Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz MadKet #100035 üzenetére

    A Denon kifutott termék, arra már kis esély van, hogy fel tudod próbálni.

    Ha csak kényelmi probléma van, akkor akár egy OneOdio Studio Pro-50-es is jobb választás tud lenni, de ott nem kapsz hozzá plusz párnát. Viszont gyakorlatilag olyan vezetékkel használod, amilyennel akarod, a tervezett projektedhez is jó lehet (egyik jackről leszeded, rárakod a másikra). Nem hatalmas ugrás az EVO után, de szerintem jobb a hangja és egy fokkal az anyagmnősége is. Arányaiban annyival drágább is.

    Egyik fejes, ami elfelejtődött az elmúlt évek alatt a Superlux HD685-ös. Elég vegyes a megítéséle, pár darab akad csak a fórumon, viszont évek óta 20ezer körül maradt az ára. Nem tudom "ajánlani", mert nem ismerem, de bedobom, hátha valaki kedvet kap hozzá, és ír róla pár sort. Találtam olyat is, akinek jobban tetszett a hangja az EVO-nál, és még a vezetéke is cserélhető.

    Érdemes még akciókat figyelni. Amikor írtam a korábbi tanácsot, Cloud II-es drágábban volt csak, mint az Alpha (vagy én nem találtam), de most relatíve jó áron van ITT. Ahhoz is kapsz 2 pár párnát, meg egy dedikált DAC-ot is. Mikrofont meg leszeded, ha nem kell. Sajnos nem cserélhető a vezetéke, de alapban nem túl hosszú, a megoldásodhoz (TV-hez hosszabbítóval) lehet az is jó. A műbőr párnája se olyan jó minőségű, mint az Alpha-é.

    A Cloud Alpha-nak cserélhető a vezetéke, de a vége 4 pines (a mikrofon miatt). És a vezetéken lévő potméter egy idő után megadja magát (szóval kell is cserélni). Amióta a Kingstontól átkerültek a HP-hez a Cloudok, a minőségük állítólag "nem lett jobb".

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák