- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
Nem tudja valaki, hogy hogy van a régi név színezés? Konkrétan a hátteret szeretném megadni, de nem jut szembe a kódja. ·$30 ez csak a nevet színezi...
-
ngdr88
tag
sziasztok!
egy nagyon fontos kérdésem lenne.
2 msn címem van, egy publikus és egy baráti.
Néhéány nappal ez előtt az történt, hogy a személyes cimemen beszéltem egy partnerrel, a másikon pedig nem elérhető volt. És nemis törölt meg nemis tiltott azonsem... mikor ráirtam nem kapta meg nemlátta..
nektek is volt már iylen? mit lehet tenni ienkor?:S
más partnernél régebben másfél hónapig ez volt... utána egyszercsak megjavult:S:S:Südv!
Újra a PH-n! hamarosan lesznek új eladó cuccok, előre is ha bármi kellene írj!! Üdv!
-
Jarod1
addikt
miért van az hogy egszer csak kilép a live msn, pedig van netkapcsolat,,,????
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
A tököm már tele van az MSN-nel, tesómnál mindig elromlik valamiért (persze valószínűleg a tesóm a hibás nagyrészt).
Szóval most is, Windows Live Messenger ikonjára rákattintok, nem történik semmi. Megnézem a futó folyamatokat, ott van az msnmsgr.exe, még sincs az ikon a jobb alsó sarokban, nem tudok sehogy belépni. Folyamatot leállítom, új próba, de semmi. Akkor YourUninstaller-rel eltávolít, registry és felesleges fájlok között is rendet tesz elvileg, újraindít, és újratelepít. Természetesen semmi eredmény, ugyanaz történik, mint fent írtam.
Windows Messenger működik...Esetleg valami ötlet? Biztos volt már ilyen kérdés, de nem tudtam rákeresni rendesen.
Előre is köszi!
-
attiati
veterán
Msn fiókot csak msn live messengerrel lehet elérni? Gondolom nem
Melyik ilyen "kommunikációs" programot tartjátok a legbiztonságosabbnak? (ami esetleg még skype-ot is tud)
-
Genius007
őstag
Nektek működik az msn?
kb. 3-4órája ujra indítottam a gépet, és egyszer csak nem akar bejelentkezni.
Elkezdett szórakozni a Win7 is, azt hittem az miatt, felraktam a Vista-t, és most sem jó.
Nettel minden rendben van, portok is szabadok, elvileg msn repair szerint minden jó, de mégsem akar bejelentkezni, más accountal sem jó, és próbáltam másik netet is kötni a gépre, akkor sem.Csak nálam van ilyen jellegű probléma?
Msn error code: 80048820
Extended Error Code: 80048412Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
MODERÁTOR
válasz Genius007 #5761 üzenetére
A rendszeridőt ne szinkronizált, általában a hónapot állítja el a felhasználó. Csekkold az évet, a hónapot és a napot. A szinkronizálás ezeket nem érinti, tehát ezt kézzel kell visszaállítani.
Csak a pontosság kedvéért: 2009. 06. 29. van ma, azaz 2009. június 29.
Harrrr!!!!
-
Austin F.
tag
A Pidgint kezdtem használni nemrég, azonban a korábban MSN-ben letiltott partnereim a Pidgin alatt sajna látnak, és írogatnak is nekem bőszen.
Mi a bánatért van ez, és mi a megoldás erre? A korábban letiltott partnereim hogyan lehetnek Pidgin alatt is tiltva, anélkül, hogy egyenként újra letiltogatnám őket?[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~
-
Agrox
tag
Sziasztok! egyik-napról a másikra az msn-em( win live 2009) kb két perc benntlét után "hibát észlel ezért leáll"...javítottam, újratelepítettem, semmi...újratelepítettem a windows-t mert már amúgyis ráfért volna...és ugyanaz a hiba...előre is köszi a segítséget
Asrock H97-Pro4, Intel i5-4590, Coolermaster Hyper TX3, Gigabyte Gtx 1060 WF2 OC
-
ngdr88
tag
valaki erre is pls..
egy nagyon fontos kérdésem lenne.
2 msn címem van, egy publikus és egy baráti.
Néhéány nappal ez előtt az történt, hogy a személyes cimemen beszéltem egy partnerrel, a másikon pedig nem elérhető volt. És nemis törölt meg nemis tiltott azonsem... mikor ráirtam nem kapta meg nemlátta..
nektek is volt már iylen? mit lehet tenni ienkor?:S
más partnernél régebben másfél hónapig ez volt... utána egyszercsak megjavult:S:S:S
üdv!Újra a PH-n! hamarosan lesznek új eladó cuccok, előre is ha bármi kellene írj!! Üdv!
-
attiati
veterán
A legújabb 2009-es Live Messenger (14.0.8064.206) mellé felraktam a legújabb Live plus-t, de mintha tudomást se vennének egymásról. Mihez való a live plus?
Vagy egy ideje az újabb verziókkal már nem jó a live plus?
PazsitZ: köszi szépen
-
Chieftec
őstag
Csaoo
Segitesetek legyszi, mert kezdek megorulni..
Elinditom az msnt es kb. 1 perc utan ezt a hibauzenetet kapom:
Windows Live Messenger hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért.....
AppName: msnmsgr.exe
AppVer: 14.0.8064.206
AppStamp: 498cf586
ModName: ws2_32.dll
ModVer: 5.1.2600.5512
ModStamp: 4803801b
fDebug: 0
Offset: 00004c2dUjratelepites megvolt mar 8x kb.
Kosz elore is!
-
-
Fboy
aktív tag
Helló,
Az mitől lehet, hogy ha a laptopomon lépek be, akkor csak pár partner szerepel a partnerlistában?
Az asztali gépemen mind látszik. -
JetiRulez
őstag
Hali gondban vagyok. Mióta új címem van, azóta nem írja ki senkinek a nevét az MSN a partnerlistában. A régi címemen ez automatikus volt.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
attiati
veterán
WLM-ben be lehet állítani, hogy a bal oldalon levő képek alapértelmezettként kicsi méretben legyenek? (nálam közepesen van )
-
breed30
tag
válasz ferike825 #5775 üzenetére
Hello megkaptam csak nemrég vettem észre.
Valami törlődött és nem tudja sehogy az uninstalt megcsinálni, egy rendszer visszaállítással még próbálkozz meg hogy úgy nem e tudja a 2x kattal ha nem megy akkor ezt, de a regedit-hez ne nyúlj. Windows Instaler Cleanup Utility a Windows Live Messengert töröld le vele.
Ha végez indítsd újra a gépet és próbáld újra telepíteni netröl.
64 bit W 7-en is működnie kell.
Talán így jó lesz. Ha működik írd ide, hogy ha valakinek ilyen gondja lesz megtalálja.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
válasz Psychonaut #5779 üzenetére
Teljesen máshol volt, de kösszépen megjavult.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Nordik
őstag
Jött már ki valami frissítés a 2009-es messengerből, mint a 14.0.8064.206-os verzió?
-
Nordik
őstag
Köszöntem!
Csak mert a Plus-ból most van új verzió, gondoltam a WLM-ből is.
-
attiati
veterán
válasz TrollBalint #5790 üzenetére
tökéletesen erre gondoltam, csak az kell nekem, hogy maradjon is kicsi!
valahányszor belépsz újra beszélgetésbe, ismét nagyobb méretű a kép
-
Diego!
senior tag
Valamit nem értek:
Van a "kedvencek" meg a "további ismerősök" kategória...pár embert átraktam a további ismerősökből a kedvencekbe, most mindekettő kategóriába szerepelnek..miért? hogyan tudnám letörölni a további ismikből?
-
Diego!
senior tag
válasz TrollBalint #5795 üzenetére
Igen úgyis próbáltam, csak a kedvencek nincs benne az áthelyezési listába, csak azok a kategóriák amit én hozok létre.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy most raktam újra a win-t, friss msn, msn plus. Be akarok jelentkezni és a kapcsolódási hibaelhárítóban "Az IE offline beállításai..." pontnál nincs ott a kis zöld pipa. A többinél ott van. Mi lehet a gond?
Hibakód: 80048820Köszönöm előre is a segítséget!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
breed30
tag
Hello.
1. Indítsd el az internet explorert, kattints az eszközökre, az internetbeállításokra. Az ablakban válaszd a kapcsolatok fület, katt a helyi hálózati beállításokra a proxykiszolgáló használata a helyi hálózaton, melletti kocka ne legyen bepipálva. A beállítások automatikus észlelése legyen bepipálva.
2. Lépj ki az MSN-ből, majd a start menü futtatás ablakába írd be a következőt: regsvr32 softpub.dll . Indítsd újra az MSN-t.
3. Győződj meg róla, hogy a rendszeridő pontosan van beállítva ez is lehet a gond.
4. Nézd meg a tűzfalad beállítást, győződj meg róla, hogy a tűzfalad engedélyezi az MSN futását, próbáld meg kikapcsolt tűzfallal bejelentkezni.
5. Ja meg használsz valami routert vagy wifi-t ?
6. A bővített hibakódot nem adott? Pl: Bővített: 80048412
A dátum időt elellenőrizd legelőször.
Talán tudtam segiteni.[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Üdv!
A mai napomból eddig 2 órát töltöttem el a WLM-el. És mivel már minden hajam szála az égnek áll, ezért úgy döntöttem írok ide is. Az egész azzal kezdődött, hogy amikor bejelentkeztem, egy idő után nem válaszol címén kilépett a program és nem tudtam online lenni. Ismerősök szóltak, hogy nem kapom meg amit írnak, holott látszólag be voltam jelentkezve. Ekkor döntöttem úgy hogy újrarakom. Fél óra keresgélés után meg is lett a biztos módszer Revo Uninstaller, és Zap Messenger formájában. Utána fel az MSN, a Live, és a Live Plus, bejelentkezés előtt még a jelszavamat is megváltoztattam, a biztonság kedvéért. Sajnos a Bejelentkezés ikonra kattintva a "nem sikerült bejelentkeznie a WLM-be" üzenet fogadott, hibakód:80040154. Ekkor support oldal, instrukciók követése mellett .dll frissítés, XML frissítés, semmi. Rendszeridő szinkron, semmi. Ide feljöttem, láttam a további .dll parancsokat amiket Ndruu írt, de azok közül 3-at nem is talált a gépen. A meebo.com-on be tudok jelentkezni, tehát nem a profillal van a gond. Újratettem már 5-ször, de nem akarja az igazságot. Segítsetek mert már komolyan gondolkozok az alkoholizmuson, mint új pályán.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest