Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balisz

    senior tag

    válasz fattyu #51647 üzenetére

    Lehet hogy neked mint aktív résztvevőnek ne tűnik fel, de akkor leírom hogy egy külső szemlélő szemszögéből hogy néz ki a topic: Ugyanazok az emberek beszélgetnek itt hétről hétre, hónapok, vagy akár évek óta. Ezen felül jönnek kérdezők, akik tanácsot akarnak kérni, ha "jót" kérdeznek segítetek nekik, ha rosszat akkor (néha elég érdekes stílusban) elkülditek őket. Most is több hozzászólás csak arról szólt hogy különböző emberek küldik máshová a kérdezőt. Nem lenne egyszerűbb megválaszolni a kérdést? A topic is átláthatóbb lenne.

    Az összefoglaló nem elolvasásáról meg annyit, hogy ez mindig is így volt, így van most is és így is lesz mindig. Ha meg minden le lenne írva az összefoglalóban akkor minek egyáltalán ide írni? Baráti beszélgetés gyanánt?

    És annak ellenére hogy azt mondod hogy nem pörög a téma, rendszeresen érkeznek vezeték nélküli fejhallgatókról is kérdések. Szóval én még mindig úgy látom hogy a kemény mag nem akar ezekről beszélni, a kérdezőket érdekli, csak elkülditek őket. De ha ezt akarjátok akkor legyen ez, csak kíváncsi voltam. Ez már kielégítő válasz is volt, köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák