- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz WonderCSabo #15151 üzenetére
Köszönöm, este ránézek.
-
flash-
veterán
olyan kiegészitőt keresek,ami a firefox mozillából való kilépés előtt törli az összes olyan oldalt ahol jártam(hogy ne legyenek benne az url listában)
mer ha rámegyek az eszközök-előzmények törlésére ezt nem teszi.
ugyanugy benne maradnak a látogatott oldalak előzményei -
Siriusb
veterán
válasz xabolcs #15131 üzenetére
Hello, megint én, újabb kérdéssel: szükségem lenne egy olyan function-re, amit mind a te overlay.js-edben szereplő innerInit-ben, mind később a kiegészítő futása során szeretnék meghívni.Konkrétan erre gondolok:
function createMenuItem(aLabel) {
const XUL_NS = "http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul";
var item = document.createElementNS(XUL_NS, "menuitem"); // create a new XUL menuitem
item.setAttribute("label", aLabel);
return item;
} -
kompotot
csendes tag
hello mindenki
a kovetkezo lenne a problemam par nappal ezelotti elozmenyeket szeretnem visszanezni de a gyerekek kitoroltek a mai napig tarolt osszes elozmeny listamat
hogyan tudnam vissza hozni ezeket az elozmenyeket?
valaszokat elore is koszonomإذا كنت لا تعرف أن تجد بها
-
kompotot
csendes tag
-
Dakos
tag
[ Szerkesztve ]
What is the browser? Is the Yahoo :DDD :D :DD :C
-
WonderCSabo
félisten
válasz Sweet Lou 6 #15162 üzenetére
Google Update plug-in into Firefox when I installed Google Earth or Google Chrome (not sure which one caused this)
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tegnap írtam egy viszonylag hosszabb szöveget ide logoutra a firefoxban, reggel viszont az az üzenet fogadott, hogy a bejegyzésemet törölték, az okokat inkább hagyjuk.
Sajnos a szöveget nem mentettem le, mert nem gondoltam volna, hogy ez lesz.
Van arra esély, hogy a firefox ezt a szöveget eltárolta?
Vagy esetleg máshonnan előtudnám "varázsolni"?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
dbius
veterán
Ti nem tapasztaltok olyat, hogy firefox alatt nem tudjátok megnézni a felhasználók adatait (pl. telefonszám ha van megadva) ?
Hiába írom be a képkódot helyesen, csak azt kapom vissza, hogy helytelen kód.
Az adblock plus kiegészítő okozza ahogy nézem, de nem tudom, hogy milyen kivétel szabályt adjak hozzá, hogy jó legyen.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Sweet Lou 6 #15097 üzenetére
(#15166) WonderCSabo
Miután nem működtek az itt adott tippek,a régi cselhez folyamodtam és láss csodát,mennek az IMD videói is.
Elindít tűzróka csökkmódban,videók mennek,majd utána elindít rendesen és úgy is mennek. Gondoltam megosztom.
Nemtom miért van,már máskor is segített,valszeg. valamit akaratlanul is elállítok/ elállítódik.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
veterán
válasz WonderCSabo #15169 üzenetére
Nem vagyok büszke rá de pl. az amit soha nem olvasok el.Ennek az "olvasd el mielőtt"-nek elrettentő hatása van rám.Sőt ha kényszerítenének rá talán itt is hagynám az egészet....
De azért természetesen[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
WonderCSabo
félisten
válasz Hasaggymeg #15170 üzenetére
Ez számomra teljességgel érthetetlen. Ott a megoldás, részletesen, lépésenként leírva.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz WonderCSabo #15171 üzenetére
Naaaa! Légy egy kicsit megértőbb azokkal akik lusták kiolvasni az egész könyvet és helyette,gyors válasz reményében,inkább egyenesen a saját kis specifikus bajukra kérdeznek itt rá,ezzel ugyanakkor gyakran sikerélményt is szerezve azoknak akik nem csak tájékozottabbak de kevésbé lusták is.A túlzott szorgalom (google,első hsz.,előző hozzászólások böngészése stb.) talán a topikok nagy részének halálát is jelentené.Talán...
-
WonderCSabo
félisten
válasz Hasaggymeg #15172 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Hasaggymeg #15172 üzenetére
Naaaa! Légy egy kicsit megértőbb azokkal, akik rengeteg időt belefektettek, hogy megírjanak egy egész könyvet ahelyett, hogy ne kelljen ismét ugyanazt beírni sokadszorra. Ezért inkább az egyáltalán nem specifikus kérdések megválaszolása helyett egyenesen az első hozzászólásra irányítanak át, ezzel ugyanakkor sikerélményt szerezve maguknak, hogy megérte dolgozni a könyv megírásával. A túlzott szorgalom (első hozzászólás, előző hozzászólások böngészése) talán a topikok egy részében a hasznos kommunikáció folyását jelentené a rendszeresen visszatérő tucatkérdések helyett. Talán ...
WonderCSabo: nem tudod véletlenül, nem írt már valaki olyan alkalmazást/bővítményt, amivel a Firefox Sync és az Opera Link között lehet adatokat szinkronizálni? Az addonok között nem találtam ilyet, bár egy desktop alkalmazás talán szerencsésebb megoldás lenne.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dbius
veterán
válasz WonderCSabo #15169 üzenetére
Hát ez az, hogy semmi olyat nem blokkol, még kivétel listára is tettem a tagok adatait megjelenítő címet.
Viszont most azt tapasztaltam, hogy Windows alatt ugyanazon kiegészítők mellett minden macera alatt jó.
A probléma ezek szerint nálam csak Linux alatt - Ubuntu 10.10 - jelentkezik. Futok pár kört.
-
dqdb
nagyúr
Próbálj meg pontosan ugyanazt a profilt (vagy egy másolatát) használva tesztelni a két rendszer alatt, hogy így is előjön-e a jelenség. Így hamar kiderül, hogy a profiloddal van valami probléma, vagy a két OS alatt máshogyan viselkedik valamiért az ABP.
Lenry: sajnos az Operát nem támogatja
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
sajnos a szolgáltatásuk a böngészőkbe épített könyvjelző-szinkronizálás terjedése miatt 2011 januárjától megszűnik. így sajna nem marad platformfüggetlen megoldás
stornó, operát nem kezel. na mindegy akkor
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15178 üzenetére
Köszi!
A jelszavakat sajnos sehogyan, ezt az Opera Link jelenleg nem támogatja (cserébe támogat pár Opera only adattípust). Nagyon remélem, hogy egyszer azért megoldják.
Az Opera Link API-ját néztem, tényleg nem túl vészes a használata, a történet lényegében ennyi: rendesen dokumentált JSON vagy XML struktúrák küldése és fogadása HTTP-n keresztül. Az Opera Extension API-ja (legutoljára, amikor néztem) nem támogatja a könyvjelzőkhöz való hozzáférést, ezért Firefoxból kellene megoldani a vezérlését. Ha majd egyszer sok időm és kedvem lesz! Addig pedig a kényelmes megoldást választom: várok, hátha valaki más megírja helyettem
Az Xmarks-ban bíztam, hátha megoldják, de a villany lekapcsolása előtt érthető, hogy nem akartak már ezzel foglalkozni feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Megnéztem Win és Ubuntu alatt a különbségeket.
Egyetlen egyet találtam, mégpedig azt, hogy a TabMixPlus kiegészítőben windows alatt be volt kapcsolva az egy ablak mód engedélyezése, Linux alatt pedig nem.
Ubuntu alatt is bekapcsoltam, így a ph tagok adatlapja nem felugró ablakban jön elő, hanem úgy lapon és most úgy tűnik működik... lekopogom...
Furcsa minden esetre...
Köszönöm a javaslatokat.
-
cellpeti
nagyúr
válasz WonderCSabo #15178 üzenetére
Ez nem jó
Ha keresek valamit bármit akkor így néz ki a címsorom:
http://www.google.hu/webhp?ie=UTF-8&oe=utf-8OpelAstra - és kész, nem csinál semmit.
Esetleg más ötlet?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Hasaggymeg
veterán
-
Lackó86
tag
sziasztok!
Mi ez a plugin-container.exe ? mire való? Fogja a gépet mint az ....
Hogyan lehet ezt a problémát megoldani, hogy normálisan lehessen internetezni?Előre is köszi!
üdv!
jambi
-
cettlee
őstag
válasz WonderCSabo #15187 üzenetére
neharagudj de ua-rol nem találok semmit, nemtom miaz. Egyébiránt más oldalakon is ez történik, pl képfeltöltés.hura sem tudok feltölteni.diagnosztika elsö blikkre nemsokat segitett, sztem csak walami 1szerü beállitás a gond. Firefox reinstallt már elköwettem
-
cettlee
őstag
válasz WonderCSabo #15192 üzenetére
köszönöm segitségedet
-
drr
őstag
Üdvözlet minden topiclakónak!
Van egy problémám, ami már régóta bosszant. W7 alatt használom a FF-ot és egy idő után annyira belassul az indulása, hogy az agyamra megy. Valamelyest segít a SpeedyFox, de nem az igazi. Rendszeresen karban tartom a rendszeremet Advanced SystemCare-ral és CCleaner-rel, de egy idő után csak az segít, ha újra ghostolom a rendszert. NOD32+Outpost Firevall páros van telepítve, nem tudom fontos-e. A FF nincs teleszemetelve mindenféle pluginokkal, csak egy pár van telepítve.
Ha tudtok valami megoldást, szóljatok, mert már az agyamra ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest