Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothl

    addikt

    Gondoltam jelzem, hogy kezdem megkedvelni a level on-t mégiscsak, bár elsőre nagyon lehúztam és majdnem kidobtam a kukába.
    Felfedeztem, hogy ha egy kicsit jobban hátrahajtom a pántot, hogy pont függőlegesen álljanak a párnácskák, akkor nem kotyognak ki ütközésig mozgásra és nem pattog, csak minimálisan.

    A cserélhető kábel füles felőli dugója még mindig túl nagy így kabátos időszakban, boldogabb lennék egy vékonyabb, headset vezérlő és hangerőgombok nélküli kanóccal, de ez asszem nem megoldhatatlan feladat.

    Ami a hangját illeti, kellett neki pár nap járatás, de valahogy úgy tudom megfogalmazni, hogy kinyílt, és ad már olyat, ami miatt a régi, relatíve minőségi (gr07) in-earemet sem sírom vissza.

    Most már meg tudom érteni az in-ear vs. on és over ear tábor érveit, de már azt is értem, mi a szép az utóbbi kettőben, és akkor ez még nem is egy komoly fejhallgató.

    A hangnak tere van, szellős, teljesen más mint egy in-ear által nyújtott élmény...valahogy természetesebb a részletgazdagsága, árnyaltabbak a hangszínek, az egésznek sokkal élőbb jellege van.

Új hozzászólás Aktív témák