- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #14050 üzenetére
Ja értem. Mert az oldalakat gyorsítja tényleg. GPU nélkül nem sokat használtam, szóval nem tudom, nélküle milyen, de GPU-val nem vettem észre, hogy zavaróan lassú lenne. Bug linket tudsz küldeni erről, hogy hogy állnak a javításával?
Layers szerintem be van kapcsolva, about:supportnál ezt írja: GPU Accelerated Windows 1/1 Direct3D 9.
Nem tudom, a layers-ös hiba mikor jelentkezik, de a D2D-s szinte minden flash videonál előjött, amit próbáltam. Youtube-os videoknál, itcafe-n is. Szóval az tényleg zavaró volt
Layers-ös mikor jön elő nálad?[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #14052 üzenetére
Az miben nyilvánul meg?
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #14054 üzenetére
Nekem nem nagyon jelentkezik. Vagy csak nem veszem észre...
Amúgy arról van bejegyzett bug, hogy a D2D lassítja a UI-t?[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz WonderCSabo #14034 üzenetére
Már írtam, elvetették, mert túl sok oldal használja a jobb alsó sarkoot.
kik hasznalnak, mit?
de ugye nem veglegesen vetettek el? (ff.next, ff4.1 -ekben benne lehet, ugye? remelem!)
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
attiati
veterán
Ki lehet törölni egyesével egy-egy oldal sütijét? Esetleg kiegészítéssel?
-
WonderCSabo
félisten
válasz pete_21 #14055 üzenetére
Nos, talán nem jelentkezik annyira. Itt van.
xabolcs: Az addon bar nem olyan lesz, mint Boriss mockupjain. Ugyanúgy fog kinézni, mint a status bar, tehát végig az ablak alján. Mivel az addon bar az contentból takarna ki, és rengeteg oldalon fontos funkciója van a jobb alsó sarokbak (pl. Facebook chat) ezért nem lehet a mockupot használni. Itt van a bug, nézd meg a dependency listát.
attiati: Persze, h. lehet. Eszközök -> Opciók -> Adatvédelem -> Egyéni beállítások -> Sütik megtekintése.
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #14059 üzenetére
Köszi. Sajnos, ahogy elnézem, nem nagyon foglalkoztak még ezzel a buggal, pedig kritikusnak van bejegyezve...
A linkelt bugon, az oldal alján a GPU Accelerated Layers-nél ezt írja: 3/3 Direct3D 9. Nálam 1/1-et ír. Nála miért 3/3? És ez megnyilvánul valamiben a gyakorlatban? -
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #14061 üzenetére
Tényleg... Annyira nyilvánvaló volt, mégse gondoltam erre.
Próbálgattam, de nem vettem észre a linkelt bugot nálam. Majd még figyelgetem.
-
tknof1871
őstag
Megállapítható egy oldalról, hogy az mióta olyan, ahogy kinéz? Tehát mikor készült el, vagy mikor módosították utoljára.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
válasz WonderCSabo #14064 üzenetére
Köszönöm! Az első módszer elég volt
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Matthewus
őstag
Létezik olyan addon, amivel meg lehet oldani azt, hogy a fájl kiterjesztésétől függően lehessen beállítani a letöltési helyet? Pl: az srt kiterjesztésűeket x mappába, a jpg kiterjesztésűeket y mappába.
-
Brutforsz
senior tag
válasz Matthewus #14067 üzenetére
Létezik, sőt, sokkal komplexebb dolgokat is meg lehet vele oldani a témakörben: Automatic Save Folder
[ Szerkesztve ]
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
R
senior tag
több megnyitott lapot le lehet menteni? hogy legközelebb, amikor akarom meg tudjam nyitni egyszerre ugyanazokat a (lementett) füleket?
[ Szerkesztve ]
-
Brutforsz
senior tag
válasz WonderCSabo #14071 üzenetére
Így van, ha pedig hosszabb távon is meg szeretnéd őrizni a lapleosztást, akkor a Session Manager kiterjesztést ajánlom.
-
R
senior tag
Igen hosszab távon menedzselhetőre gondoltam, köszi mindketőttöknek!
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Délelőtt még jól működött nekem a rapidshare, de utána frissítettem a FF-ot 3.6.10-re, meg a WOT, meg a noscript kiegészítőt, és most nem jönnek be a rapidshare linkek. Pl rákattintok a linkre, bejön az oldal, de elcseszi a linket, ezt a címsorban is látni: ilyenre:
http://rapidshare.com/#!download|834|417228540|valami.avi|72921 (a "valami"-t én írtam oda az eredeti szöveg helyett)Ebből a linkből nem jön be, amit szeretnék tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Brutforsz
senior tag
válasz nfsu17 #14074 üzenetére
Feltehetően a Rapidshare webes felületével van gond, Operával is ugyanez a helyzet.
Próbáld ki a JDownloadert, azzal megy.Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
Brutforsz
senior tag
válasz Brutforsz #14075 üzenetére
Pontosítok: mostmár azzal sem megy. Egyelőre halottnak látszik az egész.
Azt írják, hogy néhány percig ( ) elérhetetlen lesz ma az oldal frissítés miatt.
Ettől függetlenül a JDownloadert továbbra is ajánlom ilyen célokra.
[ Szerkesztve ]
-
Brutforsz
senior tag
válasz Matthewus #14078 üzenetére
Fontos, hogy a kiterjesztés csak akkor működik megfelelően, ha az adott fájltípushoz a böngésző beállításainál az Alkalmazások lapon a Rákérdezés mindig van beállítva. (Ha nem így van, akkor tapasztalhatod azt, hogy hiába adtál meg szűrőt az adott kiterjesztésre, mégis beállítástól függően vagy oda teszi, ahová legutóbb mentett, vagy oda, amit megadtál a szűrő nélküli fájloknak.)
Ha nem akarsz mindig párbeszédablakot (nálam így van), akkor a kiterjesztés Options fülén pipa az Automatically accept... elé, és elvileg megvagy.[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
allitgatas elotti about:support
[ Módosította: KrAt ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz WonderCSabo #14081 üzenetére
a gyorsitasrol irt hsz-edet meg nem lattam, de a vonatkozo mozillazine topikok elso hsz-et neztem mar.
a gyorsitast szerettem volna elocsalni, de csak a dw-t sikerult. maskepp is nez ki a sok betu.
ha mas nem, akkor megkerdezem a google-t, hogy mit tud.
van ra esely, hogy muxik, mert multkor turkaltam a grafx bot eredmenyei kozott, s volt q35-os chipset-tel keszitett eredmeny.tovabbi szep estet!
-
WonderCSabo
félisten
válasz xabolcs #14082 üzenetére
Nem sikerült bekapcsolni? Beállítottad a változókat, amiket írtam. Latest-trunk? Újraindítottad az Fx-et? about:support mint mond?
Egyébként sajnos csomó inteles karira ki van kapcsolva a D2D, lehet ez a gubanc. A legfrisebb intel driver van fenn?
-
WonderCSabo
félisten
Nos, ezt is megértük. Itt a 600 ezredik bug a bugzillán.
-
xabolcs
őstag
válasz WonderCSabo #14083 üzenetére
nem biza.
igen, beallitottam, azert jott elo a dw, mert az default-bol ki van kapcsolva.
20100927-es trunk-nak az about:support-jat megtalalod a #14080-as hsz-emben.
az meg allitgatas elott volt. Ami amugy egy portableapps-rol szedett friss profilu minefield.ja igen a driver pedig a legfrissebb (na persze, tavaly oktoberi ...) 8.15.10.1930.
szoval otletem sincs, hiszen mar regota by default be van kapcsolva a hardveres gyorsitas.
ahogy nezem a bugot, a patch-ben emlitik a q35-ot, de most a hw_id-t nem tudom leelenorizni.
aztan a patchset is szeptember 15-i datumozasu, szoval trunk-ba is megerkezett mar.
vagy rosszul ertelmezem a linkelt bugot?mindegy. varok.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz xabolcs #14085 üzenetére
Ha jól értelmezem,a devideid miatt le vagy tiltva. De sztem próbáld meg egy ne portable appsos builddel.
Nem patchset, changeset. Igen, már 15-e óta bennvan.
Egyébként az abput:supportban nem látom a megváltoztatott kulcsokat! szóval tutira megváltoztattad az első hsz szerint?
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz WonderCSabo #14086 üzenetére
hat igen, legfeljebb azert lehetek.
amugy van egy x64-es minefield folrakva alapertelmezett bongeszokent, de majd annak is csinalok egy uj profilt, aztan megnezem.
a portable apps az szerintem csak a koritest csinalja hozza, de majd frissul, s akkor nem az lesz. illetve mint ahogy mondtam, van x64-es valtozat is a gepen.
na, de mit irnak a linkelt bugban?
nem azt, hogy csinaltak egy hosszu listat egy csomo intel kartyarol, amit a megfelelo driver verzio szerint engedelyezik/tiltjak oket?mind1. final-ra csak bele kerul.
meg aztan a win7 sem az alapertelmezett oprendszerem meg.
mindenesetre szivesen kiprobaltam volna. ij.szerk:
irtam, hogy allitgatas elotti, illetve, hogy csak a direct write kerult bele.
ugyanis a mar egy ideje alapertelmezettkent be van kapcsolva a hardveres gyorsitas minden opcioja.
ezert nem volt mire valtoztatnom, ezert nincs benne a listaban.reggel van meg?
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz WonderCSabo #14088 üzenetére
megy privat uzenet.
nem akarok tovabb offolni ezugyben, esetleg csak a megoldast.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok. Mitől lehet az, hogy a firefox használatakor a google csak 1 oldalnyi találatot ad, bármilyen szóra? Az operával semmi gond. Kösz
XP
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Újra kellett telepítenem a win7-et, de elfelejtettem a könyvjelzőket(több 100) átmásolni. Úgy raktam fel a win7-et, hogy a régi Win7-et bemásolta a Windows.old mappába. Itt még benne van a firefox mappa. Innen visszahozható a sok könyjelző vagy ne is erőlködjek?
-
WonderCSabo
félisten
válasz szimcsi #14090 üzenetére
Töröld a cachet.
Jasonchan: Visszahozható, az első hszben megtalálod, hol van a Firefox profilmappája.
A további ilyen esetek elkerülésére ajánlom a Firefox Syncet.
-
vante
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy ezt a helyi menüből hogyan lehet kiszedni. Nem szeretem, ha több FF nyílik meg. Persze mindig valahogy ezt találom el. Inkább az új lapokat szeretem használni.
Szerk: próbáltam már több futó FF program leiltást is, de mivel az FF hajlandó beragadásra, így néha egy futást tudtam engedélyezni
[ Szerkesztve ]
-
Brutforsz
senior tag
A rövid válasz: Menu Editorral.
A hosszabb pedig az, hogy célszerűbb egy fejlettebb lapkezelővel (pl. Tab Mix Plus, Tab Utilities stb.) beállítanod, hogy az új ablakban megnyílni kívánó hivatkozásokat az eredeti viselkedésük helyett egy új lapon nyissa meg. Az is megoldás lehet, ha ugyanitt benyomod, hogy pl. középső klikkre a linket új lapon nyissa meg, s így nem kell sosem használnod a jobbklikkes időhúzást.
[ Szerkesztve ]
-
S-Attila
senior tag
Helló.
Firefox 4 Beta 6 alatt ma déltől fogva nem megy a FirefoxSync, azt írja: "Hiba a szinkronizálásnál". Másnak működik?
Előre is kösz.[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz xabolcs #14099 üzenetére
Totál fresh profile-al sem megy? Sztem egyszerűen a VGAd van blokkolva, ahogy előre gondoltam. A d2d nem szokott szórakozni, ha mennie kell akkor megy. Látom, h. a layerst is kikapcsoltad, direkt?
Léci ne rakj be a topikokba olyan dolgokat, amik így megnyújtják. Az ilyeneket rakd be a próba topikba, és linkeld be ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest