókat szintén kimondogatta; amint már írtam korábban, pl. a "szeretlek"-et így adta vissza: "e-e-e" (megnéztem volna, ha kimondja az "sz"-t ); az "Anyu"-t "A-u"-ként utánozta, az "Igen"-t "I-e"-ként. Csak akkor volt hajlandó "diskurzust folytatni", ha jó kedve volt az úrnak..., amúgy meg, enyhe célzással elfordult és a hátsójával társaloghattam volna[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Tulipanti
tag
válasz puttputt #4161 üzenetére
Olyan arik ezek a cicák.
Nagyon tudnak kommunikálni az emberrel. Rosszika nálunk a majom szó kimondásában verhetetlen. Ha megkérdezem tőle, hogy mi vagyok én? , a válasza: majom.
Pehely inkább csak nyüszög. Ha elkezdem rázni akkor is csak nyüszög mint egy játékcica. Bébi meg nem is nyávog, vagy csak nagyon ritkán. De az vicces mert írtó magas hangja van, olyan kislányos."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
puttputt
őstag
válasz Tulipanti #4162 üzenetére
Bizony. Nálam is ment, mikor kicsit megfázott; akkor nem tudott rendesen nyervákolni, hanem csak nyöszörgött (amolyan: eeee hangot hallatva). Mondtam is neki, hogy biztos, kimerült belőle az elem A legjobb, miközben készítettem a kajáját, bámult felfele és ilyesmiket szövegelt: "Be-eee-auáú"
Esetleg kiadhatnánk egy online-macskaszótárat! Lenne rá kereslet!
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Tulipanti
tag
Nem lehetett semmi. Rosszi van amikor bereked, akkor mindig mondom neki, hogy, na látod, nem kellett volna annyit kiabálni velem. Meg annyi hideg vizet inni. Meg amikor nagyon kiabál, max hangerővel, rászólok, hogy ne kiabálj mert megint berekedsz. Olyankor picit visszavesz a hangerőből.
A kajánál nálunk is nagy nyávogások vannak. A konzervet meg csak úgy lehet nekik odaadni, hogy kizárom őket és úgy osztom el, vagy a fürdőbe adagolom ki és úgy viszem ki. Különben nem lehetne a fejüket a tálból kiszedni.A szótár tényleg jó lenne. Az lenne az új szenzáció a neten
[ Szerkesztve ]
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Moneo
tag
Kutya macska harc érdekes eredménnyel
http://blog.mypets.ws/2009/06/18/something-is-wrong-d-funny-cat-dog-coproduction-petsblog-pics/ -
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #4169 üzenetére
Döde:-D
minden este ugat még?
---
jaj, de jól elvannak itt a kosárral.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
-
Borify Péter
aktív tag
ritsi a napokban naon rákattant a májkrémre..már a táp se kell nagyon neki..csak májkrémet akar
-
cherilady
tag
Elvitték a fehérkét
Egy kedves hölgy jött érte!
Biztos jó helye leszAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #4177 üzenetére
Igen ez tényleg jó dolog. Mindenkinek segítenie kéne az állatokat, nem csak megvenni és utána az utcára rakni miután megunták. Valamiért sokaknak nem az a természetes, hogy segíteni rajtuk. Én még egy csigát is beteszek a fűbe a járdáról...
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #4178 üzenetére
Na ezt én is szoktam
De néha úgy poénból fogom őket és összegyűjtöm egy helyre őket és megnézem emnnyi csiga van a sziklakertnél, utánna meg szanaszétmászkálnak.
Gyerekkoromban is imádtam összegyűjteni a csigákat utánna meg néztem ahogy elmászkálnakAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #4179 üzenetére
Igen az ténylég jó. Akárki akármit mond, szerintem aranyosak. Én egyszer haza hoztam egy csomó csigát, egy éjszaka alatt az összes virágról legrágták a levelet, de úgy full kopaszra. Azóta nem hozom őket külön ide, de az utcán mindig elpakolom őket.
-
puttputt
őstag
válasz Borify Péter #4173 üzenetére
1. Örülök, hogy helyet talált a cicus! Nagyon bíztam benne... Egyikük sem érdemli meg, hogy utcára kerüljön. (Mondom én ezt, aki befogadtam az én fekete kis ördögfiókámat a tervezett 1 hét helyett circa 15 évre )
2. A májkrémes macska esete... még mindig jobb, mint amit az enyém működött. A kedvenc "nasija" a tejfölös paprikás-chips volt, ill. lett volna, de nem igazán adtam neki Megette a csokit is (nyalogatta jóízűen), meg minden krémes dologba beletúrt, belemászott.
("Emberi" helytelen és furcsa táplálkozás-topik van, lehetne egy macskás is )3. Tulipanti: Múltkor édesapám rakott vissza egy gilisztát a "füvesbe", miközben úton voltunk valahova, gyalogosan. Egész elcsodálkoztam, de örültem is neki..., mi is "ilyenek" vagyunk, mint te - Nagymamám is folyton "vadászik" az "útszéli csigákra"...
-
Tulipanti
tag
válasz puttputt #4181 üzenetére
Jó ilyet olvasni. Én is ilyen vagyok, a gilisztát is berakom a fűbe, sőt ha katicabogarat vagy valami hasonlót látok, még azt is. Igazából én mindig kiszúrom az ilyeneket.
Volt már olyan, akinek meséltem a csigás dolgaimat, ő kiröhögött, és még hozzátette, hogy ő meg direkt rájuk lép, mert olyan jó a hangja amikor roppan....Na ezen totál felháborodtam. Hogy mondhat valaki ilyet?"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
csyo
senior tag
válasz Tulipanti #4182 üzenetére
én is mndig elpakolom őket az útból.
És remélem egyszer lesz majd valaki aki a vonulási útvonalukat tiszteletben tartja:-S
Mert járdát építenek oda, de esően mindig kersztbe vonulnak..:-(
Egy járat kéne a járda alá, ahol elmehetnek...
Vagy egy kis hézag a két járda közt. Emberek átlépik a hézagot, a csigák meg elférnek...
--
Én enm visszateszem a fűbe, hanem megnézem merra akar menni, és átteszem oda.
Mert ha arra akar menni, akor ujból az uton lesz egy kis idő múlva[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
Tulipanti
tag
Az a baj, hogy nem gondolnak ilyenekre. Sok ember nem foglalkozik az ilyen kis állatkákkal. Pedig biztos megoldható lenne. Sokan úgy gondolják, az csak egy csiga. Pedig ő is él, nem tehet arról, hogy csigának született.
Igen én is odarakom őket ahova indultak. De ha ez nem megoldható, a fűbe rakom be őket, hátha meggondolják magukat.
-
Tulipanti
tag
válasz Borify Péter #4190 üzenetére
Én a cserebogarakat nem annyira szeretem. Nem bántom őket meg semmi, de valahogy nem szimpik. Egyszer nem akart leszállni rólam egy, jött utánam meg minden, azóta kerülöm őket.
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #4192 üzenetére
Nekem is valami hasonló volt. Ja és a múltkor a hátamon utazott egy, én észre se vettem, a párom szólt, hogy ne mozduljak meg, van valami a hátamon. Aztán ő levette. És mielőtt ez történt mondtam éppen, hogy hogy nem szeretem őket. Bosszú lehetett a részükről.
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #4193 üzenetére
Na az lehet
Nekem a pókokkal volt rossz élményem! Gyerekkoromban nyáron néztem a TVt (kalánka nénit ) És 1x csak azt érzem h vmi csípi a fenekem. Erre odanyúlok és egy nagy pók mászott a kezemen...
Akkorát sikítottam a pókot meg levágtama fotelba. Anyám jött megnézni h mi van.
Aztána pók annyira megijedt h meg se mozdult anyám vitte kiAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #4194 üzenetére
Nem lehetett semmi. A pók nagyon megijedhetett.
Nekem a cipőbe volt egyszer, vettem fel és éreztem, hogy van benne valami. Gyorsan levettem, kiráztam, de nem jött ki semmi. Aztán belenyúltam és ott volt a pók,nagy levegőt vettem és kiszedtem belőle. Azóta mindig megnézem nincs e valami a cipőmbe."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #4195 üzenetére
jaj ilyen storym nekem is volt, csak nekem a szobapapucsommal.
Olvastam a fotelban és pont szembe volt velem a papuszom csak a szoba egyik sarkában. És pont úgy rávilágított a lámpa fénye. És valami világított a papucsban.
Gondoltam biztos szilveszteről maradt csillámpor vagy ilyesmi.
Aztán rá 2 napra takarítok és mondom kirázom a papucsot (amúgy amit nagyon ritkán hordok). Erre egy óriási pók mászott ki belőle, de hatalmas volt és annak világított a szeme!!! Félelmetes volt. Kivittem a teraszra és ráuszítottam Gerzsit, ő meg szépen eljátszott a pókkalAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #4196 üzenetére
Huuuuu az nem lehetett semmi. Ijesztőek tudnak lenni ezek a kis állatkák.
Azt bírom még ilyenkor nyáron, hogy a nagy pókoknak kikelnek a kispókjaik, és tele van az udvar mini pókokkal és már van saját hálójuk. Alig látszanak még, de már saját hálójuk van."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #4197 üzenetére
Jah jah!
Mikor a sok kis sárga keresztespók bébi egymás hegyén hátán vannak és kicsit megbököm őket és elkezdenek nyüzsögni, juj....
De 1x volt h a nagy pókanyuka behozta a hátána kicsiket és nézem h mi a fene h néz ki ez a pók erre megbököm és a kicsik lejöttek a hátáról és elkezdtek szaladgálni én meg nem bírtam őket csapkodni nahogy eláraszák a lakást aztán behállóznak minketAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #4198 üzenetére
Igen nagyon tudnak nyüzsögni. És mindenre ráköltöznek. A múltkor biciklivel mentem, és akkor vettem észre, hogy egy kis potyautas van a bringán. Inkább leraktam róla.
Biztos azt gondolta, hogy bent jobb lesz a kicsiknek. Vagy csak kirándulni vitte őket."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
puttputt
őstag
válasz Tulipanti #4182 üzenetére
Lehet, hogy sokat evett már belőlük, "főtt csigát", ilyesmit Azok valóban "roppannak"
Nagy bogárgyűjtő és -tartó hírében álltam. Kisgyerekkoromban gyufásdobozban hurcoltam fel őket a társasház kertjéből, aztán etettem őket, ilyesmi...
A nagy pókírtó szörnyeteg (ld. macskám) mellett nem nagyon kaptak szerepet a "kisebb lények"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egérpad topik
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest