- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kernel
nagyúr
válasz Kékes525 #53250 üzenetére
Nem tudom, van-e összefüggés, nekem már a múltkori frissítésnél gond volt:
Kezdetben próbálkoztam kivételek hozzáadásával, később kivettem teljesen, mert többet ártott, mint használt (Quantum visszarakta).
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kékes525
félisten
válasz Kernel #53253 üzenetére
Lehet hogy az volt, mert nekem is be van pipálva. Azonban az újraindítás után jó volt. Többször tapasztaltam már, hogy addon frissítéseknél sokszor kell az újraindítás akkor is, ha a telepítéskor erre nem figyelmeztet. Ez az agresszív cache miatt lehet, amit a gyorsítás miatt csináltak. Erre van egy Empty Cache addonom is, amivel gyorsan tudom törölni a cache-t.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
-FLY->
őstag
Van olyan biztonsági add. amit érdemes használni a böngészőhöz szerintetek? Vagy ezek csak lassítanak és önmagukban kockázatot hordoznak (infókhoz hozzáférnek, stb.)? uBlock természetesen van, kezelve.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
A Classic Theme Restorer fejlesztőjétől: Custom CSS tweaks for Firefox 57+
Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá, elég sok CTR beállítást megvalósít.
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Van olyan kiegészítő, amivel két weboldalt egyszerre, az oldalt felezve tudok megjeleníteni? -
Kékes525
félisten
válasz netpeti98 #53256 üzenetére
Köszi, ez nagyon hasznos!
(#53257) darazzs
Igen: Tile Tabs WE 6.5 A Firefox 57-tel vagy újabbal kompatibilis
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
-
törölt tag
Hát, ahogy elnézem, az FF most nagyon rágyúrt a Windows-júzerek lelkivilágába való integrálódásra: egy lépéssel mindent szarrá tettek. Ügyes!
-
Ringman
nagyúr
feltettem a portable 57-est próbának.
default bookmark folder
save to read helyett ez van jelenleg, ezzel van külön ikon az address bar jobb oldalán, amivel rákérdezés nélkül lehet könyvjelzőzni egy oldalt.tree style tabot miért nem tudom keskenyebbre venni egy adott értéknél?
oldalra rendezett taboknál a felső sorból nem lehet eltüntetni a füleket?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DS39
nagyúr
hát összességében eddig elég nagy csalódás ez a Firefox Quantum, a beharangozottakhoz képest nem gyors, a megszokott CTR-es kinézet és pár hasznos funkció (kiegészítők által) kuka, és még a betűk renderelése (olvashatósági szempontból) is gyengébb lett.
gondolkozom a Chrome-ra váltáson.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Szerintem gyorsabb érezhetően (pedig nincs gyenge gépem), a kinézettel nekem sose volt bajom (soha nem is értettem azt a siralom áradatot ami ezzel kapcsolatban állandóan megy), a betű rendereléssel se volt soha gondom (ez is helyi hiba a használóknál, nem a program hordozza ezt magában alapvetően).
A webextensionra való átállás és az ebből adódó problémák érthetőek, de szerintem lesz akkora visszajelzés a Mozilla felé, hogy ezen hiányosságok és problémák orvosolva lesznek előbb utóbb, addig meg ki kell bírni vagy régebbi verziót használni.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Fandango #53268 üzenetére
Mit nem lehet azon érteni, hogy nem tetszik?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Rick4
félisten
Érdekes, én meg pont másképp látom, még annak ellenére is, hogy itthon, a gépem mellett ülök napi 12-14 órát, és egy 50"-os monitoron csinálom a dolgom. A gépem nekem se gyenge, de egy hete még attól szenvedtem, hogy pl a facebookot lefelé tekergetve a régi simán elvett 2GB ramot, ez meg elvan jelen pillanatban is 10 megnyitott ablakkal 268MB- rammal. Van sok belőle, nem gond, de a facebook tekerés egy idő után kiakasztotta a rendszer, és böngésző restart is kellett, most semmi baja, pörög, pedig 2 hete még procicserén gondolkodtam, holott nem játszom, a böngészőm megy csak. Most hibátlan, egy tab kezelő kell a régi tabmix plus helyett, és totál rendben van.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Ringman
nagyúr
default full zoom level helyett: [link]
sajnos eddig mindegyik addon-alternatíva rosszabb, mint az eredeti.
de ha nem toggle animated gifs, akkor ff57 sem lesz szerintem, mert elég nagy büntetés így a netezés. anélkül egy index.hu is a használhatatlanság határát súrolja.
szerk:
a régi ff-ot meg 50-60 tab mellett meg naponta újra kell indítani annyira belassul idővel[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
SharpSA
veterán
válasz Bjørgersson #53269 üzenetére
Én például egyáltalán nem a böngészőt szoktam nézegetni, hanem a weboldalakat. Különben meg ez így most szerintem nem csúnya, de nem is szép. Teszi a dolgát, a többi engem nem érdekel.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Kékes525
félisten
válasz nubreed #53265 üzenetére
Úgy tűnik, hogy az pillanatnyilag nem lehetséges: Classic Theme Restorer Add-on Dev’s userChrome.CSS File to modify Firefox 57 Photon UI
"Not possible
‘real’ buttons in titlebar (moving buttons to a toolbar and cheating them into titlebar is possible)
Actually/manually moving existing buttons to different locations than toolbars (e.g. feed button in location bar,
Application/hamburger button to tabs toolbar)
Additional toolbars, add-ons bar, status bar
Custom scrollbars
(Re)binding xml code: ‘old search’, autoresizing autocomplete popup"Később talán, ha bővítik az API-kat. A bővítés tervben van, de hogy mit tesznek bele azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Fandango #53261 üzenetére
Mintha te kerestél volna a reload eltüntetésére lehetőséget. Ime: Adds a cancellable reload action to the URL bar. A testreszabás után már kidobható.
-
perecesek
csendes tag
Frissítettem az 57.0 verzióra, de nagyon megbántam, rengeteg kiegészítőm, amiket már megszoktam, nem működik. Nem tudjátok, mi volt az előző verzó (mindig lelkesen frissítettem), és honnan tudnám letölteni?
köszi -
Kékes525
félisten
Mindenki aki szidja az 57-est egyszerűen visszaléphet az 56.0.2-re. Csak az 57-esre kell telepíteni és ott folytathatja a munkát ahol abba hagyta. Semmi sem veszik el. É többször már oda vissza megcsináltam és soha semmi sem tűnt el.
-
Kékes525
félisten
válasz #20749568 #53283 üzenetére
Kivárásra jó. Addig, míg a szükséges addonokat elkészítik. Én is ezért várok még, maximum 1-2 hónapot. Amúgy az 57-essel megvagyok elégedve, csak az addon ellátással nem.
"ronda mint a bűn"
Azt én szépen helyrepofoztam. Ívelt, nem szögletes, alul levő fülek, sötét kompakt téma
[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
Akiknek nem tetszik a mostani UI, Australis előtt is utálták a kinézetet? Mert kb. most visszaálltunk Australis előtti felületre. Én pl. pont azért használtam CTR-t, mert az Australis nem tetszett.
Nekem pl így nézett ki kb. az 56:
(Bár itt a tree style tab nem aktív épp.)Ez most azért fura, mert Australis bevezetésekor is mindenki szidta a görbe tabokat. Vagy csak a változás a fura?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz perecesek #53287 üzenetére
Akkor te uninstallt használtál. Nem azt írtam, hanem szimpla ráinstallálást. Azt, mint írtam nagyon sokszor csináltam oda vissza és soha nem tűnt el semmi. De ha valaki paranoid, akkor csak a profilmappát kell kimásolni és visszatenni, akkor már 100,1% biztos. A profilmappa helye: cd %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\*.default\
[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
válasz #20749568 #53286 üzenetére
Görbe tabokat vissza lehet álítani amúgy: Photon Australis.
Most megnyitottam egy portable Chrome-ot, meg egy 57-es friss Foxot. Igazából én a tab designon kívül nem látok különbséget. Max az ikonok kicsit máshogy néznek ki, de az legalább egyedi.
De ne érts félre, megértem, mert mindenkinek más az ízlése. -
perecesek
csendes tag
válasz Kékes525 #53288 üzenetére
Nem uninstall, végül innen töltöttem le (a Tiéd kicsit bonyolult volt):
https://www.ujletoltes.hu/2384-mozilla-firefox-56-0-2-64-bit-magyar-letoltes.html
a névjegyben 56.0.2 volt, de a kiegészítőkkel együtt az ikonjaim sincsenek és amikor az egyik kiegészítő újraindítást kért, akkor utána 57.0 lett, akármilyen hülyén is hangzik. -
madmaxxx
senior tag
Van előnye az új Firefoxnak?
[ Szerkesztve ]
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
Kékes525
félisten
válasz perecesek #53292 üzenetére
"és amikor az egyik kiegészítő újraindítást kért, akkor utána 57.0 lett, akármilyen hülyén is hangzik."
Természetesen, mert be volt kapcsolva a "Frissítések automatikus telepítése (ajánlott)" opció. Azt azonnal ki kell kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
perecesek
csendes tag
válasz Kékes525 #53295 üzenetére
Igazad van, majdnem másodszor is elkövettem ezt a hibát, jó, hogy szóltál. De azért így is öszvér egy kicsit, most szórakozom ezekkel a kiegészítőkkel, de pl. nem tudom több sorba álltani a lapokat? ablakokat? ez is keverve lett. Különben nem lesz rossz ez az 57-es, csak tényleg, várni kell.
-
Pityu.
nagyúr
Járt már valaki így,előbb írogattam itt a prohardveren majd üzenet küldés közben ez jött be,most edge böngészőből vagyok bár ott is hasonlót írt de be tudtam lépni.Ez mitől lehet?
# huan
Most már én is be tudok lépni,de nem értem mi volt ez.
#jeni
Én eddig egy negatívumot jegyeztem meg az új lap oldalon a megjelölt oldalaimat nem tudom átrendezni húzogatással.Én pl a béta csatornán vagyok,nem raktam fel a megjelent változatot.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Kernel
nagyúr
válasz perecesek #53292 üzenetére
Konkrétan itt van egyébként az FTP-szerveren: 56.0.2 64bit.
Most én is kénytelen voltam visszarakni, fültémával kapcsolatban pedig csak azért szoktam telepíteni az alábbit, hogy a fülek szögletesek legyenek:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/mx3/
(#53298) Pityu.
Ez csak a Prohardver sara, majd kijavítják. Volt már ilyesmi régebben is. Pont egem is megakadályozott a fenti kép feltöltésében, át kellett menni a Chrome-ba. Az is figyelmeztetett, de legalább engedte.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest