- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Lenry
félisten
létezik a messengerhez, vagy a plushoz olyan plugin / addon / script / akármi amivel bizonyos embereknél le tudom tiltani az egyéni smileykat? van nem egy olyan ismerősöm, akinek szinte minden második karaktere helyett valami szines-szagos mozgó bizbasz van, és nagyon idegesít
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
breed30
tag
Hello Start menü Futtatás parancsát, majd írd be a mezőbe a Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll parancsot, és katt az OK gombra.
Egy üzenetnek meg kell jelelnie, hogy a művelet sikeres volt-e vagy sem. Ha a művelet sikertelen volt, akkor csináld a következő lépést, ha az is sikeres, akkor folytasd a harmadik lépéssel.
Vagy Telepítsd újra az MSXML3 fájlt.MSXML (Microsoft XML Parser) 3.0 Software Development Kit (SDK)
Ez a progi kell hozzá.
Katt a lap alján látható msxml3.msi elemre, és a telepítés befejezéséhez csináld amit a varázsló ír.
Indítsd újra a gépet és próbálj bejelentkezni.
De a rendszeridő miatt is lehet. Routert használsz?
Talán menni fog. -
Thusor
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a Windows Live Messenger 2009-el, hogy ha az egyik ismerősöm nincs kapcsolódva és én üzenetet szeretnék neki küldeni akkor legalább 10 alkalomból csak 1-szer sikerül elküldenem az üzenetet, mert mindig azt írja ki, hogy "az üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni", ha pedig csatlakozik a partner akkor meg simán elmennek az üzenetek. Szerintetek mi lehet a gond? Pár napja kezdődött ez a probléma, előtte ezt nem tapasztaltam.
A segítségeteket előre is köszönöm.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Nunder
őstag
-
breed30
tag
Hello ezt a progit próbáld Msn E Fix képes kijavítani a következő hibakódokat. :80072ee680048820 80048416 81000314 81000301 81000306 81000344 80048412 80004005 81000378 81000370 800b0001 80040111 80048869 81000362 80040154 8004840a 80072ee7 800401f3
Csak az a baj hogy Magyar nyelvet nem tud.Thusor : Ha csak annál az egy ismerősödnél van akkor az ö készülékében a hiba.
Lenry :Holnap letöltöm a Messenger Discovery 2-öt, megnézem mert engem is zavar a sok villogó hülyeség, pont jókor írtál mert holnapra terveztem úgyis ha működik megírom.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
-
Lenry
félisten
ez nálam is jelentkezik mostanában... van olyan ismerősöm, akivel rendszeresen úgy beszélgetek, hogy ő rejtett.... ha egy ideig nem írunk, akkor utána már csak 2. vagy 3. alkalomra küldi el az üzenetet
(egyébként ilyenkor bontja a kapcsolatot a messenger, és gondolom a rejtett mód miatt nem tud normálisan újrakapcsolódni, így én valami központi hibának gondolom)breed: kösz, legalább nem nekem kell kísérleteznem vele
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
breed30
tag
Valaki nem küldött neked csak egy linket vagy képet? Úgy hogy nem volt bejelentkezve.
Nekem volt az unokaöcsémtől kaptam. Lehet egy vírus, mostanában van egypár ha megnyitod a linket vagy a képet megfertőzi.
Bocs nem is vírus hanem féreg, ráadásul befolyásolja a programokat.
Csinálj egy alapos víruskeresést ha kaptál ilyen linket. Én leirtottam azóta nincs gondom.
Ha nem talál semmit akkor egy Msn újratelepítést ajánlanék.Nunder: Kemény ügy próbáld ezzel a pogival ami hsz-ben van, ez a registry-böl is kiszedi meg a plus-t is szed le mert az is tárol beállításokat.
Meg nem használsz más gépen is MSN-t mert akkor is csinálhatja ezt. A több helyen való bejelentkezésben a másik gépen állítsd be a jelentkeztessen ki más helyről vedd ki a pipát. Mert ha más gépen bejelentkeztél ez okozhat a WLM-ben összeugrást.
És neked is jó lenne egy víruskeresés. Hátha van egy féreg.[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
válasz breed30 #5812 üzenetére
Tehát ha mondjuk a meebo.com-on be vagyok jelentkezve akkor nem is fog engedni belépni? Nem mintha nem próbáltam volna már ki anélkül is, csak hátha ez után a progi után már menni fog. Fejleményeket megosztom.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Nunder
őstag
Bocs a dupláért, de időtúllépés
Az összes Live dolgot le kell törölni? Gondolok itt a bejelentkezési segédre, az Essentials-re, a feltöltési segédletre stb. Egyszóval minden Live-ra. Mert azok szerintem nem kapcsolódnak hozzá, de javíts ki ha tévedek.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
HUNTeeJay
csendes tag
Üdv!
Az én problémám, hogy egyszerűen nem jelenik meg egyetlen egy partner sem a listán. Sikeresen be tudok jelentkezni, de a WLM 2009 nem jelenít meg egy ismerőst sem (7.5 igen).
Ez a hiba már régen jelentkezett visszaraktam a 7.5-öt és nem foglalkoztam vele, viszont most újraraktam a win-t, de a hiba még mindig jelentkezik, de már sokallom, hogy 7.5öt kell használnom.
Mi lehet a hiba? Biztos a net kapcsolattal van a gond. Kikapcsoltam windows tűzfalat is meg a routeren is a tűzfalat, de nem segített. Esetleg egy portot kellene forwardolni?Segítsééég !!
TJ
-
Yahoo
aktív tag
Sziasztok!Eléggé reménytelennek tűnő problémával fordulnék hozzátok, de hátha tudtok segíteni!Az a helyzet, h a megosztási mappánkban tárolt fájlok nagyrésze egyszerűen kitörlődött!Fogalmam nincs, h hogyan történhetett!A helyzet a következő: 100%-ban szinkronizált megosztási mappák két fél között, egyszer csak arra lettünk figyelmesek, h a partnerem gépcseréje után (a fájlokat ugye kezdte szinkronizálni az új gépre) az én gépemen eltűntek a mappából a fájlok és csak azt szinkronizálta az övére már csak, amik az enyémen maradtak...!Úgy döntöttünk, h visszatesszük a régi gépet, amin ugye előzetes meggyőződés alapján fent volt az összes fájl, amit a megosztási mappánk tartalmazott eredetileg!Megtörtént a csere, és lám, indul a szinkronizálás, nahde nem az én gépemre kerültek át a plusz fájlok, hn az övéről törlődtek a meglévők....!Azóta nincs semmi előrelépés, próbáltam a gépeken a GetDataBack-et, 0 sikerrel jártam!Mi történhetett?Létezik megoldás a fájlok visszaállítására?Remélem tudok segíteni!
Üdv.: Yahoo[ Szerkesztve ]
-
breed30
tag
Hello én megpróbálnék egy rendszer visszaállítást mind két gépen.
De inkább itt tedd fel a kérdésed[Otthoni hálózat és internet megosztás] .
-
Pubszon
veterán
Bocs ha már volt, de engem nagyon zavart és ezért teszem be ide, ja meg múltkor nem tudtak itt segíteni. Nekem a 2. tutira bevált.
Messenger 2009 fényképek megosztása kikapcsolása
2 megoldás van:
1. Windows Live Messenger Plus!
A Messenger Plus! 4.81.358-as verziótól lehetőség van rá, hogy egy rendszerleíró adatbázis bejegyzés segítségével kiiktassuk a "photo sharing"-et. Sajnos ez sem 100%-os megoldás rá, hiszen akkor is a Fényképek megosztása jön elő, ha pl. a Windows Asztalról egy jpg-t megragadva az MSN ablakába küldünk képet.
Kiiktatás:
- regedit.exe
- Navigáljunk a HKEY_CURRENT_USER\Software\Patchou\Messenger Plus! Live\AZ MSN EMAIL CÍMÜNK\Preferences helyre és itt hozzuk létre az alábbi DWORD-öt (duplaszó)
OverrideImgTransfer
és az értéke legyen:
000000012. Módosított MSN exe
A 100%-os megoldás egyetlen egy byte átírása az msnmsgr.exe-ben. Egy HEX editorral (pl. XVI32 ) nyissuk meg az exe-t, és ugorjunk a 16392F-hez. A 74-es bájtot írjuk át EB-re. Kész vagyunk. Figyelem! Ez a leírás csak a 14.0.8064.206 -as verzióra érvényes!
Akiknek nincs kedve az exe-k bütykölésével időt tölteni, azok a módosított (és eredeti) exe-ket innen tölthetik le.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
horvathkrisz
addikt
A Games for Windows Live-ba miért nem enged bejelentkezni?
Hibakód:
Sign in error... 80154017
-
breed30
tag
Igen általában, a topic nem halott, csak rá kellet volna fent kattintanod a nyílra, de akkor itt van a friss olyat nem linkelek ami nem él.
Csak érdemes elolvasni az első hsz-t.horvathkrisz:Hello most csináltad a G f W L-t ? A támogatott országok listáját megnézted ?
Prof01: Szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
breed30
tag
válasz horvathkrisz #5827 üzenetére
Idézet : A regisztráció előtt egy dolgot fontos leszögezni: Magyarországon hivatalosan nem támogatott a LIVE szolgáltatás. Mindazonáltal van megoldás a használatára, csupán egy olyan országra kell regisztrálni a Gamertag-et, ahol elérhető a LIVE.
Úgy néz ki igen de Izrael nem jó hivatalos oldal a hivatalos oldal az országok listája.
Elvileg ha megcsinálod más országra menni fog.
Remélem tudtam segiteni. -
horvathkrisz
addikt
válasz breed30 #5828 üzenetére
Most akkor új Live ID-t kell csinálnom, vagy át tudom állítani a régit úgy hogy működjön? Azért lenne ez fontos,mert a mostanihoz már hozzáregisztráltam a Gears of War-t. Vagy kidobhatom a kukába és vehetek másikat? Mert Live nélkül még a single player sem megy,nemhogy a multi...
-
breed30
tag
válasz horvathkrisz #5829 üzenetére
Próbáld meg csak az országot átállítani. Küldtem egy linket priviben részletes leírás a regröl
az hogy más játék az nem baj, a hivatalos reg menetét írja le ide sok lett volna. Meg más fórum.[ Szerkesztve ]
-
breed30
tag
válasz horvathkrisz #5831 üzenetére
Nem tudok róla, de körülkérdezgetek ha valamit megtudok írok.
Lenry: A Discovery 2-vel nem tudtam eddig de keresek valami más progit.
-
HUNTeeJay
csendes tag
Üdv!
Az én problémám, hogy egyszerűen nem jelenik meg egyetlen egy partner sem a listán. Sikeresen be tudok jelentkezni, de a WLM 2009 nem jelenít meg egy ismerőst sem (7.5 igen).
Ez a hiba már régen jelentkezett visszaraktam a 7.5-öt és nem foglalkoztam vele, viszont most újraraktam a win-t, de a hiba még mindig jelentkezik, de már sokallom, hogy 7.5öt kell használnom.
Mi lehet a hiba? Biztos a net kapcsolattal van a gond. Kikapcsoltam windows tűzfalat is meg a routeren is a tűzfalat, de nem segített. Esetleg egy portot kellene forwardolni?
Segítsééég !!
TJErre vki tippet?
Köszi
-
klambi
addikt
szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy haver leakarja cserélni a mail címét, listát mentette, ilyenkor csak azt lehet hogy másik cím és a lista importálása, vagy valami mást is lehet csinálni?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
breed30
tag
válasz horvathkrisz #5837 üzenetére
Eddig még semmi egy két Xbox-os havert is kérdeztem de nem tudnak úgy semmit, de nem felejtem el ha valamit megtudok akkor szólok, de sajna még semmi.
Az WLM-hez sem felejtetem el a plugint vagy progit de még azt sem találtam.
-
breed30
tag
horvathkrisz-nél ez még nem gond, mert be sem tudott lépni az elsőbe, de azért jó lenne megoldani az elsőt is neki, mert gondolom én hogy a nevet amit választott az elsőnél azt szerette volna használni.
Ha jól tudom ha már belépek utána kell hogy elfogadjanak partnernek.
-
Nunder
őstag
válasz breed30 #5812 üzenetére
Köszönöm breed, az utolsó megoldás volt a jó. Szépen kipucolta a registryből az MSN-t és utána gond nélkül felment. Azóta minden ok. Ezt a módszert is be lehetne venni az első hsz.-ba hogy mindenki tudja az uninstall menetét
-
Patrick
addikt
Sziasztok.
Nem tudok fellépni msnre.8100030d hibakódot írja, viszont a másikra be tudok lépni. Tud valaki segíteni?
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
No-kia
addikt
ha csportosan beszélgetünk akkor miért nem lehet használni a webcamot? mert több irányba kéne küldeni a képet?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
breed30
tag
válasz Patrick #5842 üzenetére
Hello ha jól értem egy gépről és két felhasználói fiókról van szó, ez azért fontos mert az AVG is blokkolhatja például vagy rendszeridő. Akkor egy fiókkal sem tudsz belépni.Milyen az OP rendszer milyen vírusirtót használsz?
Nunder:Szívesen. Megtörtént.
No-kia: Igen sajna több szálon még nem tudja, de én reménykedek talán a nem olyan távoli jövőben megoldják "megoldhatnák".
-
MarioAna
senior tag
Üdv!
Azt szeretném a hozzáértőktől megkérdezni, hogy megoldható-e az, hogy a partnereim személyes üzeneteit NE lássam? Tehát, hogy csak a nevük jelenjen meg a partnerlistámon.
Előre kösz. -
adyh
tag
Hello!
Megoldható, hogy csak az általam meghatározott partnernél legyen figyelmeztetés (hang és felugróablak /jobb lent/)?
Köszi"Az akaraterő megteremti az utat"
-
breed30
tag
Igen a [ Messenger Discovery ] programmal.
MarioAna: Hu nem vagyok benne biztos de mintha a Windows Live fiókomban láttam volna a beállításoknál, nem 100%-ék .
-
veterán
Sziasztok!
Megtaláltam cd-n a régi naplózott beszélgetéseimet, viszont jelszóval védettek.
A jelszóra persze nem emlékszem, már végig próbáltam mindent, de nem tudom megnyitni.
Van köztük olyan ami számomra fontos.
Van lehetőség olvashatóvá tenni? .ple a kiterjesztésük.
szerk: az még hozzátartozik, hogy nem is emlékszem, hogy levédtem volna őket, mert nem titkosak...feleségemmel folytatott beszélgetések, amit most nosztalgiából elolvasnánk.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Relisys
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy lehet beállítani egy d-link 525-ös routerben hogy az egyik gépen ami csatlakozik hozzá ne tudjon futni az msn?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest