Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dezz

    nagyúr

    válasz #95904256 #3877 üzenetére

    "Nem tudom miért nem jelent meg, velem nem közölték. Te vagy a jól értesült, így gondolom majd megmondod ezt is. Bár azt már észrevettem hogy amiről még csak hírek vannak az számodra már egyértelmű, szóval készülj fel hogy azért kétkedve fogom fogadni."
    Velem sem közölték, viszont le merném fogadni, hogy nem a magasabb TDP miatt... Hiszen már a piacon vannak az AM2+-os lapok, amiknek kötelezően el kell bírniuk vele. Szóval kiegyezhetünk egy 99.99%-os valószínűségben, hogy nem emiatt nem jelent még meg.

    Az "egyértelmű" meg arra vonatkozott, hogy azért definiált egy magasabb TDP osztályt, mert egyes magasabb órajelű változatok ide sorolódnak.

    "Hogy is írtad? Lehet. Legalább már nem egyértelműen állítod."
    Azt eddig sem mondtam, hogy biztos minden tuning AM2 lapban menni fognak ezek a változatok, azt meg főleg nem, hogy az összes AM2 lapban. Az viszont bizonyosság, tény, hogy a tuningoltan 125W-nál jóval többet fogyasztó csúcsprocik működnek a tuninglapokban - anélkül, hogy tönkremenne a lap. Még egy olyan esetről sem hallottam, amikor ettől tönkement volna egy tuningra szánt lap. (De még olcsóbb lapokról sem.)

    "Ez is lehet. Még egy lehet. Ez az amivel sokra nem jut senki."
    Itt csak annyi a lehet, hogy nem feltétlenül konkrétan 9900-asokat küldtek (bár mintha láttam volna erre is példát, de most nem állok neki megkeresni), hanem legalábbis Engineering Sample-ket, amik alkalmasak a 9900-as helyettesítésére. Ez meg is történt, a fogyasztást is lemérték, és az eredmény a 125W-os határ közelében mozgott. Újabb tény. Pedig ez még bőven nem a legfelső várható órajel.

    "Ezek után újabb "lehet ez is, lehet az is" dolgokat szedtél össze magyarázatként. Te mondtad a "biztos" dolgokat, én meg egy-egy második lehetőséget. Az hogy leírod mégegyszer az álláspontod, nem jelenti azt hogy a többi lehetőség megszűnik."
    Ha még így is lett volna, amivel nem igazán értek egyet, az én lehetőségeim - úgy vélem - jóval ésszerűbbek voltak, mint az általad felvetettek. Meg volt néhány nem kielégítően megindokolt alternatív lehetőség-felvetés is: "nem így van, mert nem hiszem". :)

    "LOL. Magam is mérnök vagyok és terveztem egy rakás dolgot, még tápáramköröket is. Tudom hogy mi az hogy biztonsági ráhagyást. Bocs dezz, de ez a szembe hazugság már egy kicsit erős, még tőled is..."
    Magadnak mondasz ellent. Én azt írtam, a ráhagyás (legalább egy biztonsági ráhagyás, ill. adott esetben még több a tuning kedvéért) bizonyosnak vehető, te meg azt, hogy az egész "szerencse dolga".

    "Én nem vitattam hogy nem definiált vagy definiálhatott TDP osztályokat. Tőlem definiálhatna akár 1000W-osat is."
    És, szerinted miért definiált egy magasabb osztályt? Unatkozott?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák