- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Feltettem a D2D updatet, tényleg jobb lett a sötét háttéren a betűk olvashatósága. Viszont világos háttéren még mindig kicsit el vannak mosódva a GDI-hez képest. (Bár én egyet nagyítok rajta, szóval annyira nem zavar. Csak az, hogy ennyire nehéz lenne kijavítani? Ekkora gáz van a platformmal?). Majd talán az IE9-cel jön arra is javítás.
WonderCSabo: Tényleg nem rossz már a helyzet. Ahhoz képest, amilyen először volt, ahhoz képest már teljesen korrekt. Csak én úgy emlékszem, hogy az volt a D2D egyik előnye, hogy szebb lesz a megjelenítés, ami a betűknél nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az miért lehet, hogy a Firefox Gmail Manager a másodlagos email címemmel pár napja nem jelentkezik be ? A dolog misztikumát tovább fokozza, hogy mind a két gépen ezt csinálja, és ugyanannál a címnél. Természetesen a jelszó jó, mert egyébként betudok lépni. Itt viszont hiába írom be, újból és újból ez jelenik meg .
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #15957 üzenetére
Végül lecseréltem erre : https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/4490/
-
vante
aktív tag
válasz WonderCSabo #15931 üzenetére
-Akkor nem tudja senki sem feltenni valahova a frissítést? Mert én még mindig nem tudtam leszedni. Vagy olyan külsős oldal, ahol még szoktak MS frissítéseket feltenni, és ez már ott van?
- Most akkor február vége a FX4 kitűzött megjelenési időpontja?
-
Steelmanus
addikt
Hogyan kell hasznalni a Toldacuccot? Mindket levelcim boxba az en email cimemet kell meagni es ugy belinkelni, csak azert hogy mas is leszedhesse.
(#15960) vante A falj merete cc. 10 Mb ha kell elkuldhetem ha van olyan fiokod ahova befer.
Proba: Windows6.1-KB2454826-x64.msu
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
WonderCsabo:
Van egy bug a Quick Translator legújabb verziójában, jeleneted a fejlesztőnek? Nekem a nyelvek listája le van szűrve pár nyelvre (magyar, angol, német, orosz, nem tudom számít e), ilyenkor ha nyelvet váltok és fordítok egyet, majd vissza angolra, akkor a listában minden nyelvet hozzáad mégegyszer. Ha ugyanezt a műveletet megcsinálom mégegyszer, akkor már háromszor szerepelnek egészen újraindításig.
-
Penge_4
veterán
válasz WonderCSabo #15120 üzenetére
Most nézem, sokkal jobb. Támogat egy csomó metadata block-ot, amiket a Chrome vezetett be és az UI is jobban illeszkedik a 4-be.[link]
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #15964 üzenetére
Mindjárt kipróbálom. Gondolod, hogy egy másik kiegészítő kavarna be?
-
fatal`
titán
válasz fatal` #15965 üzenetére
Kipróbáltam, úgyis csinálja. Még, ami érdekes lehet, hogy nekem a kiegészítősáv ki van kapcsolva tehát nem ott van a Quick Translate, hanem felül a címsor mellett vannak a kiegészítők mint régen (keresőbox ki van kapcsolva, de a tiszta profilnál nem volt, így ez biztosan nem számít).
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #15964 üzenetére
Eddig nem vettem eszre mert nem valtogattam a nyelveket, angolt forditgatok vele, de igaza van hubfatal-nak kiprobaltam en is amit irt, uj profillal.
Nalam is a cimsor mellett van.[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz WonderCSabo #15959 üzenetére
Én meg közel egy éve ezt használom. Nem kell hozzá bekapcsolt Firefox. Eddig kifogástalanul működött.
-
HZoli87
veterán
WonderCSabo
Engedj meg egy hülye kérdést a részemről, itt mit értesz Dx11 szoftveren? Link
(hardveres gyorsítás)W7 alatt nekem kell még valamit külön telepítenem?
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz fatal` #15966 üzenetére
Oké, szólok a fejlesztőnek!
HZoli87: W7 alapból tartalmazz a Dx11-et, de nem árt frissíteni. (és amint az utóbbi pédából láthatjuk, a Win frissítéseket is fel kell rakni)
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz WonderCSabo #15970 üzenetére
Windows frissítés az alap nálam, DirectX-t eddig nem frissítettem, mert nem volt rá szükségem, ezentúl majd használni fogom.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #15970 üzenetére
Kiegeszites! Csak abban az esetben tortenik a hunfatal es altalam is produkalt hiba ha a Quick Translator ikonja felvan teve a cimsorba, tehat ha alul a kiegeszitosavon valtogatok nyelvet ez a hiba nem jon elo!
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #15972 üzenetére
Kiegeszites! Csak abban az esetben tortenik a hunfatal es altalam is produkalt hiba ha a Quick Translator ikonja felvan teve a cimsorba
Címsorba?
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #15973 üzenetére
Bocsanat a Eszkoztar-ra, ha a beallitasoknal bepipalom hogy mutassa az Eszkoztaron.
Tehat pontosan: csak akkor lep fel a fentebb emlitett hiba ha engedelyezve van az ikon elhelyezese az Eszkoztaron.
De csak ebben az esetben, tehat a Kiegeszitosavon is lathato es az Eszkoztaron is, ha csak a Kiegeszitosav-on van ahogy eredetileg is telepiteskor oda helyezi magat akkor jol mukodik.[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #15974 üzenetére
Na és ha csak az eszköztáron van?
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #15975 üzenetére
Nekem csak ott van, kiegészítősávon nincs, ki is van kapcsolva.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #15977 üzenetére
Nekem is csak ott volt de a helyesmukodes erdekeben mar csak lent van a Kiegeszitosavon.
-
vante
aktív tag
válasz Steelmanus #15961 üzenetére
Köszönöm!
-
WonderCSabo
félisten
Jó lesz ez, gyerekek!
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #15980 üzenetére
nekem már most így néz ki O.o és 1 hete is így nézett ki
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
pete_21
addikt
Tetszetős. Ezzel már tényleg olyan simán olvasható lesz, mint a GDI-vel.
Minden elismerésem az övék. Ha az MS nem képes megcsinálni a javítást, akkor a Mozillánál megoldják máshogy.
(Vagy lehet, hogy a D2D-ből csak a subpixel AA-val lehet kihozni jobbat, és azt nem tudta az MS alapértelmezetten beleépíteni, és egyben alkalmazni? Bár elég hihetetlenül hangzik, hogy globálisan nem lehet, és minden alkalmazásnak külön meg kell írni...)[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Az igen, nagyon szépek a betűk.
-----
W7 x64 alatt is ilyen szépek a betűk, mert látom a linken 32 bites van megjelölve, vagy mindegy?
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #15982 üzenetére
Jahm, szokásom hazudni ilyenről itt a kép, hogy nálam milyen:
Csöndben megjegyzem, hogy a jan 11. update sincs fent, mert azóta se ajánlotta fel nekem, fogalmam sincs miért. És az updatek között sem szerepel.
-
BullZeye
veterán
válasz Steelmanus #15986 üzenetére
Igen, nem tudom mit állítottam el win updaten, de valami nálam tutira nincs teljesen rendben.
W7 rc SP1-el, és ez az update nálam nem jelent meg majd utána nézek.Jah Minefield új rekordot ért el memória fogyasztásban nálam 2.704.440KB
-
Steelmanus
addikt
válasz BullZeye #15987 üzenetére
Ezt a fogyasztast hogy produkaltad?
Ott lesz az, ha fent van az SP1, menetkozben frissitette, csak nalad ha angolt hasznalsz akkor a Fontos frissites kozott ott volt nalam is ott volt, csak nem volt kijelolve, manualisan pipaltam be ha mar kuldtek Szivtam is vele egy alkalommal, vagy 20 mp-re lehalt a rendszer, azutan magahoztert, de dobott egy ATI-ra utalo hibajegyzest a naploba.Keskenyebre tudtad mar allitani az ablakok kereteit? Link:
[ Szerkesztve ]
-
vante
aktív tag
Feltettem a 9-es bétát. Pozitívum, hogy visszakerültek a fülek a címsorba Ezáltal is jól néz ki, plusz helytakarékos is.
Észrevettem, hogy az éppen nem használt fülek követik a címsor színét. Mivel most csak virtuális gépen (xp) próbáltam ki, kérdezném, hogy win7-esen is ugyanígy fog kinézni?
Esetleg kikapcsolható lesz?
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz BullZeye #15985 üzenetére
De nálad nem olyanok a betűk, mint az alsó képen... Az updatet tartalmazza a Win7 SP1 - nincs fenn nálad?
pete_21: Nem tudom, de mindenesetre a WIn updattel is sokat javult a dolog.
HZoli87: Win7/Vista x86, x64.ű
(#15987) BullZeye : Az SP1 már tartalmazza a frissítést.
vante: A 9-es béta még nem jelent meg.
visszakerültek a fülek a címsorba
Még sosem voltak ott.
Észrevettem, hogy az éppen nem használt fülek követik a címsor színét.
Bug, de a béta9-ben asszem nem lesz javítva. Winxp-n ilyen csak.
-
BullZeye
veterán
válasz Steelmanus #15988 üzenetére
Magyar W7, magyar rcSP1-el, és jó pár hónapos SP1, ezért nem lehet benne alapból.
Megnzétem igen, fontos, és ajánlott frissítések között, a telepített frissítések, és a rejtett frissítések között is. Mind1, majd újra rakom, és akkor gondolkozok, hogy mi lehet a bajBorder-t pedig nem tudtam eltüntetni, haverom talált egy témát ami eltünteti teljesen, viszont akkor meg full screen-ben üres hely van a helyén, úgyhogy semmivel sem lett jobb.
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #15990 üzenetére
SP1 release candidate van de már vagy 2 hónapja, ez 2 hónapos frissítés lenne? És igazad van, nem ilyenek a betűk, hanem szebbek
-
WonderCSabo
félisten
válasz BullZeye #15991 üzenetére
KB2454826 update is only for Windows 7 without SP1 RC or SP1 RTM/Final(when officially released) installed. If you already have Win7 SP1 installed, RC or RTM/Final you already have all the fixes and updates for Direct2D and DirectWrite.
You can check yourself from the KB article, the files were compiled on 02-Nov-2010. That means MS has been testing the updates for 2 months before releasing it yesterday.
Ha Nálad szebbek a betűk, azt jelenti, h. neked más tetszik.
-
klambi
addikt
válasz WonderCSabo #15953 üzenetére
de eddig jól ment aztán néhányszor összeomlott aztán azóta nyista semmit nem akar azzal...
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
egykori
őstag
válasz WonderCSabo #15990 üzenetére
Már éppen kérdezni készültem, hogy valamiről lemaradtam? De megadtad a választ:
"visszakerültek a fülek a címsorba"
"Még sosem voltak ott."
Nekem fenn van már egy ideje a stabilon kívül az aktuális béta és a 10-es pre Minefield, és sosem láttam a címsorban füleket. (A Norton eszköztár már megjelenik a helyén, de még sajnos nem működik ez utóbbiakban.)
Úgyhogy köszönöm a megnyugtatást.
-
S-Attila
senior tag
Helló!
Windows és Firefox újratelepítés után nem működik a Firefox Sync. Szinkronizálásnál azt írja, ismeretlen hiba történt. Valakitől valami ötlet? Köszönöm.
-
S-Attila
senior tag
válasz WonderCSabo #15997 üzenetére
4.0 Beta 8.
-
WonderCSabo
félisten
válasz S-Attila #15998 üzenetére
Próbáld ki, h. milyen nightlyval!
-
S-Attila
senior tag
válasz WonderCSabo #15999 üzenetére
Ezzel működik, szinkronizál. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest