- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz Topiccsendőr #84349 üzenetére
Nagyon nyugodtan használja a motort, amikor velünk motorozott sem vettem észre hogy egyszer is kihúzatná.
Tőle érdemes lesz majd megvenni!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Geresics
addikt
A hétvégén a vegyes időjárás ellenére is lesz jócskán rendezvény, ami motorosoknak szól! Pattanjatok motorra, és irány valamelyik!
Ha tudtok gyertek el a pécsi szezonnyitó felvonulásra, reméljük megdöntjük a tavalyi 1500 motoros rekordot!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
emre
veterán
Én úgy az egészet nem értem, hogy kinek és miért jó az ha sokadmagával rendőri felvezetés mellet (vagy anélkül) gyök kettővel megy egy már unalomig ismert útvonalon.
Persze annak idején én is voltam, de hogy finoman fogalmazzak ez máig meghatározó élmény.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Laca1212
őstag
válasz Geresics #84352 üzenetére
Ez is lesz, nem láttam a listádban. Hátha érdekel valakit.
-
Laca1212
őstag
válasz Bogyó bá' #84358 üzenetére
Akkor bemásolom:
"BALATON KERÜLŐ MOTOROS TÚRA
Gyülekező: 2017.május 14. 9.00 óra
Indulás: 2017. május 14. 10.00 óra
Szántód, 7-es út - Kaposvári út kereszteződésében lévő ALDI (volt OÁZIS üzletház) parkolójaProgramok:
Keszthely – séta a belvárosban, a Festetics-kastély megtekintése (kívülről)
Badacsony – ebéd a hegy lábánál
Tihany - Bencés Apátság megtekintése
Balatonvilágosi Panoráma-kilátóA szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!
A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt."[ Szerkesztve ]
-
CyberPunk666
senior tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
Igen. Én ezt tegnap a Face-n olvastam már, de hátha valakit érint. Én is a Balcsit tervezem holnapra (kizárólag jó idő esetén), de egyedül, nem társas konfigban: [link] A partmenti bohóckodáshoz, 50-100 motoros között semmi humorom nincs...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
emre
veterán
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hát merre? A lehető legrövidebb utat igyekeztem tervezni, mert annyira sz*r a derekam, hogy az utolsó 100 km így is szenvedés lesz. A rendszeres Mecsekezést viszont már rohadtul unom. Nagyobb távokat egy nap alatt viszont egyszerűen nem bírok megtenni, mert utána egy hétig kúrálnom kell az izületeimet.
- Hőgyész-Kurd-Dombóvár a múlt héten volt, egy Mecsek-kanyar keretében.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Bogyó bá' #84364 üzenetére
Az az összekötő eléggé hepehupás, ha szar a derekad, akkor elsőrendű utat válassz, időben is jobban jössz ki.
Vagy Tamásiból egyből felmenni Siófoknak, vagy eljössz Kaposvárig és onnét vagy Szántód, vagy Balatonlelle.Ja, Keszthely után Várvölgy felé menj Tapolcára. Ez az út sem első osztályú, de sokkal szebb mint amit terveztél. Ez itt készült.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Bogyó bá'
nagyúr
A kaposvári lehet a nyerő, hogy most jobban átgondoltam: kevesebbet kell a parton vánszorogni 60-nal...
De csak ha jó lesz az idő, ázni nem szeretek esőruhában sem.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Bogyó bá' #84366 üzenetére
Ezzel meg az a baj, hogy a Kaposvár-Marcali útvonal gyorsabb Böhönyén keresztül.
Szóval az a Somogyfajszi kerülő elég fail. Ha csak nem ott van dolgom, azt az utat kerülöm.
Vagy Osztopánnál mész tovább Fonyódnak, vagy a kaposvári elkerülőn mész tovább Nagykanizsa felé, és Böhönyén fordulsz Marcali irányába.[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz Bogyó bá' #84364 üzenetére
Itt a Kisalföldön dög unalom az élet, ha látunk egy kis "dombocskát" már fülig ér a szánk Orfű, Abaliget tervben van egy éjszakát ott töltenénk. Csak legyen már tartósan jó idő eső nélkül.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz demars #84368 üzenetére
Majd júliusban.
Az utóbbi években mindig azt kell megállapítanunk hogy július előtt bármikor beüthet 3-4 nap folyamatos kotta szar idő. Utána szinte sosem fordul elő,... de még zápor sem nagyon. Addig meg ez van."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Bogyó bá'
nagyúr
Kaposvári elkerülő végül is nem lett fizetős?
Akkor legyen Böhönye. Amúgy ahogy igazgatjuk, úgy lesz ez az út egyre hosszabb.....Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
kisninja
őstag
De a körülire van írva, viszont előző tulaj forgatta is az az mikor használta inkább pályázott.
Minden rendben volt de a szelep hézag már nagyon nem volt jó. Aki nem pörgeti annak kibírhat 40k-t
Kapott -szelepfedél tömítést
-új gyertyákat
-minden folyadék lecserélve (hűtővíz,teló olaj, fék olaj, motorolaj)
-légszűrőt,olajszűrőt
-szelep hézag (lapka csere 7db)
-fojtószelep szinkron
-kerék szimeringeket előre hátra ami rugós és nem engedi be a vizet könnyen tönkremehetett volna a kerék csapágypowered by: ®MAJORMÜVEK®
-
emre
veterán
válasz Bogyó bá' #84372 üzenetére
Nem fizetős.
Lehet hogy papíron hosszabb, de az út jobb minőségű és haladósabb tempót lehet rajta menni, és el sem fáradsz annyira menet közben.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz canniball #84373 üzenetére
De egész pontosan ezek az útszakaszok díjmentesek.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Senki többet, harmadszor?! Akkor ez lesz tervezve (ha az égiek is úgy gondolják), és köszi a segítséget!
-
Horvi
őstag
válasz kisninja #84374 üzenetére
Szép kis lista, akkor nem kevés pénzt locsoltál rá De úgy a jó ha minden rendben van vele
Akkor az enyém szelephézag tekintetében még akár jó is lehet, az előző tulaj túrázni használta, pályát meg csak egyszer látott(velem) szóval az sem túl nagy megterhelésHello darkness, my old friend...
-
kisninja
őstag
Nem volt olcsó de rendben akartam tudni. Ismerősnek is hasonló z750e van (motor ugyan az) övébe 110k km van és azért hajtja rendesen 200 felett. 100k km nél szét lett bontva a blokk és minden érték gyári értékeken belül volt. (kopás) Ő 20-25k km ként szelep hézagot állíttat és tömítést cseréltet mivel ekkortájt repedezik ki.
Olajat 6k ként cserél és ennyi.powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
kisninja
őstag
válasz Topiccsendőr #84383 üzenetére
Koptak de tűréshatáron belül voltak,amit a gyár még megenged, rosszul írtam. Mindkét felet ismerem. (csapágyak, dugattyú)