- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
hi
van olyan msn megoldas, ami melohelyi tuzfalon ki tud menni? http proxy van, socks5, user pass, minden van, de hiaba allitom be pidgin-t vagy amsn-t (mind2 a portabbleappsrol, mert installalni se tudok) nem hajlando kapcsolodni. www.ebuddy.com megy, de nem webes megoldast keresek. vmi otlet?
koszihüllő
-
7
addikt
Regisztrálj egy Jabber accountot, amit elérhetsz ugyanúgy Pidginnel (bár én inkább a Gajim-ot javasolnám, ami nem összekeverendő a Gaim-mal). Aztán állíts be hozzá egy transportot az MSN-hez.
Jabber servernek javaslom ezt: jabber.rootbash.com - viszonylag gyors, megbízható, sok transportja van.
Lehet, hogy a Pidgin nem kezeli a transportok felvételét. Ha mégis azt akarod használni, akkor vedd fel a transportot Gajimmal. Ezt csak egyszer kell elvégezni, utána már a Pidgin is csatlakozni fog MSNre neked, ha fellépsz a Jabber accountodra.
-
Jimmy8
senior tag
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
WL2009.
fájlküldésnél kiírja,h a kiválasztott fájlátvitel nem biztonságos.
csak becsomagolt fájloknál figyelhető ez meg.
nem lehet ezt vhogy kikapcsolni?
kicsit idegesít.Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok!
Most telepítettem újra a windowst(xp), felraktam a live messengert, de nem akar bejelentkezni. Webes felületen be tudok. Mi lehet a gond?
-
buherton
őstag
Sziasztok.
Az lenne a problémám hogy Pistán adott a 8,1 verzsön, de a 8.5-t nem hajlandó feltolni. Mikor a telepítés következne, akkor fatális hibára hivatkozva megszakítja. Próbáltam több helyről leszedni, de a méretből ítélve ugyanazokat szedtem el...
Válaszaitokat előre is köszönöm
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
pete_21
addikt
WLM 2009-ben, ha én próbálok indítani egy játékot, azt írja, hogy nem Windows Live Messengerem van, és töltsem le. Ha a partner indít, el tudom fogadni, és minden nem gond nélkül. Csak én nem tudok kezdeményezni...
Van valakinek ötlete? -
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet a 2009-es Messenger-ben beállítani, hogy ha új ablakban megnyitom a partner-t, ne jelenítse meg a korábbi beszélgetéseket?
A 8.5-nél sikerült beállítani, de most nem találom.
További szép napot. -
scope2007
addikt
gondolom ez már elhangzott itt már párszor de azért beírom!
az alap messenger gyors eltávolítása:
1. Start > Futtatás
2. ezt másold be: rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
3. Nyomj egy OK-t, és az alap messenger a múlté.CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Pubszon
veterán
Hali.
8.5-öt használok a 4.7-es plusal és kérdezte hogy frissítse e a plust mert van hozzá frissítés.
Ajánlott e frissíteni, és ha igen, akkor hogy kell mert a mégse-re nyomtam és most meg nem kérdezi meg.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem a messenger live 2009 (14.0.8050.1202) verzióját és nem tudok bejelentkezni.
A bejelentkezés gombra nyomva kb 2 mp után jön az ablak:
We can't sign you in to Windows Live Messenger80040154-es számú hiba: Nem tud bejelentkezni a Windows Live Messenger programba
Megtettem amit a help javasol. konzolba beírtam a megfelelő parancssort, leokéztam, de ugyanaz a helyzet. Mit tudok tenni?
Oppo Find X5 PRO
-
-
benz
csendes tag
sziasztok, vki nem tudna egy olyan oldalt ahol a 2009s új messengerhez témák találhatók?
-
szöSsZI
tag
Ha nem megy a konzolos dolog, próbáld meg a 2. és a 3.-as lépést ahogy a leírás ajánlja: error: 80040154
-
samgar
őstag
Egyik megoldás után sem működött, leszedtem. Tudna valaki adni olyan linket, ahonnan a teljes messenger live 8.5 letőlthető, tehát nem csak a 2 mega körüli telepítője?
Oppo Find X5 PRO
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki, hogy tudnám leírtani ezt az msn vírus izét?Kaptam egy linket ami elött vmi foto szó állsz és a linkbe benne volt az email címem valahogy igy nézett ki az üzenet http://www.hi5-images.com/img.php?=xxxxxxxx@fibermail.hu ,persze az x ek helyén a címem van de nem ez a lényeg.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Olyan elő szokott nálatok fordulni,hogy akivel beszéltek,attól nem kapjátok meg az üzenetet?Ha viszont kilépek és vissza,akkor feldobja az ablakot,hogy üzenetet kaptam,miközben nem voltam elérhető.
-
szöSsZI
tag
válasz Jégkokó #4886 üzenetére
Honnét kaptad a linket? Valamelyik ismerősöd üzenete ként?
Ebben a topicban úgy olvastam, hogy ha ismerősödtől kaptad üzenetben, akkor neki kell jelszót váltania és persze a gépét vírus irtóval átvizsgálni.
Gondolom evidens, hogy a te gépedet sem árt átnézni.. Ha még nincs nálad használatban, akkor ajánlom az Anti-Malware programot.
Vagy keress vissza, talán vannak más vélemények is, mivel mostanában elég gyakori probléma.. -
xtmod
senior tag
ha valakit érdekel, a your unintaller plus, csont nélkül leszedi a rakoncátlankodó live mes. 9-et win 7-ről. nekem nem akart bejelentkezni. percekig egyhelyben állt. mindíg a tűzfalra panaszkodott, ami persze hülyeség, mert ha lelőttem, plusz a routernél is kikapcsoltam a tűzfalat, akkor is ezt csinálta. vezérlőpulból "természetesen" nem lehet eltávolítani, ezért lenyomtam ezzel.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám az MSN messengerrel kapcsolatban.
Barátnőmnek van egy régi p2-es gépe és fel lett rá téve a Live Messenger. Mivel ez eléggé megfogja a gépet, gondoltam felteszek egy régebbi kevesebb erőforrást igénylőt, mivel az is tökéletesen megfelel erre a célra. Letöröltem a Live Messengert, majd feltettem az MSN Messenger 7.0-t. Eddig tökéletes is lenne, de utána feltelepítettem az Messenger Plus! 3.54-et, és a partnerek nevét nem formázza, ugyan az a sok kriksz-krax van, mintha nem is lenne fent Plus!.
Kérdésem az, hogy mivel lehetne működésre bírni ezt a funkciót, vagy melyik lenne az az utolsó legrégebbi Messenger/Plus! verzió ami már hibátlanul kezeli ezeket(gondolom a Messenger 8-9 megjelenésével más lett a kódolása)???„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
xtmod
senior tag
használ valaki közületek windows 7-en messengert? ha igen melyiket? nekem eddig, az angol kilences, és a magyar 8.5-ös nem csatlakozik, a német 8.5-ös fel se települ. úgy néz ki, mintha feltenné a komponenseket, de a végén szépen pirossal kipipálja őket és semmi sem települ.
-
-
Furky
őstag
Hi!
Ma érdekes hibába futottam bele. Nem tudok bejelentkezni, mert a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető. Próbáljam meg később újra...
Error code: 8e5e05f6
Keresgéltem neten, de semmi hasznosat nem találtam eddig. Viszont ugyanezen a gépen, akár ugyanebben az időben egy másik (régi) címemmel be tudok jelentkezni minden probléma nélkül. Windows Live profilomba is be tudok lépni a használni kívánt msncímemmel. De ez a fránya messenger nem akar működni. Vista-t hazsnálok jelenleg. Ötletetek van-e? Előre is köszönöm!
-
Furky
őstag
Változtattam jelszót, a hiba ugyanaz.
meebo.com-on is be tudok lépni a fiókomba
Egy másik gépen is be tudtam lépni (Windows XP), igaz ott még 8.5ös messenger van fent, vagy a 9.0 legeslegelső beta-ja talán, ami még kb. úgy nézett ki, mint a 8.5ös is.
A legújabb messenger live-ot újratelepítettem ezen a gépen, a hiba még mindig fennáll.
Mit lehet még megpróbálni vajon? Restart is volt már vagy 4-5x... -
xtmod
senior tag
válasz Apollyon #4898 üzenetére
a windows 7-en avg internet security 8-ast használom ideiglenesen, + a router szoftveres tűzfalát. ha mind a kettőt kikapcsolom egyszerre,akkor is ugyanaz a hiba. legalább 2 percig próbálkozik, aztán a szokásos hibaüzi. az is lehet, hogy igazából nem is az a baja. a windowsoknál előfordult már soxor, hogy hülyeségeket írtak ki. lehet, hogy valami más programmal akad össze. pl. a lányom gépén egy szótárprogi, mindíg a routerre panaszkodott. van rá lehetőség, hogy egyes problémás programoknak, külön portot, stb. lehessen beállítani. próbálkoztam is szorgalmasan, ki is kapcsoltam ott is. de semmi. bosszankodtam, mert nem volt olcsó. kiderült aztán, hogy az xp egyik biztonsági frissítését nem szerette, de a gateway-re panaszkodott!!! találtam rá javítást is, de azon a gépen nem működött. fogtam, szépen leszedtem a biztonsági frissítést, és egyből megjavult. úgyhogy, kíváncsi leszek, hogy ez esetben a messenger mit is nem szeret igazából.
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
bármit csinálok nem indul az msn.
2009es van fent.már leszedtem,visszaraktam...ugyan az a helyzet.
bejelentkezik,majdA(z) Windows Live Communications Platform hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
és kijelentkezik.de maga a program nem áll le.csak nem tudok bejelentkezni...
ötlet?Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest