Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pigsty

    aktív tag

    válasz Zeki #9787 üzenetére

    bocs, ha előbb kicsit éles voltam, nem tudom eldönteni, rám akartatok valami csúnyát írni, vagy a szitura.
    ok, az interpretálástól sok függ. igen, értem, jó az áldozathibáztatás,kivéve ha nem.

    egyszerűen érdekel, jogilag mit lehet tenni, ha a lakásárak magasak, meg az albérlet is.mi van, ha akármennyire kivonnád magad, rád másznak, nem hagyják abba a piszkálgatást.

    nem, 1 éve már próbálok felül emelkedni, csak aludni itt;
    van jó munkahelyem, jó munkatársakkal, válogatott, nemzetiközi társasággal, jó levegőn...hobbik, azokkal foglalkozom.

    CineDog1: hát ja el kell költözni, ha nem is tanyára, de kertvárosba...
    bár, vannak rendes lakóközösségek is, volt osz.társam nagyijának házában még festményeket is kirakott egy művész szomszéd. felújítás, kert, okésan ment.

    ez egy munkás lakótelep ahol vagyok.volt, hogy 2 évente egymásnak esett 1-2 ember. volt hogy a itt lakó,akkor közös képviselő, 2 méteres férfi, jött anyámhoz, védje meg a szellőztetős fickótól.
    olyanok voltak, hogy egyik lakó egész télen minden ajtót, ablakot kinyitott, ha kellett naponta többször, mondván büdös a pince. jól kihűlt a ház. minusz 15 fokban is. lépcsőházi növények mind elpusztultak.
    új földszinti lakos - előzőt saját lakásában, itt, megölték - megleste, kiment, hárman sarokba szorították a szellőztetőt, tépték a szakállát, ment az ordibálás, senki nem ment ki megnézni, mi van. attól fogva nem volt több szellőztetés.

    ugyane szellőztető ilyeneket mondott, nekem, 3-4 évesen, le kellene tépni a fülem, anyámat lekurvázta mások előtt. nem is egy alkalommal.

    volt olyan, valaki kiszedte a kukából a szemetes zacskót, és a postaládánkra akasztotta. Vagy a gázóránkra rakott, kidobandó újságokat, pizzás dobozt a ajtónk elé dobta. vagy a postaládába gyűrte a pizzás dobozt. hát, ráér, nyugdíjas ő is aki tehette....
    volt egy időben, pár autó kerekét kiszúrták reggelre, meg karcolták, vagy visszapillantót törték le. tanú soha nem volt. kamerát meg nem akartak felszerelni.

    igen, biztos mi vagyunk összeférhetetlenek, mi provokálunk másokat, ezt is ignorálni kell.

    az, ha 30 év alatt egyszer elkap az agyvíz ilyen előzmények után, az meg érthetetlen, erkölcsileg igazolhatatlan.

    Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Új hozzászólás Aktív témák