Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • osonte

    senior tag

    Sziasztok!

    Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok olyan fejhallgatót ajánlani, ami nagyjából két fejhallgató keveréke, már mint hangban. Adott a zárt AKG K371 nagyon jó mélyekkel, kellemes középpel, de a magasnál van némi hiányom, egy kicsit nyomottabb, mint amit szeretnék. A másik pedig a nyitott Sennheiser HD 560S, ami meg pont fordítva tetszik, a magasak szépek, ott nincs hiányom, plusz a részletek hangosabbak, talán több is van, de nem tolja túl, a közép ott is rendben van számomra, viszont a mély van, hallatszik, de hiányérzetem van benne, közel sem olyan, mint az AKG-nél. Nem akarok U vagy V karaktert, de az jó lenne ha az egész mélyre lemenne és magasak fel és mindezt megfelelő mennyiségben tenné. Lehet ilyen fejhallgató (elsősorban zártban)? Természetesen sokat olvastam, de mindenről találok valamit, amit esetleg többen említenek és ami miatt elijeszt. Jó lenne egy viszonylag könnyebb fejhallgató súlyra, ami mobilról lenne hajtva, annak a kimenetének mobilhoz képest jó hangja van, de nem egy erőmű (K371-et könnyen hajtotta, a HD560s-nél éreztem, hogy talán lenne igény egy külön DAC-ra).

    Az a baj, hogy volt már Hifiman Edition XS (bár az pont nyitott és nem könnyű), de sajnos nem felejtettem el a hangját, pedig nem most volt. :W Az bejövős volt nagyon és bár maradt benne bőven tartalék telefonról hajtva, de úgy is jól szólt (mondjuk akkor volt hozzá DAC-om is, csak próbáltam telefonról).

    Most viszont max 70 ezer körül lenne a megfelelő ár, tudom drágábban könnyebb lenne. Esetleg a Meze 99 Classsics-ra gondoltam, használtan, mondjuk azt sosem hallottam, a márkát sem ismerem. Arról olvastam, hogy több a mély, de szépen és jó értelemben több, főképpen az olcsóbbik Meze 99-hez képest. Illetve ha az esetleg az érdekes lehet a számomra, akkor van hangban különbség a Silver és Gold verzió között?

    Előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák