Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz DEJVID #84427 üzenetére

    - OneOdio Studio Pro (30 vagy 50, ugynanaz, csak más a színe). Arra figyelj, hogy a "vám" határ fölé ne menjen a posta ára, ebben a hónapban az kb. 38 dollár. Most ilyen so-so az ára, volt már olcsóbb is (én még 25 dollárért vettem), de az amazonos 40eurós árat szerintem nem éri meg. A párnája memóra habos, és jóval drágább kategóriában is megállja a helyét. De csak a vastag pánás. A vékony (a Standard) párnás elég gatya.
    - JVC HA-MR60X (ezt nem hallottam, de állítólag valami nagyon sok bass, meg XX van benne). A párnája ránézésre pont olyan gatya, mint az olcsóbb OneOdioé.
    - ha találsz valami jó állapotú használt Sony MDR-1A-t. (Az OneOdio mélyebbre lemegy.) Nagyjából 25körül mennek, ha egyáltalán találsz, mert most már csak 1-1 alkalommal kerül fel apróra is.
    "Szofisztiáltabb" bass esetén:
    - CAL!
    - Superlux HD685. Bodznak volt, neki sok volt benne a bass. Én nem hallottam. Volt már nagyból 10ezerrel is olcsbóbb, most szerintem nincs jó ár/értéke. 27-28ezerért már nem Superluxot vennék.
    - Audio-Technika M50X
    - Denon D1200.
    - Sony MDR-1AM2. Elődje állítólag jobb anyagokból készült, hangja talán valamivel világosabb, mint a sima 1A, de itt is sok a bass. Audiofilnek legalábbis.

    Állítólag a Grado-kban sincs mélyhiány, de én ezt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák