Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BioNiCMaN

    addikt

    válasz #95590400 #2399 üzenetére

    "kezdjük azzal, h szinte tuti nem történt még gyanúsítás, hanem ismeretlen tettes ellen nyomoznak, mert akkor nem kérték volna be az iskolától a személyi adatokat."

    Valószínű, hogy nem történt gyanúsítás, hiszen ezt írta OgKush. Tuti, hogy nem ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, hanem XY és társai, hiszen konkrét személyek adatait kérték az iskolától.

    A "Jártál már rendőrségen?" kérdésemre adott válaszod alapján kijelenthetjük, hogy "drogügyben" nem vagy otthon? ;)

    abban meg gondolom egyetértünk, szó sem lesz majd annak az esetében elterelésről, akit esetleg a 10 srácból, akire majd a frászt hozzák, feldobnak mit terjesztőt.

    Tegyük fel, hogy feldobnak 1 emberkét, ez még mindig kevés az én olvasatomban korpusz nélkül, mivel - várhatóan - miután lecsillapodtak a kedélyek mind a 10 emberke változtat a kis vallomásán és bizonyíték nélkül egy lufi megint csak az egész ügy.

    Visszatérve egy korábbi felvetésedhez:
    10 ember, na az már tisztességes ügyszám, amiből már fel tudnak mutatni valamit.

    Ja 10 megszüntetés, amelyek a statisztikában irrelevánsnak számítanak, tehát csak az idő és az energia, illetve az adófizetők pénze ment el vele, ahelyett, hogy esetleg kicsit fontosabb dolgokkal foglalkozna a rendőrség.

    Van egy elméletem arról, hogy mi a baja állambácsinak pl. a füvezéssel (nem népszerűsíteni akarom, de...): Nincs belőle adó formájában bevétele. De azt nem értem, hogy miért nem árulják mondjuk kijelölt helyeken szépen zárjeggyel ellátva? Lássuk be, az utolsó banánköztársaságban csak az nem vesz füvet aki nem akar. Az eltereléssel (ami véleményem szerint egy nagy semmi) nem ér el senki semmit, viszont megint csak szép pénzt emészt fel... :U Egy átlagos kábszeres ügy az adófizetőknek (tegyük fel, hogy az ügyben nem csak pozitív pisi, hanem mondjuk valamiféle anyagmaradvány is van) kb. 200k-ba fáj (ha csak pisi, akkor ~70k) és ezt a bűnügyi költséget - egy elvégzett eltereléssel - benyeli állambácsi, csak azért, mert részt vett a páciens egy 24 órás (fél év alatt elvégzendő) elterelésen. Itt a bajság :U

    Aki egyébként a legnagyobbat szívja az egész üggyel, az a nyomozó, aki megkapta...

    Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.

Új hozzászólás Aktív témák