- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
Ezt viszont - hogy BT, így korlátozott a hatótáv- a weboldalukon nem írják
Annyival tud többet mint a pár dolláros kütyük hogy:
"Lost something? TrackR's item tracking network will help you find it. When another TrackR user is within range of your lost item, you will receive a GPS update."
Tehát más TrackR-t telepített okostelós ha a közelbe ér, akkor tud rajta keresztül küldeni a koordinátáját...
30-40 től már itthon számlásan lehet venni rendes gps-es nyomkövetőt, igaz lesz 1-2 ezer havi díja.
Vagy 15-ért egy dzsunka androidos teló, megfelelő appal. Én most ezt rakom a topcase dobozba, rezgésre már jelez, és ha itthon van a motor, akkor csak kinézek az ablakon, és látom mi a szitu. Kb 2-3 naponta van egy fals jelzés, az kibírható, bár most a legérzékenyebbre van állítva egyel gyengébben lehet nem jelezne be. Amit még nem oldottam meg, hogy mivel emailt ír másik telóra, arra kéne valami riasztó app, hogy ha bizonyos tartalmú email jön, akkor visítson a teló. És persze amíg nem dobják le a dobozt, vagy nem nyitják fel, addig lehet nyomkövetésre is használni, akár az android beépített device managerrel... Ha van otthon levedlett teló, akkor szinte ingyen meg lehet oldani. (én Somatom javaslatára megvettem a Globio appot, az tud riasztani szépen mozgásra, vagy fényre (pl. felnyitják a dobozt), akár hangot is tud felvenni, és emailbe küldeni. (talán a kamerát is tudja használni) Későbbre ígértek több teló közötti riasztás funkciót is)
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest