- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
Az ABS-el nincs bajom, alapvetően nem szeretem, kocsiban bizonyos fajtákat ki is szoktam kötni, de motornál lehet, mégis hagynám.
Szóval én ezt a kombinált dolgot nem értettem. Elméletben jó, hogy húzod az elsőt, és húzza a hátsót, de a hátsót már alapból húzza a motorfék (ugye, nem kuplungoljuk ki a sokhengeres "ABS-t" fékezésnél). A hátsó taposásnál első húzás meg végképp nem oké.
No mindegy, szerintem érdemes ezeket a dolgokat megtanulni minden motorvezetőnek. Nekem pl. hatalmas pluszt adott a Honda vezetéstechnika tréningje... Nem is drága, ha azt veszed mennyibe kerül egy árokban landolás....[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
Az miért lenne márkabuziság? Az simán utálat...az a márkabuziság, ha leszarozom a hondát és helyette a buzukit ajnározom az egekig. Na ezekből is van elég.
Nem állította senki az ellenkezőjét sem, tehát azt, hogy a Honda szar (bár az autóiktól nem vagyok elájulva, főleg ami a sokat emlegetett minőségi összerakást meg anyagokat érinti). Egyszerűen arról van szó, hogy kategorikusan agyon van ajnározva valami, és legendákat építenek rá a userek úgy, hogy fingjuk nincs róla, nem értenek hozzá, vagy ha nem jó, akkor nem vallják be az önigazolás miatt. Itthon különösképpen, mert itthon az a jó, amire nem kell költeni, csak tankolni bele...bírja a ridegtartást, a beleszarok, nemtörődöm kóklerek hathatós munkásságát. Sajnos ha veszel egy BMW-t (autót) használtan, akkor ugyanez a helyzet..."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűnyíró topik
- Wuthering Waves
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest